Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego Słuchasz?

Shies

Pop techno hip hop  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hip-Hop

2. 2. Pop

3. 3. Techno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hiphop i rap bo się na tym wychowałem ^^ nie podaje nazw wykonawców ponieważ wszystkich słucham ^,^

oprócz tego wyżej jeszcze po trochu słucham Techno i Hardcora ^^ tylko z big bassem ^^

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zazwyczaj a state of trance, above & beyond- trance around the world, Markusa Shulza, Armina van Buurena itp. Długo by tu wymieniać.

368216.png

Opublikowano

@Zuller

sluchasz hiphop i rap ? rap to muzyka a w skład hiphop wchodzi rap, deska, graffiti itd ;]

w rapie chodzi o przekaz a powiedz mi słuchając eminema możesz wyciągnąć jakieś wnioski ?

WWO na zawsze ;]

Opublikowano

Rap :

Peja , Firma ( prócz JP) , Hemp Gru , Ptp , WSP , Dixon 37 , Kaliber 44 , Bezimienni :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

A gdzie jakieś normalne zespoły ?

Ja słucham : O.N.A , KSU, Farben Lehre,Big cyc,Coma,Dżem,Azyl P oraz Fatum no i parę innych ale rzadziej .

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Grupa Ope

Benassi Bros (znany pod innymi pseudonimami)

RMXy człowieka mało znanego - Spac3Trace (na youtube znalazłem)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

skillet , SOAD , LP , Limp Bizkit, Sick puppies, flyleaf, foo fighrts, nirvana, akurat, happysad, korn, ramstein, THE prodigy, slayer, nightwish.

Opublikowano

Hahaha x D

Dobszzzzz jak Chylińska dałeś jako przykład do Popu to ja nie wiem czego Ty sluchasz

To przy tym co podałeś to Disco Polo są Gangsta

No oprócz Tedeka

Ja słucham : System , Nirvana , Rammstein , Hoobastank , Slipknot , Metallica , Dope , Iron Miden i Korn'a

Po 2 widze ze tu kufta SLU Gang jakis rosnie

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Haha dobra mi sobie muzyka.Gdzie ta ankieta nt. muzyki? Bo na tej liście muzyki żadnej nie widzę ^^

Godsmack,Hunter,Behemoth

Ave

@razzaq No nie wiem czy h-h to nie muzyka, czy techno to nie muzyka? moze nie dla ciebie bo jestes chorym psychicznie człowkiekiem ktory slucha behemotha.. co w ogole nie powinno byc muzyka

@Topic: Gdzie WWO , GDZIE Molesta GDZIE Juras & wigor GDZIE malolat GDZIE THS klika.. , sam nic nie zaznaczylem w tej ankiecie bo to jest zła ankieta, kazdy slucha co innego(inny zespoł itp.) bys musial je wszystkie wypisac zeby była to dokładna ankieta, najlepiej wymienic gatunki i tyle;)

Opublikowano

Rap NY,LA

2Pac,SnoopDogg.Dr.Dre,Tha Outlawz,Eazy-E,Comptonit ,itd.

G-unit,Kayne west, Biggie Smiles troche,50 cent,lloyd banks,tony yayo,the game, jay-z, itd.

28123.jpg 32506.png

28195.jpg 1623.jpg

33085.png 19913.png

31473.png 31453.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...