Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego Słuchasz?

Shies

Pop techno hip hop  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hip-Hop

2. 2. Pop

3. 3. Techno

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hip Hop: Hemp Gru, Firma, Peja, Słoń, Sheller, Pezet, DonGuralEsko, PFK...

Pop: Wiadomo, że Justin musi być :D (...joke), pop to różnie.. to co w radiu leci ;P

Hardstyle: Showtek, Headhunterz , Deepack i różne seciki z Qlimax'a ;)

Reszta: David Guetta, Energy 2000 ;p

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Reggae, Ragga, Dancehall i psychorap.Silesian Sound System.

www.myspace.com/saysomethingsound

Kaliber 44

Dopisz więcej rodzajów muzyki i z tego co widzę to gówno o muzyce wiesz...

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Ale mi ankieta...nawet Hemp Gru się na niej znalazło... <- bez urazy, ale jak dla mnie to obraza rapu, sama sobie tak mogę 'rymować'

Co do muzyki cool.gif

W Ankiecie chyba bym mogła zaznaczyć Wiśniewskiego....na muzyce Ich Troje się wychowałam.

Tylko, że gdy miałam 9 lat, to usłyszałam US5 i Tokio Hotel, no i na nich się zaczęły inne typy utworów, jak dla mnie.

Potem doszło Nightwish, a co za tym idzie Evanescence, Within Temptation, Omnos, Nirvana, Metallica, LinkinPark, Vanilla Ninja i inne zespoły o podobnych nutkach.

Jednak ja stoję za dwoma subkulturami, także Rap - też jest częścią mnie. Chyba pierwsze kawałki to były 2Paca, następnie DMX, Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, ogólnie wszyscy Old-School'owi raperzy ;]

Oj, a z polskich wykonawców to u mnie cieniutko...wolę zagraniczną muzę, niż niedopracowaną polską. Piosenki o niczym, są nic nie warte. Może i mnie zminusujecie, ale mi to nie przeszkadza. Już w ostateczności mogę posłuchać Eldo, czy Sokoła...

Britney Spears też lubię laugh.gif

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano
Ale mi ankieta...nawet Hemp Gru się na niej znalazło... <- bez urazy, ale jak dla mnie to obraza rapu, sama sobie tak mogę 'rymować'

To proszę, czekam i 'zarymuj' skoro tak potrafisz, bo dla mnie nie 'rymują', jak ty to nazywasz, banalnie.

Dla mnie większy banał to jest Tede ;] Hemp Gru bynajmniej coś wnosi i jeżeli rozumiesz ich przekaz to wiadomo do czego zmierzają i wiedzą coś o życiu. Możliwe, iż wyciągasz takie wnioski, bo przesłuchałaś z 2 utwory. Mam ich dwie płyty i uwierz mi, że są gorsi raperzy. Nie mam zamiaru Ci ubliżać z tego powodu, bo każdy słucha to co lubi, ale dla mnie to co napisałaś to jakiś absurd. I skoro miałaś 9lat jak zaistniało Tokio Hotel to ile miałaś jak Hemp Gru? 4? Sory.. Ale oni nie obrażają rapu. ;)

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

tylko taka muzyka :D Ja słucham Trash Metalu, ewentualnie Heavy. Ulubione zespoły - Slipknot, Metallica, AC/DC cool.gif

Opublikowano

Omg, co to za ankieta? Nawet rocka i metalu nie ma. Moje ulubione zespoły: Linkin Park, The Rasmus, The Verve, Kings of Leon, The Killers, Disturbed, czasem słucham również Marilyna Mansona :D . Z polskich to: T.Love, Coma, Perfect, Wilki, KSU, Dezerter, Farben Lehre. Kiedyś słuchałem również O.N.A i Hey, ale to już bardziej odległe czasy, bo Chylińska i Nosowska ostatnio "trochę" zmieniły styl :) .

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

A gdzie w ankiecie rock, metal ? Słucham głównie rocka/ hard rocka czasem metalu. Ulubione zespoły to : Metallica, Nirvana, Linkin Park, Guns N Roses

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Więc tak to ankieta nie dla mnie :l

Ja jestem inny, inaczej żyje inaczej rozumiem.

Nie lubie hip hopu, rapu tylko czasami tak dla uspokojenia słucham HG - Droga

Interesuje się nutami takimi nie pasującymi do siebie :DD ( niewiem jak inaczej to wyyjaśnić)

My Music :

Grits - My Life By Like

Loft - Majorka

Shakira - waka waka

Dj raaban - prawie all nuty (dobrze, że to przynajmniej podałeś ^^)

Kid Cudi - różne

David Quetta - różne

Linkin Park - All nuty

Nie gustuje w Polskich piosenkach : DD

csscs.jpg

Szukam zajebistej gry fps ! PM

Opublikowano

Z braku zespołów których słucham (a nawet gatunków) zaznaczyłem firme i feel jako że jest to ostatnia rzecz której chciałbym słuchać.

Nie ma rocka - Billy Talent, Green Day(chociaż ostatnia płyta do dupy jest), Nirvana, Blink-182

Ani metalu - System Of A Down, Bullet For My Valentine

Opublikowano

Za mało w tej ankiecie ;x

Rap:

-Gural

-Grubson

-O.S.T.R

-Trzeci Wymiar

Rock:

-AC/DC

-Led Zeppelin

-Skillet

-Greenday

-Nirvana

-Braking Benjamin

-Billy Talent

(mógłbym tak długo, nie mam czasu na wiecej :])

Reggae:

-Bas Tajpan

-Vavamuffin

-Pajujo

Pop (osobiście uważam, że dzisiejszy pop to nie muzyka)

ale jeśli już co to:

-Siekiera

-Cheryl Cole

hm7gidhs2hjo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...