Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Fajne rurki dla chłopaka!

Poland-Craft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba faux pas został popełniony w nazwie tematu xD

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Jak czytam te hejty to mam wrażenie że większość z was nie ma jeszcze zarostu a wypowiadacie sie na temat męskości oO 14latek mówiący o tym jak ma facet wygladac? Żenada.

Opublikowano

też nosze rurki, ciskam z was, większość z was to idioci. ;) aż się dziwie że poziom mpc tak spada.. polaczky

318502_l.jpg PUMPY

wyglądają, jakby się tam typ zesrał xD

Opublikowano

@xdemont tu nie chodzi tylko o rurki, patrz tez jak ten gosc sie wyraza.. wiec to nie ocenianie po wygladzie ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

też nosze rurki, ciskam z was, większość z was to idioci. ;) aż się dziwie że poziom mpc tak spada.. polaczky

318502_l.jpg PUMPY

Sam mam takie tylko ze neibieskie (nie jeansy) i vansy,zakladam jeszcze full capa i wygladam normalnie,mam wyjebane na was kurwa = czyt.dresiarzy co pija jabola pod sklepem .

Mieszkam za granica tutaj akurat z ludzi ktorzy nosza dresy sie wysmiewaja (tak jak wy polaczki ze rurki wtf) ze ich nie stac na ladne ubrania .

Patologia.

Opublikowano

Tym tematem tylko prowokujesz po czym sypią się warny . Nikt nie będzie doradzał ci w czym masz chodzić .

@TOPIC

Kup sobie magazyn, ,,Przyjaciółki'' - moja siostra mówi ,że tam jest sporo takich rzeczy dla pedałów . ;3

@Poland-Craft - albo robisz to dla trollu albo po prostu jesteś pedał i nic więcej ... masz 11lat , kupsko w majtkach i mleko pod nosem .

Może w twoim wieku laską się podobasz bo to jeszcze dziewczynki ... ale za kilka lat będziesz gnębiony .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie wiem co wy kurwa macie to chłopaków noszących rurki.

Ja nie mam nic do tego, sam je noszę...

Ale jak wiadomo spadają mi, więc muszę je sobie trzymać.

Ja ze swojej strony mogę tylko zaproponować te:

rurki.jpg

Ale sam musisz sobie dobrać kolor.

Ja mam białe bo innych w sklepach nie było.

Tylko spadają mi, no ale cóż z tym sobie jakoś poradzimy.

I niech ktoś po przeczytaniu tego postu jeszcze piśnie coś na temat chłopaków noszących rurki to was szlag jasny trafi, ok?

Wybierz rurki które ci pasują.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAAHHA MESKO KURWA JESZCZE CZAPKA Z NAPISEM #SWAG #YOLO IM A GAY I GRZYWKA + INTSTACHUJ I125234645675785067w4805674 FOTEK I CHUJ SWAG YOLO PEDĄŁ 100000000000000000000000% WON xD

No dobry moderator widze ogarnięty , daje przykład użytkownikom , brawo , kto ci dał modka ? w łape komuś dałeś? .. żałosny 13 latek

@Top

ja chodze w dżisnach z rurkami i jest dobrze :D

Opublikowano

Mam rurki, bo mieszkam w Niemczech i majo mnie za Niemca hah! Choć wole lato, gdzie mozna w luźnych, krótkich spodenkach chodzić.

ZARA to sklep z myślą dla Gejów, więc tam nie kupuje. U mnie mam swoje sklepy, hah!

Aaa, kupuj takie jak dżastin one są na czasie. Na necie poszukaj. "Justin swag rurki".

Co w tym złego jak ktoś ma rurki, czy spodnie slim? Nic, wyglada normalnie a ze tak u was w Polsce jest, że rurki dla pedalow, to śmieszne jest.

@ Już wiem, może te rurki na was nie wchodzą i dlatego inne? Nie wiem, każdy ma swój styl na pokaz. :^)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak chcesz aby Ci/koledze się jaja gniotły to kupuj :) Chociaż nie Polecam rurek dla chłopaków . Nie widze Sensu . Jak ktoś ma umięsnione nogi to jak to będzie wyglądac ?

Opublikowano

Rurki, srurki, SMOLEŃSK KURWA!

Rurki to rurki, Ci co je noszą to już ich sprawa. Sam nie nosze rurek (żeby nie było) i odstrasza mnie widok gościa z rurkami.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Jak chcesz aby Ci/koledze się jaja gniotły to kupuj :) Chociaż nie Polecam rurek dla chłopaków . Nie widze Sensu . Jak ktoś ma umięsnione nogi to jak to będzie wyglądac ?

No właśnie, to nie kupuj. Mam chude, a nie umięśnione nogi więc noszę CO CHCE.

Fakt, bugi, rurki w jednym, to już nie dla mnie. :^)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polecam to:

rura-do-klimatyzatorow-przenosnych-zibro

Elastyczne, giętkie. W sam raz dla Ciebie.

Trudno, że będzie warn, ale jak można w tym chodzić?! Jak ja kurwa widzę takiego co jest 35C na dworze i w tym chodzi, to ja pierdole. To są kurwa spodnie dla dziewczyn! Tak trudno to zrozumieć?! Zacznijcie chodzić w czymś normalnym...

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

A jaki nastolatek ma umięśnione nogi? chyba prędzej otłuszczone ale i tu też miałbyś rację, bo zbytnio pasować w tedy to nie będzie. Wielu moich znajomych darzy sympatią te spodnie i nawet normalnie w nich wyglądają, może dlatego że to nie są jakieś oczojebne kolory.

@Down

Nogi, to nie tylko łydki,a pływanie jako sport ogólnorozwojowy rozwija jedynie i wyłącznie w nikłym stopniu mięśnie trójgłowe i dwugłowe a najbardziej łydki i ramiona, z czego człowieku żeby nie mieścić się w te spodnie musiałbyś mieć właśnie w znacznym stopniu rozwinięte mięśnie trójgłowe i dwugłowe, a uwierz mi przyjacielu, że żeby to zrobić musisz spędzać te twoje 3 godzinki nie na basenie a na siłowni.

Zresztą skoro taki z ciebie koks to pewnie wiesz lepiej, w końcu twoja jedna noga to cały ja ;]

NAJGORSI SĄ HIPOKRYCI

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

A jaki nastolatek ma umięśnione nogi? chyba prędzej otłuszczone ale i tu też miałbyś rację, bo zbytnio pasować w tedy to nie będzie. Wielu moich znajomych darzy sympatią te spodnie i nawet normalnie w nich wyglądają, może dlatego że to nie są jakieś oczojebne kolory.

Żebyś się kurwa nie zdziwił jaki nastolatek ma umięśnione nogi. Pójdź sobie na trening pływacki nastolatków, którzy napierdalają po 3h dziennie w basenie. Mam więcej mięśni ja jednej nodze, niż wy na swoim całym mizernym ciele rurkochuje...

Rurki są pedalskimi spodniami. Nigdy nie widziałem, żeby jakaś dziewczyna na nie leciała. Mówię o normalnych dziewczynach, nie o gimbuskach. Chcesz sobie jaja gnieść - nie zakładaj tematów takich - idź do swojej siostry albo "laski" która leci na to pedalstwo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...