Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra][LWC na skrzynie][Cofanie 1 komenda][Swietna Zabawa] PIXELOWY ŚWIAT

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale o co chodzi ? Ze druzyny będą takie, ze gracze co byli na serwerze, będą w druzynach ? No i jest pewien problem, nie którzy nie mają Ts'a, więc polecam komunikacje przez Czat.

Dobre, POMARAŃCZOWE 

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisał bym wzór ale samych 10-12 latków dodajesz nie będzie gry bo będą się podniecali jak nie wiem co np "Ja mam diaxa!" zabiłem go itd itd a to psuje atmosferę gry.

Opublikowano

@Dawidek

Oceniaj serwer nawet na niego nie wchodząc. Właśnie pokazałeś swój zajebisty poziom intelektualny. Myślisz, że jesteś lepszy od tych 10-12 latków? Dla mnie jesteś większym gównem niż oni. Internetowy hejter ;)

Na serwer wróciłem po jakimś czasie i śmiało powiem, że wszystko idzie do przodu, hosting stabilny, nie ma lagów. ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kto tu jest dzieckiem?

Nie był na serwerze i coś mówi..

Dla twojej wiadomości PvP off -.-

Byłem na serwie i mam screeny jak mnie zabili ...

Opublikowano

Nick z MC: Szymon202

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom orto: (/10) 10/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Mam na imię Szymon. Lubię grać na komputerze ale i w piłkę nożną. Zajmuję się webmastingiem. Uwielbiam serwery tego typu i chciałbym na takim zagrać :D

Opublikowano

Nick z MC: ViolanNutria

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty: Taa

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Kacper. Pochodzę z Wałbrzycha. W MC gram 3 lata, a ze ostatnio ciężko zapisać się na jakikolwiek serwer typu KM postanowiłem spróbować szczęścia u ciebie Kondi ;)

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Opublikowano

Nick z MC:Evorias

Masz premke?:Nie, ale zakupuje.

Jesteś ogarnięty: Tak

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan)

Mam dużo czasu.

Brakuje mi stałej kwadratowej która nie padnie po 2 dniach.

Współpracuje, Ładnie buduje i moglo by to pomoc jakiejs druzynie.

Lubie grac na kwadratowych.

Opublikowano

Nick z MC:konus123

Masz premke?:Nie :(

Jesteś ogarnięty:w 100%

Poziom orto: 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:mam na imię Konrad lubię grać na serwerach takich jak kwadratowa masakra dlatego postanowilem zagrac na tym serwerze bo myślę że będzie fajna zabawa :)

Opublikowano

Drogi Szymonie , jednak to ty jesteś badziewny.

Okradasz swoją drużynę , przeszkadzasz w jej rozwoju.

Sam doprowadzasz , do takiej napiętej atmosfery.

Wybacz , ale wszyscy byli zgodni za tym.

Opublikowano

Nick z MC:BLacky12

Masz premke?:Nie

Jesteś ogarnięty:Tak

Poziom orto: (/10) 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:Lubię grać na serwerach tego typu.Mam na imię Damian i mam 15 lat.Lubię sport i komputery.Grałem już na kilku takich serwerach ale szybko upadły.

Opublikowano

Nick z MC: NaVv666
Masz premke?: Owszem
Jesteś ogarnięty: Zależy o co dokładnie wam chodzi.
Poziom orto: (/10) z 8/10 mam dysortografię.
Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Mateusz. W minecrafta gram od wersji beta 1.8 (jakoś tak łóżka dodawali wtedy). Interesuję się grafiką komputerową, siatkówką, HTMl'em. Na co dzień chodzę do pracy (nie teraz bo mam urlop jeszcze). Jestem J@ jednej serwerowni CS-a. W sumie jeszcze nie grałem na tego typu serwerze bo jakoś mnie to nie jarało ale teraz bym chciał.

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

Opublikowano

Nick: MineDayderPL
Premium: ta
Ogar: Pewnie
Ortografia: 9/10
Cos o sobie: Na imię mam Sebastian. W minecraft'a gram już 3 lata. Chcę grać na serwerze ponieważ chce zawrzeć nowe znajomości. Nie griferuje i nie jestem trollem.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Odkrywca
Opublikowano

Nick z MC: Acoid

Masz premke?: Tak.

Jesteś ogarnięty: Oczywiście.

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imie Wiktor. W minecraft'a gram od wersji 1.2. Jestem ogarniętą osobą, nie okradam innych, jestem kulturalny. Szukam serwera na którym są ogarnięte osoby, i ten zdaje się spełnia te warunki. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję na rozpatrzenie mojego podania pozytywnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...