Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co was najbardziej wkurza w grze

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C4 na flagach i mcomach rozumiem, ale kamperzy? Zobacz że snajper nie będzie latał jak szturmowiec, bo nie takie jego zadanie. C4 na schodach? A to może ma być postawione na boku nieruchliwej drogi, gdzie nikt się nie kręci? Jeszcze powiedz że claymory też Cię denerwują jak stoją w przejściu.

Dokładnie do tego weźcie inne klasy postaci,że nie każda postać się nadaje na 1 linie szturmu.I jak widzicie i się dziwicie,że mechanik na daleki dystans ma słaby dmg dlatego,że ta postać zaraz po szturmie ma najlepszy ads do zabijanie bez celowania ,dlatego co niektórzy by tylko chcieli aby medyk też tylko i wyłącznie zabijał na bliskie kontakty czyli w 4 oczy niestety,ale medyk jest taką postacią,że oprócz leczenia on musi być bardziej taktyczny zachodzić wroga ,a nawet i przy kampić (tak kampić i sram na to co myślicie czasem trzeba się przykryć) bo niestety medyk ma dłuższe celowanie z celownika i dużo gorszy ads na bliski dystans(bez celowania)także medyk zazwyczaj musi używać celownika dlatego też ma tak duży magazynek i duży dmg na dalekie dystanse by napierdzielać i ochraniać ludzi także każdy ma inne zadanie i tego kuźwa na siłę nie wciskajcie ludziom ciemnotę jak mają grać.

To ja mam się zabawiać i ja sobie mam grać,a nie jak ktoś sobie życzy.

I raz była dyskusja,że w rlz na jakieś wojnie też żołnierze w strefie zero ledwo widzą wroga i napierdalają z daleka nawet i z bazooki,a i są skryci - i dostałem na to odpowiedź, bo to rlz,a gra to gra no właśnie tym bardziej gra a zasady robicie co niektórzy z jakieś dupy oO.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbmy, żeby medyk miał c4- każdy by grał tą klasą. Ale nowi medycy mają do dyspozycji tylko jonj i nic więcej. Ja gram brutusem i jakoś nikt mnie nie wyzywa. Co bardziej mnie wkurzają pały, które rozwalają flarę i są z twojego teamu. "O, jestem nowy i co to za czerwona rurka? Strzelę i się przekonam!". Albo debile, co walą cały magazynek w igle, bo ktoś inny siedzi. W dodatku jak mg3 bez celowania wygrywa z mg36, który celuje?

Kamperzy, co siedzą w 1 miejscu( typowe 1-lvlowe newbie) i jak się go zabije, to drze się na cały serwer.

Opad pocisku l96, miałem gościa na celowniku, było ok. 240m i walę jak debil, i pociski nie trafiają. Kupcie mi oranżadę w proszku, będę dłużny.

Brak wsparcia dla innych klas niż asfaltus. Teraz łażą dzieci z l85, a jak ktoś ich zabije z np. op36, to wychodzą z serwa albo "admin kick him, mg36 noOb".

Opublikowano

Jak strzelasz z QBB na wielkie odległości (200m+), zostaje Ci ostatnia kulka w niego, a tutaj przed celownik wchodzi Ci ktoś z teamu, bo "on chciał mnie zastrzelić"

Albo taka sama sytuacja, ale zostaje ostatnia kulka w niego, a tam wjeżdża w niego ktoś Gazem, albo jakiś zagubiony snajper go dobija.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Zróbmy, żeby medyk miał c4- każdy by grał tą klasą. Ale nowi medycy mają do dyspozycji tylko jonj i nic więcej. Ja gram brutusem i jakoś nikt mnie nie wyzywa. Co bardziej mnie wkurzają pały, które rozwalają flarę i są z twojego teamu. "O, jestem nowy i co to za czerwona rurka? Strzelę i się przekonam!". Albo debile, co walą cały magazynek w igle, bo ktoś inny siedzi. W dodatku jak mg3 bez celowania wygrywa z mg36, który celuje?

Kamperzy, co siedzą w 1 miejscu( typowe 1-lvlowe newbie) i jak się go zabije, to drze się na cały serwer.

Opad pocisku l96, miałem gościa na celowniku, było ok. 240m i walę jak debil, i pociski nie trafiają. Kupcie mi oranżadę w proszku, będę dłużny.

Brak wsparcia dla innych klas niż asfaltus. Teraz łażą dzieci z l85, a jak ktoś ich zabije z np. op36, to wychodzą z serwa albo "admin kick him, mg36 noOb".

