Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezu przypomnieli mi sie tacy ludzie jak ty , "gdyby OD RAZU były rozpatrywane znalezione bugi, co większość graczy zniechęciło ( w tym mnie ), że trzeba było nie wiadomo ile"

czekaliscie 3 dni , bo byl 1 bug z biologiem STRASZNE , odeszlo 3 graczy przybylo 500 i co?

To chyba nie wiesz o czym ja mówię, bo na pewno nie o biologu ^^ Był jeden z dość istotnych jak np. bug strachu o którym pewnie nie wiesz, bo ja nie mówię o roku wstecz. Były inne, o których też pewnie nie wiesz, więc się nie udzielaj w taki sposób, bo jeśli jesteś naprawdę naiwny i nie przeszkadzają Ci bugi, które naprawiane są tygodniami to to Twoja sprawa, ale mi np. przeszkadza takie coś bardzo w rozgrywce, tym bardziej jeśli są to poważne bugi gdy wybieram daną klase do gry.  Troszkę wysil mózgownice nim coś napiszesz, bo jeśli nie jesteś czegoś pewny to się wpierw dopytaj nim sam zaczniesz coś '' rozkminiać ''. I polecam doczytać czym jest hejt, a czym krytyka, bo pewnie dla Ciebie takie posty jak mój wyżej to tylko hejt. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To chyba nie wiesz o czym ja mówię, bo na pewno nie o biologu ^^ Był jeden z dość istotnych jak np. bug strachu o którym pewnie nie wiesz, bo ja nie mówię o roku wstecz. Były inne, o których też pewnie nie wiesz, więc się nie udzielaj w taki sposób, bo jeśli jesteś naprawdę naiwny i nie przeszkadzają Ci bugi, które naprawiane są tygodniami to to Twoja sprawa, ale mi np. przeszkadza takie coś bardzo w rozgrywce, tym bardziej jeśli są to poważne bugi gdy wybieram daną klase do gry.  Troszkę wysil mózgownice nim coś napiszesz, bo jeśli nie jesteś czegoś pewny to się wpierw dopytaj nim sam zaczniesz coś '' rozkminiać ''. I polecam doczytać czym jest hejt, a czym krytyka, bo pewnie dla Ciebie takie posty jak mój wyżej to tylko hejt. 

a kogo obchodza bugi dotykające spoleczność 10 graczy?

Opublikowano

a kogo obchodza bugi dotykające spoleczność 10 graczy?

Kolejna '' mądra '' wypowiedź z Twojej strony... Czyli zbugowany strach u WP, na hardzie gdzie grało zapewne 1.5k +  to jest bug dotykający 10 graczy tak?  Nawet nie ma sensu tego komentować, bo chyba nie da się tego skomentować tak by Cie nie wyzwać od głupich o.O 

Opublikowano

gralo 3k osob :)

Na starcie nie grałem, więc nie wiem jak było.

Gdy ja grałem +/- 1k było. ;)

Gdyby ruszył S2 być może bym zawitał. :)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jakby bylo s2 napewno bym zagral bo serwer byl zaj*bisty. Tylko musza na powaznie ogarnac reklame i zalatwic technika, zeby nie bylo powtorki z s1.

Opublikowano

NIE BEDZIE RESETU :(

ALE BEDZIE s2:)

INFO POTWIERDZONE WYSTARCZY WYCZEKIWAC :)

to ze bedzie to juz od dawna wiadomo tylko ze oni technika nie maja xD

Opublikowano

a mają :) wszystko obgadane niedlugo na stronie glownej bedzie info dla wszystkich , polecam sledzic forum

a czy tutaj będzie jakies info? i kiedy dokladnie?

koledzy UP, strach specjalnie był tak zrobiony że moby i tak podchodziły agresywne, z tego co pamietam

Opublikowano

a czy tutaj będzie jakies info? i kiedy dokladnie?

koledzy UP, strach specjalnie był tak zrobiony że moby i tak podchodziły agresywne, z tego co pamietam

Napewno dadza tu zapowiedz.

Za to z tego co ja pamietam to byl bug. Tylko nie pamietam juz czy bon na unik strzal nie byl tez zbugowany.

Opublikowano

Napewno dadza tu zapowiedz.

Za to z tego co ja pamietam to byl bug. Tylko nie pamietam juz czy bon na unik strzal nie byl tez zbugowany.

?xD tak opowiedz jeszcze co ci sie snilo , ze jezdziles na baobabo i miales silne sura wp

Opublikowano

? xD tak opowiedz jeszcze co ci sie snilo , ze jezdziles na baobabo i miales silne sura wp

chodzi ze strach byl zbugowany(gralem rok temu wiec nwm jak bylo pozniej) i albo na tym serwerze albo nie byl unik zbugowany(taki bon jest, wiesz? unik strzal)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i tak s2 nie wyjdzie bo 0 zainteresowania ze strony gm a jak wyjdzie to zagram :D

Wyjdzie, będzie inna administracja, a serwer ma wyjść na dniach. 

Opublikowano

Na dniach? Hihi. W poniedziałek startuje Concordia pod inną nazwą (innej ekipy).

nie nazywaj tego serwera concordią bo team concordii nie ma z tym nic wspólnego ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

nie nazywaj tego serwera concordią bo team concordii nie ma z tym nic wspólnego ;)

Ale Pan szczegółowy! Oboje dobrze wiemy, że chodziło mi o pliki;)

Edit. 

Musiałem.

O jakim Team'ie mowa? PeSoiL? Creq? I 300 innych którzy się tam przewinęli? Perm jeszcze coś chociaż na forum robił, teraz jak ludzie uciekli, nagle szukają innej ekipy, robią s2, szukają bugów. Serwer był naprawdę bardzo fajny. Ale jestem pewien, że sytuacja się powtórzy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nikt nie przypuszczal,ze serwer utrzyma sie przy tak znikomej liczbie graczy jednak ten stoi nadal :)

Od dna raczej sie nie odbije tym bardziej,ze w styczniu ma wyjsc s2,niemniej nalezy wam sie pochwala.Mogliscie przeciez zamknac concordie a kolejny serwer wypuscic pod innym szyldem z rzekomo odmiennym teamem,bo robi tak przeciez duzo administratorow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dużo jest youtuberów chętnych do reklamacji ;] A uzurpator chyba serii nie będzie robił na swoim własnym serwerze co nie ? :x

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Dużo jest youtuberów chętnych do reklamacji ;] A uzurpator chyba serii nie będzie robił na swoim własnym serwerze co nie ? :x

To sie zdziwisz bo juz zaczal serie xD

Nie bedzie nagrywal na innych zeby ludzie z jego serwera nie uciekali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...