Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób na serwerze gra?

Pisali że 300/400. Nie radzę ci tam już grać, ten serwer powoli upada szkoda no ale co zrobić reklamy nie ma nie ma graczy.

Opublikowano

jeżeli serwer nadal stoi to szacun bo gdy ja odchodziłem rok temu, to była niezbyt dobra sytuacja ale jeżeli nadal utrzymuje się taka średnia liczba graczy to ładnie.

gdyby może zrobić reset serwera i zakazać sprzedaży yang za zł to przybyłoby dużo osób :)

bo serwer na prawdę był fajny.

Opublikowano

jeżeli serwer nadal stoi to szacun bo gdy ja odchodziłem rok temu, to była niezbyt dobra sytuacja ale jeżeli nadal utrzymuje się taka średnia liczba graczy to ładnie.

gdyby może zrobić reset serwera i zakazać sprzedaży yang za zł to przybyłoby dużo osób :)

bo serwer na prawdę był fajny.

Moim zdaniem najlepiej zrobić s2,aby nie było syfu.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej zrobić s2,aby nie było syfu.

tylko pytanie czy Administracji będzie się chciało :) i czy tym przyciągną wiekszą ilość graczy..

Opublikowano

Ehh najlepszy serwer na jakim grałem. Znaczy najprzyjemniej mi się grało. Szkoda ,że nie ma już takich serwerów.

Pozdro AndyDufresne.

Opublikowano

Dziś w nieznanych okolicznościach znikły mi najpotrzebniejsze itemki z eq, antywira mam, hasła nikomu nie podawałem :/ Dziwne

sorki nie w tym temacie napisałem :/

Opublikowano

postawcie ten serwer jeszcze raz był 2 razy lepszy jak nie 100000000 razy lepszy niż te ravie itd wszystko było epickie a teraz to lipa nikogo tam nie ma sam już tam nie gram z powodu braku ludzi na tym serwerze :P czy to jeszcze jest ? :D 

dajcie serwer od nowa i nic nie zmieniajcie :D 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Server jest bardzo dobry... Grałem na nim, gdy grało 1k osób+... 

Teraz pewno gra do 100osób.. A szkoda.. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jakby serwer  wystartował jeszcze raz było by więcej graczy,a tak to jest bardzo mało ;/

Ma byc s2 lecz administracja siedzi cicho. A szkoda.

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam serwer był opłacony z góry na 6 lat? więc mnie nie dziwi, że stoi. Stałby i dalej byłby najlepszym serwerem POLSKIM, gdyby OD RAZU były rozpatrywane znalezione bugi, co większość graczy zniechęciło ( w tym mnie ), że trzeba było nie wiadomo ile spamować o naprawienie czegoś, a dopiero akcja z naprawianiem ruszyła gdy ludzie zaczęli odchodzić..  Dlatego nigdy nie zrozumiem Polaków stawiających serwer, czemu zaczynają coś robić nie wtedy, gdy się im podaje na tacy co jest do naprawy, tylko wtedy gdy zaczynają ludzie uciekać z serwerów. 

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam serwer był opłacony z góry na 6 lat? więc mnie nie dziwi, że stoi. Stałby i dalej byłby najlepszym serwerem POLSKIM, gdyby OD RAZU były rozpatrywane znalezione bugi, co większość graczy zniechęciło ( w tym mnie ), że trzeba było nie wiadomo ile spamować o naprawienie czegoś, a dopiero akcja z naprawianiem ruszyła gdy ludzie zaczęli odchodzić..  Dlatego nigdy nie zrozumiem Polaków stawiających serwer, czemu zaczynają coś robić nie wtedy, gdy się im podaje na tacy co jest do naprawy, tylko wtedy gdy zaczynają ludzie uciekać z serwerów. 

jezu przypomnieli mi sie tacy ludzie jak ty , "gdyby OD RAZU były rozpatrywane znalezione bugi, co większość graczy zniechęciło ( w tym mnie ), że trzeba było nie wiadomo ile"

czekaliscie 3 dni , bo byl 1 bug z biologiem STRASZNE , odeszlo 3 graczy przybylo 500 i co?

Jest ktoś chętny pomóc mi reaktywować ten serwer? (postawić taki sam, ewentualnie z małymi zmianami)

Odezwij sie na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...