Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co was najbardziej wkurza w grze

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co was denerwuje w tej grze? Mnie np. serwery no rules. Dzisiaj grałem na serwerze sharqi rush. Nooby wleciały heli na dach. Potem na schodach dwóch szturmow podkładali c4 i detonowali, jak szliśmy w górę. I takim sposobem dobił 8k punktów i miał k/d 27/1. Był to 30 lvl.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krzaki, znikajacy rpg, zbugowany xm25, sciny podczas gdy wczytuje graczy i wielr wiele innych...NIESTETY KAZDA GRA MA BUGI! I NI TEGO NIEZMIENI!

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ja tam toleruje c4 z małymi wyjątkami aby nie zamieszczali na mcom czy fladze co do reszty niech sobie używają do woli w końcu jest po to te c4 by je używać.

Co tak naprawdę wkurza chociaż nie gram shotgunami to wkurza mnie to,że tak wiele serwów potępia te bronie w końcu są te bronie by je uzywać,a nie na nie się przyglądać.

Rpg vs infantry dla mnie głupi jest ten zakaz w końcu jest po to rpg by je używać dowoli,a nie za to banować czy kickować.

I z deczko mnie wkurwia Famas, bo to jedyna taka szybka broń z małym odrzutem i ze sporym dmg ledwo co się osoba wydyga walnie tą bronią gdzie popadnie i pomimo jego wydygania/strachu i tak cię zabije.

I kolejny głupi admin/mod z famasem 16 lvl po czym kicka mnie za Qbb gdzie nie ma żadnego zakazu co do tej broni,ale nie dawał rady,więc trzeba było mnie wywalić,że aż żal dupe ściska famas vs qbb.

Na koniec wnerwiają wyzywki do graczy chociaż ja mam 30 lvl,ale to szczegół jeden gracz wyzywa od noobów i chcę kicknąć osobę za to,że ma g53 na 13 lvl,a sam który ma te wąty ma 16 lvl i g53 wtf...

Opublikowano

Mogłyby być słabsze bronie, bo takim famasem czy l85 to nawet sie nie zauwazy a juz dedaja... I mnie wkurza taka rzecz, ktora chyba tylko u mnie wystepuje, ze jak pogram troche jedna postacia a potem zmienie na druga to kilka razy po chwili zawiesza sie gra a dopiero pozniej sie stabilizuje jak ja wlacze ponownie z 2 razy

Opublikowano

Nooby włażące do heli żeby wpaść na drzewo

Snajperki które sa gorsze od famasa/L85

C4 na mcomie/fladze

I tacy co grają medykiem a są za tępi żeby rzucić apteczke

LOL

Opublikowano

Nooby włażące do heli żeby wpaść na drzewo

Rpg vs infantry

I tacy co grają medykiem a są za tępi żeby rzucić apteczke

I kolejny głupi admin/mod z famasem 16 lvl po czym kicka mnie za Qbb gdzie nie ma żadnego zakazu co do tej broni,ale nie dawał rady,więc trzeba było mnie wywalić,że aż żal dupe ściska famas vs qbb.

Na koniec wnerwiają wyzywki do graczy chociaż ja mam 30 lvl,ale to szczegół jeden gracz wyzywa od noobów i chcę kicknąć osobę za to,że ma g53 na 13 lvl,a sam który ma te wąty ma 16 lvl i g53 wtf...

to co wyzej i jeszcze :

nie przestrzeganie zasad na serwerze No Baserape No Shotgun

wracajac do Adminow to sa uposledzeni jeden koles mial 48/1 to sprawdzilem jego profil patrze mechanik 61% HS ^^

napisalem do admina ze koles ma aima i jest na BL no i dostalem bana

Opublikowano

Każda snajperka gorsza od QBB-95. Bulletdrop snajperek, a karabinów prawie znikomy. Brak przełącznika trybu strzelania (serie/ automat)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mnie najbardziej wkurza odgrzewanie starych kotletów przez EA !!! Brak nowych broni , map . Zbyt wysokie ceny za fundsy. Nierówne traktowanie klas postaci (szturmowiec i długo długo nic) Brak balansu drużyn .

