Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie eq i gdzie expic na polskim lc?

kuchar2212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 70 poziomie możesz nosić eq 70-72. To jest to zwykłe standardowe. Dalej możesz ubrać Erebusa. Expienie... Ja na tym poziomie siedziałam w Tombie na skrzekach w party. ;)

Opublikowano

Nie znacie się. Teraz się siedzi w alvitar, bo tam na prawdę szybko polecisz z lvl. Do tego bijesz erebusa i wypadają Ci chaoski i części setu +10 Erebusa, do tego wep.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie znacie się. Teraz się siedzi w alvitar, bo tam na prawdę szybko polecisz z lvl. Do tego bijesz erebusa i wypadają Ci chaoski i części setu +10 Erebusa, do tego wep.

PL I NA 70 W ALVI????????????

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDD

Ja szelmą biłem od 38lvl solo w tombie, więc na 70lvl tytanem powinieneś sobie radzić.

Bij skillami, bo na tym poziomie hitami nic nie zdziałasz ;)

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Tak, na 70 w Alvi. Tam zdecydowanie szybciej Ci exp poleci, niż w tombie. Zanim skrzeka ubijesz, to będziesz miał 5-10 mobków zbitych, jak nie lepiej. Mam na myśli Świątynne Kadawery i Sapery, za które leci po 3kk expa na dt, a masz je na 2-3 skille.

zSCFQrN.png

Opublikowano

PL I NA 70 W ALVI????????????

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDD

Ja szelmą biłem od 38lvl solo w tombie, więc na 70lvl tytanem powinieneś sobie radzić.

Bij skillami, bo na tym poziomie hitami nic nie zdziałasz ;)

Plebs się nie zna.

Tak, na 70 jeszcze w alvitar, przy okazji można wbić pasek expa i wtedy dopiero iść do tomba na cp. Szybciej będzie. ;)

Opublikowano

Nooooby plox plox plox

Na 70 się bije w alvitar,dropi na erebusie.linoskoczek pewnie,że solowałeś templarem skrzeki.Szkoda,że templar z bronią 45+15 by bił po 600,w tym połowa missów,a skrzek by go zdjął na pare hitów.

Opublikowano

Plebs się nie zna.

Tak, na 70 jeszcze w alvitar, przy okazji można wbić pasek expa i wtedy dopiero iść do tomba na cp. Szybciej będzie. ;)

Plebs, plebs everywhere.

Specjalnie żeby Wam udowodnić że to nie ma sensu wszedłem na mojego rycka 75lvl i próbowałem nabić pasek w altar...

2,5h ;)

Opublikowano

Plebs, plebs everywhere.

Specjalnie żeby Wam udowodnić że to nie ma sensu wszedłem na mojego rycka 75lvl i próbowałem nabić pasek w altar...

2,5h ;)

Mówisz o sobie? ;f

Tu już nie chodzi o sam pasek, tylko to przy okazji expienia tam. Czytaj ze zrozumieniem. ^_^

alvitar*

Opublikowano

Mówisz o sobie? ;f

Tu już nie chodzi o sam pasek, tylko to przy okazji expienia tam. Czytaj ze zrozumieniem. ^_^

alvitar*

Literówka.

Mob w alvitar pada na 3 skille przy erebusie 75+15 lecz daje on tylko 0,10%.

Więc licząc 10sekund na moba (bo 3 skill musi się naładować) wychodzi 0,60% na minute.

Czyli 100 minut 60%, ja na 115lvl w godzine expa nabijam 50% xD

A w tombie pamiętam że w 2 dni wbiłem od 45 do 90lvl.

Opublikowano

W praktyce jest inaczej, bo samymi hitami bijesz bardzo dużo. Ktoś się tu nie zna, czyżby wybitny Padlino?

I dla jasności, gdyby coś się nie zgadzało... wszystko mówię w oparciu o uzdrowicielkę.

Myślę, że po prostu się nie znasz. Nie wypowiadaj się, jak nie wiesz, jakie są teraz realia LC Gamigo.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Haha 3 skile na moba w alvitar haha haha jak on pada na 2 hity haha

pasek w 2.5h haha ic czlowieku sie ogarni haha szelma na 30lvl + i co w te 30min rozwalisz 1 skrzeka i troche expa i tylehaha

Na 115lvl 50% w1h mm nawet hehe jak na sucho to ladnie ale tez mozna to zwiekszyc slonikiem platyna i eska i innym syfem xD

ps niewiem po co to pisalem i mam cie w Dupce

Opublikowano

Nooooby plox plox plox

linoskoczek pewnie,że solowałeś templarem skrzeki.Szkoda,że templar z bronią 45+15 by bił po 600,w tym połowa missów,a skrzek by go zdjął na pare hitów.

To tu Cię zdziwię, bo ja nie miałem nigdy na tym templarze broni +15 poza eventem xD Od LvLa 40 z eq i koniem 41 biłem używając ciągle fiolek many, czasem cukierka. Jak były problemy (a raczej nie było) to albo zwiewałem na chwilę, albo stunem i potem magiczną blokadą naparzałem. Na 60lvlu już na spokojnie mój templar solował skrzeka. Raz wyszedłem koledze przy motorze pomóc na kilka minut i wróciłem, skrzek był prawie rozwalony, a templar nie padł.

