Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co was najbardziej wkurza w grze

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie wkurza l85a2 i famas, gdyż te dwie bronie psują całą rozgrywkę swoim damage.

Też mnie wkurza jak wale do gościa w odległości np:.50 m, a tu nagle zabrakło mi ammo, a moja ofiara zabiła mnie mając 1hp .I.

Też jak wystrzelę w DVP RPG to gdy on mnie zabije z działka to RPG znika ;_;

Nieraz miny ppanc nic nie robią pojeździe, a o najwyżej ja wybuchnę.

Lub gdy proszę o apteczkę czy ammo to przychodzę pod odpowiednią osobę i krzyczę, a on ma to w dupie ( nawet gdy nie strzela ).

Np:. Je*ane skur**syny mi kradną pojazd gdy naprawiam i oczywiście hakerzy.

I ostatnie to wysoki ping, aż nie chce się ku**a grać!

Sorry trochę poniosło mnie.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnie denerwują shootguny na mapas sharqi i basra szturm dlaczego bo tam prawie za wszędzie idzie cię zaskoczyć z roga, na takich mapach jak karkanad itp. niemam nic przeciwko, bug u medyka niby jest animacjia przycelowania a rozrzut jest jak z biodra, bug z 93r niby przeładował a po chwili okazauje się ze ma sie 3 naboje, 30 lvl wywalone eq i granie na serwach z przedziałem lewelowym 1-15, assault który nie rzuci ammo niby spamuje na czacie ale ma on to w dupie, polskie serwery w bfa, chyba gorszych niema za byle co dostaniesz kicka, spawnkilling( nie mówie tu o tym że gościu usiądzie na 5s na respie tylko o połowie rundy), zły balans klas, rozumiem to że niekażda klasa jest taka ale assault jest snajperem,medykiem i mechanikiem(l85,strzykawki i c4) i tak naprawde jest jedna klasa która może być jak każda,brakuje mi tu czegoś f2p ale prawdziwego.

b6b78815.png

Opublikowano

warto wsiąść pod uwagę, że nie każdy 1 lvl noob - z L85 lub bez, to "noob", a często ktoś zbanowani lub posiadacz innego profilu 30 lvl, bo skąd prawdziwy noob wiedziałby, że to dobra broń lub szajs. Mnie irytuja te tłuamcznia, że (dowolna broń, np. L85A2") jest z daily draw.

Chociaż jak zobaczyłem nooba z pp-2000 na którym miał przymocowany M145 - wylosowany na perma, to szczęka mi opadła.

M27, qbb, pecheneg, m60 l96,m82, m24, sks, as val, g53, famas, m16, l85- tych broni nie da się wylosować w daily draw.

Najgorszy jest as val- to ruskie wytłumione coś strzela z 1200pp/s (czy coś) i nawet famas ma nikłe szanse. Ale to broń bardziej na cqc.

Jeszcze mnie denerwują 30lvl z famasem- psuja staty.

mnie denerwują shootguny na mapas sharqi i basra szturm dlaczego bo tam prawie za wszędzie idzie cię zaskoczyć z roga, na takich mapach jak karkanad itp. niemam nic przeciwko, bug u medyka niby jest animacjia przycelowania a rozrzut jest jak z biodra, bug z 93r niby przeładował a po chwili okazauje się ze ma sie 3 naboje, 30 lvl wywalone eq i granie na serwach z przedziałem lewelowym 1-15, assault który nie rzuci ammo niby spamuje na czacie ale ma on to w dupie, polskie serwery w bfa, chyba gorszych niema za byle co dostaniesz kicka, spawnkilling( nie mówie tu o tym że gościu usiądzie na 5s na respie tylko o połowie rundy), zły balans klas, rozumiem to że niekażda klasa jest taka ale assault jest snajperem,medykiem i mechanikiem(l85,strzykawki i c4) i tak naprawde jest jedna klasa która może być jak każda,brakuje mi tu czegoś f2p ale prawdziwego.

Nie dostaniesz kicka, jak przeczytasz zasady. Są one na banerze i w grze.