Tu sie nie zgodze z Fund's nie sa drogie w porownaniu do innych gier gdzie trzeba wydac w tysiacach by cos fajnego miec

a Tu wystarczy 50 zl.

Z nierownym traktowaniem no moze prawda jeszcze mozna dodac Okazje gdzie szturm ma najwiecej i ostatnio

dali m145 pustynna a inne klasy?

Opublikowano

Oj nie są drogie? Na zachodzie te ceny to nic, tam za 20€ masz 40k funds, czyli możesz mieć prebuy l85 i dobry pakiet.

Opublikowano

Customization po dedzie...... i nie moge zrespic sie w bazie.

Znikajace rakiety z rpg po dedzie...

Jak ktos zgarnie mi apc albo tanka z przed nosa przy naprawie...

Zjebana flara....

Cala masa bugow....

Opublikowano

Mnie osobiście to najbardziej wkurzają dzieciaki co latają z M82 na 2 lvl ewentualnie z L85 na 3. Może sam nie jestem lepszy bo kupuję funds ale ja na to zapierdzielam -.-
Optymalizacja też mogłaby być lepsza ale oczywiście nie -.- Ludzie którzy kradną mi samochód z C4 na masce :D Patologia co wbija się we mnie samochodem gdy kampie ewentualnie w kogoś strzelam

Opublikowano

Zapomniałem jeszcze o ważnym elemencie zazwyczaj na niektórych serwach nie ma w zakazie broni scattergun,ale co do czego po zabiciu mamy kuźwa kicka za shotguna no ja pierdole przecież scattergun idzie do slotu jako pistolet,a nie jako broń główna i shotgun co to za inteligenty.

Tacy admini są nie dojebani już powinni na samym starcie informować informacją,a nie człowiek ma się domyślać...

Opublikowano

Mnie wkurza class limiter. Samego w sobie lubię, tylko to wkurza, że o tym iż nie możesz dołączyć do tego serwa dowiadujesz się dopiero po załadowaniu, jakby od razu nie mogło kicknąć.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

co wy chcecie od optymalizacji ?? mam naprawdę słabą karte graficzną z 2011 r. (GT520m) a gram na najwyższych detalach i zero klatek zero lagów CZYSTO!

a co do tematu

naprawiam pojazd kradną mi go ...

dzieci na 2-3 lvl z broniami od 30 lvl (właściwie to sam tak robię ale bez przesady na 2 lvl Famas L85A2 albo L96A1 -,-)

ten class limiter co już kingflame napisał

i jeszcze duuuuuuuuuuuużo rzeczy i bugów ;/

Opublikowano

Jeszcze gracze, co wykorzystuja podle zasadę no c4 vs mcom. Zamiast na mcom, to na ludzi używają c4.

Opublikowano

Najbardziej to brak optymalizacji i pay2win

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Tak jak już pisali wcześniej:

Jak ktoś kradnie mi pojazd kiedy go naprawiam, bądź siedzę na górze i strzelam.

Nie można zmienić żeby stale mnie respiło w bazie.

Drą ryja, że chcą apteczkę, ale jak siedzę 10min w APC i się proszę o naprawę to jest dobrze, albo wołam o ammo i muszę dać się zabić żeby móc znowu strzelać.

Opublikowano

@up niechce się czepiać ale z tego co wiem to da sie zmienić na resp w bazie,

Mnie najbardziej denerwuje to że guwniarze nieumiejący grać łażą np. z famasem na 2 lvl i "kokszą" a człowiek który gra lepiej ale ma gorszą broń bo np. żal mu na to pieniędzy

jest mięsem armatnim

Opublikowano

Mnie wkurwiaja gracze z famasem i pierdolonym l85!

jeszcze kamperzy i c4 na flagach , schodach i mcomach!

...

Opublikowano

Mnie wkurwiaja gracze z famasem i pierdolonym l85!

jeszcze kamperzy i c4 na flagach , schodach i mcomach!

C4 na flagach i mcomach rozumiem, ale kamperzy? Zobacz że snajper nie będzie latał jak szturmowiec, bo nie takie jego zadanie. C4 na schodach? A to może ma być postawione na boku nieruchliwej drogi, gdzie nikt się nie kręci? Jeszcze powiedz że claymory też Cię denerwują jak stoją w przejściu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...