Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra][LWC na skrzynie][Cofanie 1 komenda][Swietna Zabawa] PIXELOWY ŚWIAT

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HELP ADMINI SERWERA !

Napisałem podanie na white liste i kondi przyjął podanko a jak wbijam na serwa z nickiem Lex i profilem Lex to pisze ze mnie na white liscie nie ma

ma być duże L i reszta z małej ex czyli " Lex "

Z góry przepraszam i dziękuję.

zu439g.jpg

Opublikowano

Nick z MC: MrMMG89

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty: Ta

Poziom orto: (/10) 10/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan)

Mam na imię Maciej, lubię grać w minecrafta. Chciałbym zagrać

ponieważ nie mogę znaleźć żadnego fajnego serwera,

a takie serwery jak kwadratowa masakra, bardzo lubię. ;p

Opublikowano

Nick z MC: DamiX55

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom orto: (/10) 9/10

Nazywam się Damian i jestem no-life xD.

Jestem fanem anime i dobrych polskich filmów

Na TS i Skype gadam codziennie, jakby ktoś chciał to zapraszam :D
A grać na tym Serverze chcę bo kiedyś grałem na twoich serwerach i chcę dalej grać ;)

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nick z MC: sketron1

Masz premke?: Tak

Poziom orto: 10/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Siema, nazywam się Mateusz i jestem lekko no-life xD. Często gram w gry ale uczę się też grafiki, profesjonalnego obrabiania filmów oraz animacji.

Jestem też fanem anime ale nie rzucam się na innych gdy mówią że to jest na przykład: "chińskie bajki dla pe***ów", mi to w sumie wisi ^^.

Prawie zawsze mogę pogadać na skype lub ts3 gdy ktoś chcę.

Nagrywam też na YT ale rzadko i tylko tak dla zabawy xD.

Gdy mogę to pomagam i chętnie zagram z każdym jeżeli to nie że tak powiem nie ogar lub dziecko do przesady.

Buduje dosyć dobre budowle a czasami biorę projekty z internetu co mam na dzieję nie jest problemem.

Mam nadzieję że zostanę przyjęty ze względu na to że nie powinienem zaszkodzić serwerowi czym kolwiek.

25gs07c.jpg

Opublikowano

Nick z MC: ENSIGN_107
Masz Premke? Tag

Jeśteś ogarnięty?: Nie wiem po co to pytanie, ale tak.

Ortografia: 9/10
Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Nie wiem po co to, no ale jak mus to mus. Mam na imię Kasper (tak, KaSper), lubię uprawiać sporty typu piłka nożna, czy siatkowa. Pewną część czasu spędzam przed komputerem, głównie grając w Minecrafta oraz LoLa. Czytuję mangę i oglądam sporo anime. W minecrafta gram od około 2 lat. Jestem miłym graczem, wkurzających graczy zwykle ignoruję, albo mówię im co o takich myślę. To by było na tyle, bo nie ma co tu więcej sensownego powiedzieć.

Czemu chcę zagrać na serwerze? Ponieważ nigdy nie grałem na serwerze typu Kwadratowa Masakra, więc chciałbym spróbować. :D

Opublikowano

Nick z MC: truuo

Masz premke?: nie;)

Jesteś ogarnięty: jasne

Poziom orto: 10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Co mogę powiedzieć o sobie, jestem ogarniętym graczem MC. Lubię dobrze budować. Fajnie jest pograć z innymi ludźmi. Łatwo nawiązuje znajomości, więc szybko się odnajdę na serwerze.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nick z MC: slipas112

Masz premke?: Tak ;3

Jesteś ogarnięty: Nom ;333

Poziom orto: (/10) 10 ^^

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Hmmm, nazywam się Kacper . Lubię grać w MC i w Don't Starve. Chciałbym zagrać na serwie, bo brakuje mi takich czystych survivalów, bez żadnych zwalonych frakcji . Wszyscy współpracują razem i to jest fajne. Właśnie dlatego chcę u was grać !

PS. Na jaką wersję MC jest serwer?

@EDIT: Już wiem ^^

Opublikowano
Nick z MC: greenwoodpolish

Masz premke?: Tak :-)

Jesteś ogarnięty: Wiadomo że każdy napiszę "Tak", Moim zdaniem pytanie trochę bez sensu.

Poziom orto: (/10) Sądzę że gdzieś 9/10 Jedynie czasami mam problemy z formułowaniem zdań.

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Hmm... Nazywam się Marcel :P Interesuję się webmasterstwem, Czyli łatwiej mówiąc tworzeniem stron www, Żyję już 13 Wiosen :P Chciałbym pograć na takowym serwerze i mam nadzieję że będzie wysokiej jakości, Grałem na wielu, Lecz szkoda gadać... ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nick z MC: HejterskiPL<br />Masz premke?: Tak<br />Wiek: 14<br />Jesteś ogarnięty: Jak na swój wiek to ponad przeciętnie ;)<br />Poziom orto: 10<br />Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Ponieważ chcę pograć sobie na survivalu, poznając przy tym ciekawych graczy, a nie umierać od "diax koxów". Grałem na paru takich serwerach ale upadały, albo zmieniały typ rozgrywki w celu zysku. Jestem pomocny oraz komunikatywny (Skype/TS3/PW). Według wielu osób ładnie buduję więc liczę że moje budownictwo urozmaici serwer. Pozdrawiam Hejter ;3<br /><br /><br />@edit Sorka za ten brak nowych linii ale pisze z telefonu i coś się jebe ;/ Mam nadzieję że to nie wpłynie na waszą decyzję ;)

Opublikowano

Nick z MC:Evorias

Masz premke?:Nie, ale zakupuje.

Poziom orto: (9/10)

Mam dużo czasu.

Brakuje mi stałej kwadratowej która nie padnie po 2 dniach.

Współpracuje, Ładnie buduje i moglo by to pomoc jakiejs druzynie.

Lubie grac na kwadratowych.

Opublikowano

Nick z MC: Masorz

Masz premke?: minecraftbyzyczu (nie)

Jesteś ogarnięty:Dowiesz sie ;)

Poziom orto: 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imie Wojciech , mam 15 lat interesuje sie mechanika oraz pilką siatkową .Na serwer chce sie dostac dlatego ze dawno nie gralem na takim serwerze a lubialem tego typu serwery .

Opublikowano

Gratuluje tobie , Masorz. Wjeba*eś się na serwer , tak jak xPolishMe aby tylko podpalić całą mape ? Nieoryginalne.

I teraz , twoje jeba*e zmienne Proxy i zmienne IP gówno dadzą.

Więc teraz odpowiedz NAM ! Po ch*ja to zrobiłeś?!

Bo co , nie spodobał ci się ?

Jak tak , to po co składałeś podanie ?

Teraz , serwer będzie wyłączany , na noc , aby na wszelki wypadek nic się ku*wa nie stało.

Pozdrawiam wszytkie inne ku*wy , które będą chciały zgriefować serwer.

Opublikowano

Ja pierdole ! Jaka kur*a mogła rozje*ać mapę tak genialnego serwera ! Mam 1 pytanie: Po ch*ja grzyba to robiłeś?!

Po prostu ku*wa !

Pozdrawiam nieogarnięte dzieci NEO !

Opublikowano

Oto podanie Kolegi:

Nick z MC:yukill3r

Masz premke?:Tak

Jesteś ogarnięty:Raczej

Poziom orto: (/10)8

Chce zobaczyc jak wyglada serwer. Pograc z innymi graczami. Troche sie zabawic. Dosyc czesto jestem na serwerach w mine.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...