No i skoro mowa o mg36 chociaż ja już tą bronią nie gram (zresztą co się tu tłumaczę :P czy gram nią czy nie)do sedna jak ta broń może być nazwana za Op i jest bardziej zakazana na serwach niż cały nieszczęsny famas...

Czego nikt nie bierze pod uwagę famasa że ma 922 rpm/15.37 sec gdzie niby Op mg36 ma dłuższe przecelowanie z celownika i bez celownika duży odrzut to ma 600rpm/10sec i cała ta prędkość pocisku w mg36 jest wolniejsza aż o 322 rpm no i miejcie rywalizacje 1vs1 żeby mg36 nie używało celowania i kto tu ma większą szanse ? medyk w większości polega na starcie chyba,że medyk będzie cwany i się skryje bądź zajdzie wroga,bo inaczej jest po nas.

Tak samo mg36 nie będzie miało szans z as-valem chodź tutaj dmg mamy dużo niższy niż w famasie,ale jaka prędkość 1200rpm/20sec i widzicie dlaczego medyk musi większość zabijać taktycznie z ukrycia z zajścia,bo medyk jako szturmowanie na 1 linii jest bez szans za długie przybliżenie celownika to raz,dwa dużo większy odrzut bez używania z celownika i długie przeładowanie broni niż inne klasy postaci za to ma tą apteczkę i duże dmg z dużą ilością ammo.

I teraz postawcie się w roli medyka jesteście sami, bo team nie kumaty i chcesz zdobyć flage /mcom,ale słyszysz snipera (dzięki umiejętności dodanej w drzewku skilli)próbuje cię ubijać nie wychodzi.To co ? będziesz w niego biegł by zaliczyć glebę ? czy skryjemy się i go ujebiemy ? ja wolę wybrać to 2 i zabić snipera i wtedy możesz trafić na taką osobę i będzie cię wyzywała teraz od noobów i od kampów no bo w końcu zabiłeś snipera no ,a co miałem zrobić innego ?? kumacie ? robi się wszystko by przeżyć i jak mniej ginąć... czyli walka o przetrwanie.

Opublikowano

C4 na flagach i mcomach rozumiem, ale kamperzy? Zobacz że snajper nie będzie latał jak szturmowiec, bo nie takie jego zadanie. C4 na schodach? A to może ma być postawione na boku nieruchliwej drogi, gdzie nikt się nie kręci? Jeszcze powiedz że claymory też Cię denerwują jak stoją w przejściu.

Mi chodzi o szturomowców z kampionychz jebanym l85! Lub famasem

...

Opublikowano

-30 lvl które grają chociaż i tak już nie zdobędą pkt, a psują grę dla obu teamów - przeciwnicy nie mogą wyjść z bazy, bo ginąc momentalnie po spawnie, sojusznicy się nudzą, bo nie mogą nikogo zabić i serwer pustoszeje.

-Kiedłey grałem jako inż. najbardziej obawiam się kradzieży naprawianego pojazdu, dlatego w celu naprawy trzeba było obserwować radar przed swoimi (mina pod pojazdem zabezpiecza go przed wrogim przejęciem).

-prebuy nooby, czyli lvl kilknaście i famas lub L85A2 lub inne OP - zazwyczaj M95, L96, QBB i MG36, często z upgradami. Zazwyczaj nie ma jak ich zabić (tylko raty, czyli dobijam po spawnie, bo widzę gdzie będzie), ale zdarzają się takie nooby, że nawet z najlepszą bronią mają ujemną liczbę zabitych.

-gracze p2win z wypasami, którzy zaczynają wyzywać cię od camperów i noobów, bo aby ich wyeliminować musisz użyć dowolny pojazd, a oni sami chociaż mają najlepszy karabin to nie potrafią cię trafić czołgiem.

- nie denerwują mnie miny, c4 i claymory, bo zazwyczaj widzę je z daleka i omijam lub niszczę... może to kwestia grafiki, że inni w nie wpadają.

- wyzywanie od hackerów, aimbotów i noobów mnie bawi, chociaż byłby większy ubaw, gdyby ocenzurowali także te słowa.

Opublikowano

Ja jedyne czego nie toleruję, to team killingu, wchodzenia w celownik, hacków i hamstwa.