Szturm 3w1 prosze cie, aż śmiechłem. Po pierwsze, ma za, małe magazynki na medyka, strzykawki kiedyś się skończą, a c4 nie zniszczysz z odległości. Miny są od tego, ze po strzale ze rpg dajesz ją pod czołg i bum. Proste.

Snajperem, tu się zgodzę. Ale jeszcze nie widziałem, żeby ktoś kampil z l85 w budynku next fali i zabijał tych, co mają zniszczyć mcomy wcześniej. Przykład: druga fala, a gość kampi tam gdzie jest 3 fala.

Opublikowano

@RallyPlayFew

Ja widziałem dostałem kur**** na niego i ss miałem ale zaraz kick za obrażanie graczy bo napisałem na czacie:

"Our Sniper<nick> hacker he was at building in stage 3!" i zaliczyłem kick'a.-

...

Opublikowano
RallyPlayFew na banerach albo jest coś napisane albo i nie, ja dostałem kicka np. za zbyt dobrą gre, używam op broni( pkm), niemam skilla, nadmiernie przeklinam gdzie słowa na chacie nienapisałem, prebuy gdzie miałem 14 lvl i grałem z m60.

Assault 3w1 może trochę przesada ale ta klasa ma najlepsze bronie, masz tyle do wyboru że uh.., a ja sam strzykawek co runde wykorzysuje 10-20 i jak miałem ponad 1000 tak mam dalej na Assaulcie, c4 jest gorszcze od rpg ale miny mechanika przy c4 wymiękają.

takie pytanie odbiegające od tematu czy i wy macie teraz problemy z łączność w bf z serwerami?

b6b78815.png

Opublikowano

Więc tak :D Trochę tego będzie :D

1. Ludzie max 5 lvl którzy mają bronie na max lvl -_-
2. Gdy naprawiasz pojazd a ktoś Ci go po prostu zabierze :/

3. Class Limiter ... powinno być przed wczytywaniem gry.
4. Wszystkie rodzaje bugów

5. Flary w domach ( nie wiem czy jeszcze są, kiedyś się z takim czymś spotkałem a teraz już wgl )
6. Mało ... w zasadzie bardzo mało broni na snajpera
7. Bardzo mało jest dodawanych rzeczy ...
8. SNAJPERZY Z Shotgan'ami -_-
9. Pokazywanie skąd Cię zabił typek :D
10. Na kucaka za wolno postać się porusza .

11. DMG Famas & L85 -_- ( grałem dzisiaj z typem co miał L85 i mnie szybciej zabił z dużej odległości niż ja go L95... chore...

Opublikowano

Mnie wnerwawia w medykach , że jak jakiś medyk się gdzieś za kamip to se walnie koło siebie apteczke i nie ma go jak dedąć i jak se tam jeszcze tam postawi flarę to już wogóle mam ochote wyjść z serwa

Opublikowano

Mnie wnerwawia w medykach , że jak jakiś medyk się gdzieś za kamip to se walnie koło siebie apteczke i nie ma go jak dedąć i jak se tam jeszcze tam postawi flarę to już wogóle mam ochote wyjść z serwa

Aha ciekawe ,bo pewnie sam nie grałeś medykiem.

A co chcecie żeby medyk szturmował na 1 linii razem z innymi ? przecież medyk to ma najgorsze odrzuty broni i do tego ta celność z biodra pozostawia wiele do życzenia dlatego też w zamian za to dostaje tak dużo ammo.Przecież innymi klasami (oprócz snipera) to tylko wystarczy iść i tylko strzelać,ba jeszcze nie trzeba używać tak za bardzo celownika,a jeśli nawet to ma się bardzo szybki ads dziękuje.

Opublikowano

mnie denerwuje kiedy ustawisz sobie w dobrym spocie samochód i kosisz wszystko co się zbliża, aż nagle jakiś frajer wskakuje i wiezie cie wprost na jakąś minę lub RPG.

Inna sytuacja to kiedy na kiedy na dalian rush pierwszy zajmiesz Igłę to jakiś troll zastawi ci widok samochodem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...