Wszyscy gadają najwięcej o templarze, a nigdy nim nie grali - logika.

Opublikowano

To tu Cię zdziwię, bo ja nie miałem nigdy na tym templarze broni +15 poza eventem xD Od LvLa 40 z eq i koniem 41 biłem używając ciągle fiolek many, czasem cukierka. Jak były problemy (a raczej nie było) to albo zwiewałem na chwilę, albo stunem i potem magiczną blokadą naparzałem. Na 60lvlu już na spokojnie mój templar solował skrzeka. Raz wyszedłem koledze przy motorze pomóc na kilka minut i wróciłem, skrzek był prawie rozwalony, a templar nie padł.

Wszyscy gadają najwięcej o templarze, a nigdy nim nie grali - logika.

A co mi tam skometuje :p

po 1 bron +15 to podstawa

po 2 jak nieumiesz zarobic na nia to jestes zwyklym nooooooobsem!

Po 3 gralem templarem i wiem jaka ma moc i niemow ze ma tylko duzo defa bo atak tez jest spoczko

Opublikowano

A co mi tam skometuje :P

po 1 bron +15 to podstawa

po 2 jak nieumiesz zarobic na nia to jestes zwyklym nooooooobsem!

Po 3 gralem templarem i wiem jaka ma moc i niemow ze ma tylko duzo defa bo atak tez jest spoczko

Nie chciało mi się na nią zarabiać, za mało grałem i robiłęm to co chciałem, a zbierać na broń mi się nie chciało. Pozatym, kasy nie dało się zbierać inną metodą jak dropem, bo na rynek szalał, ceny drastycznie malały, a ludzie nic nie kupowali, bo widząc że ceny maleją, po prostu czekali. Jestem nooooooobsem.

Templar i spoczko atak - względnie określone. Templar wraz z wzrostem poziomu postaci traci na ataku, w porównaniu do innych postaci. Przy biciu w tombie na małych lvlach nie ma to dużego znaczenia, bo i tak atak jest odbierany przez karę wynikającą z różnicy poziomów.

Opublikowano

Nie chciało mi się na nią zarabiać, za mało grałem i robiłęm to co chciałem, a zbierać na broń mi się nie chciało. Pozatym, kasy nie dało się zbierać inną metodą jak dropem, bo na rynek szalał, ceny drastycznie malały, a ludzie nic nie kupowali, bo widząc że ceny maleją, po prostu czekali. Jestem nooooooobsem.

Templar i spoczko atak - względnie określone. Templar wraz z wzrostem poziomu postaci traci na ataku, w porównaniu do innych postaci. Przy biciu w tombie na małych lvlach nie ma to dużego znaczenia, bo i tak atak jest odbierany przez karę wynikającą z różnicy poziomów.

Gralem templarem i wiem jaki on jest mocny i niepiernicz ze jest slaby bo tak nie jest

jeszcze moze wiedzma jest malo wkorzajaca? Tymi stunami i innym syfem wogole nikogo niezdeneroje takim czyms?! A lino powiem ze o grze wiesz mniej niz miyoshi tak czy jak stak xD ale coz

kolejny bez sensu post i nadal mam nawas wyjebane ;D

Gralem templarem i wiem jaki on jest mocny i niepiernicz ze jest slaby bo tak nie jest

jeszcze moze wiedzma jest malo wkorzajaca? Tymi stunami i innym syfem wogole nikogo niezdeneroje takim czyms?! A lino powiem ze o grze wiesz mniej niz miyoshi tak czy jak stak xD ale coz

Opublikowano

A co ma wkurzanie wiedźmy do templara?

Gdzie Ty grałeś templarem, że mówisz, że ma mocny atak? Chyba na destiny wbiłeś maksymalny LvL i porównujesz to do bicia templara na 60-90lvlu. Templar nie może mieć większego ataku niż taki Paladyn, Czarownica, Harcownik - przecież to w ogóle nie ma sensu!

Zresztą nie mam zamiaru się kłócić. Zrób film jak bijesz templarem np. 60lvl z bronią +15, a drugi film jak bijesz harcownikiem z bronią +15, oczywiście na tym samym LvLu. Jak na nich będzie widać, że templar ma większy atak, to będę Ci bił pokłony.

Przykro mi, nie wierzę w to co piszesz, a templarem krótko nie grałem, żeby nagle ktoś mi wmówił, że ma taki mocny atak...

Opublikowano

TEMPLAR MA MOCNY ATAK??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To proszę podaj mi sens, dla którego ktoś by grał np. szelmą skoro templar ma dużo obrony i silny atak?

Where is the logic??

Opublikowano

Lino co ja jestem zeby ci robic mam na ciebie wyjebana pajacu sam se zrob a na destini to twoja stara sprzedaje poty na hp lol

a jak grales templarem 5min to sie niedzie pajacu bo jest mocny i mozna rozwalic kazdego jak sie umie

nadal mam na was wyjebane pajace niemyte

buhaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...