Wszystkie l85, famasy, itp nawet na 1 lvlu toleruję, bo wszystko jest dla ludzi, co winny jest ten gracz, który ową bron posiada? Wiadomo, ze każdy chce być najlepszy.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

"Oman" zaczyna sie runda UH odlecialy i czekam na nastepne to siadam na Stingera :) nagle leci rusek Migiem "baserape" no to namierzam kolesia i czekam

kiedy pusci wabiki i wtedy pyk ruska ohhh co sie dzialo ile sie napisal ze campie na stingerze ^^.

Jeszcze wnerwiajace jest wypychanie z okretu Stingerem jak i u ruskich siedzisz na igle to ci samochodem chce wjechac

Opublikowano

Mnie denerwuje pay2win oraz zbyt mocne helikoptery i samoloty a tym samym zbyt słaba obrona przed nimi.

Dokładnie, brakuje mi tu Tynguski i Linebackera z BF2, jeżeli ktoś nie wie co to, to takie mobilne działo przeciwlotnicze. Tyle, ze powinno być osłabione. Do zniszczenia heli zamiast 4 rakiet to 6 (150DMG zamiast 200 z igli)

, a jeta zamiast 1 to pełne 2 (nie tak, że jedna weźmie 500, a drugiej zostanie 100, tylko 1 250 i druga tyle samo). Do tego działo 20mm powinno brać max 20 heli, 30 jetowi, oraz jak najmniej pojazdom, bo to ma być p-lot, a nie p-poj (max 10 transportowej ciężarówce, 5 Transporterowi opancerzonemu, oraz po 1 czołgowi, ale nieważne w jaki element się trafi)

25hmxok.png

Opublikowano

Denerwuję mnie to jak na moim ulubionym serwerze przychodzi dzieciak 10lvl+ z famasem i kurwa bawi sie w snajpera no jprd ja w A a ten kurwa z dachu na omanie tego hotelu mnie sicaga..

Opublikowano

Denerwuję mnie to jak na moim ulubionym serwerze przychodzi dzieciak 10lvl+ z famasem i kurwa bawi sie w snajpera no jprd ja w A a ten kurwa z dachu na omanie tego hotelu mnie sicaga..

Jak grasz tylko na Oman to polecam server [GAG] OldScool

ktos wejdzie z famasem mg36 i jak nizej na ss dostaje kicka

1376917316-U989331.jpg

Opublikowano

A więc l96 nie jest zabronione? Szybkość przeładowania szok, ale to nie prawdziwa wojna, nikt ze zwiadowców nie będzie czekał na oddanie strzału 1 dzień.

Jeśli masz bóle zwieraczy lub inne, mnie popularne, a może i bardziej narastające choroby, poczekaj do niedzieli i graj na polskim serwerze na No Op Day albo zagraj na Play4Fun, gdzie kickają za prebuy.

Opublikowano

Shotguny sa dla ludzi :p Podobnie jak l85 tylko wkurza mnie Pre-Buy... Skoro jest od 27lv to kupuje to na 27lv no chyba ze jest jakis pakiet, ale l85 nie bylo pakietu...

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Mnie osobiscie denerwuje dobor graczy. 1 lvl nie dosc, ze nie ma zadnego szkolenia wstepnego to od razu jest sie rzuconym vs 30 lvl. Chamstwo w panstwie.

No i oraz tank nooby i team killing.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mnie najbardziej wkurzają Niemcy.

No, a jak taki zacznie gadać: ains bercher wercher i kur** wie co, to denerwuje.

Shotguny sa dla ludzi :p Podobnie jak l85 tylko wkurza mnie Pre-Buy... Skoro jest od 27lv to kupuje to na 27lv no chyba ze jest jakis pakiet, ale l85 nie bylo pakietu...

Ta gra jest stworzona pod $$$. Wiadomo, każdy chce być najlepszy i kupuje bronie. Rozumiem, jest pakiet z qbb, ale jak widzę gościa lvl 4 i l85+ 93r, to to wiadomo co.

Opublikowano

warto wsiąść pod uwagę, że nie każdy 1 lvl noob - z L85 lub bez, to "noob", a często ktoś zbanowani lub posiadacz innego profilu 30 lvl, bo skąd prawdziwy noob wiedziałby, że to dobra broń lub szajs. Mnie irytuja te tłuamcznia, że (dowolna broń, np. L85A2") jest z daily draw.

Chociaż jak zobaczyłem nooba z pp-2000 na którym miał przymocowany M145 - wylosowany na perma, to szczęka mi opadła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...