Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra][LWC na skrzynie][Cofanie 1 komenda][Swietna Zabawa] PIXELOWY ŚWIAT

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MC: Dergeld

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty:Jak najbardziej

Poziom orto: (/10) 9 każdemu zdarzają się błędy

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan)

Gram w minecraft od wersji 1.7.3.Moim hobby jest robienie amatorskiej grafiki.Umiem bardzo dobrze/ładnie budować budynki w stylu MODERN (nowoczesny) ,uwielbiam grać w piłkę ręczną i pływać. Moim zaletami jest to ,że trudno wyprowadzić mnie z równowagi i mało komu to się udaje. Zagrać chciałbym z takiego powodu ,że potrzebuję dużo miejsca na ładny dom (czego na innych serwerach pewnie nie dostane)

Opublikowano

Nick z MC: Sqart

Masz premke? : Ta :)

Jesteś ogarnięty: Oczywiście, zawszę zyje w zgodzie, i jak kazdy lubię sobie pozartować ;)

Poziom orto: (/10) 9/10 (głupie z jak zaba się mi zepsuło ;x)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Bo chce odpocząć od walk PvP, pograć sobie po kolezeńsku. Umiem pracować zespołowo, pomagać i nie być chamskim. Zawszę marzyłem o przyjemnym klimacie, i chyba go tu znajdę :)

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Nick z MC:Dastars

Masz premke?:tak

Jesteś ogarnięty:tak jestem ogarniety , nie zabijam bez powodu

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:Jestem ogarnietym graczem , który szuka server , typu KM , ponieważ mam ochote zagrać na tym serverze i upiekszyc go moimi budowlami xD

Opublikowano

1. Nick z MC: Splatii

2. Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Jestem jak na swój wiek bardzo ogarnięty, nie to co moi koledzy :D . Gram w minecrafta od 3 lat moim ulubionym trybem jest survival, ogarniam mody. Chcę grać na tym serwerze ponieważ chcę sobie spokojnie pobudować na kompletnym survivalu tylko na singlu mi to nie wychodzi bo opcja Open To Lan zepsuła całkowicie prawdziwy survival i często kusi :<. Umiem czytać i trochę pisać po angielsku. Umiem współpracować, w minecrafcie kieruję się jedną zasadą : Nie bądź H*jem. Mam nadzieję, że się dostanę bo od dawna szukam takiego serwera :)

Opublikowano

1. Nick z MC: Splatii
  2. Masz premke?: Tak
  3. Wiek: 14
  4. Jesteś ogarnięty: Tak
  5. Poziom orto: (9/10)
  6. Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Jestem jak na swój wiek bardzo ogarnięty, nie to co moi koledzy :D . Gram w minecrafta od 3 lat moim ulubionym trybem jest survival, ogarniam mody. Chcę grać na tym serwerze ponieważ chcę sobie spokojnie pobudować na kompletnym survivalu tylko na singlu mi to nie wychodzi bo opcja Open To Lan zepsuła całkowicie prawdziwy survival i często kusi :<. Umiem czytać i trochę pisać po angielsku. Umiem współpracować, w minecrafcie kieruję się jedną zasadą : Nie bądź H*jem. Mam nadzieję, że się dostanę bo od dawna szukam takiego serwera :)

zaakceptowane.png

Opublikowano

Nick z MC:

xPolishMe

Masz premke?:

Jasne

17 lat

Jesteś ogarnięty:

Oczywiscie ;)

Poziom orto: (/10):

11/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan):

Nazywam sie Kamil, mieszkam w Legionowie kolo wa-wy. Zajmuje sie tworzeniem stron www, html/php/mysql. Interesuje sie informatyka i z nia chcialbym wiazac przyszlosc. Mam nadzieje ze serwer mi przypadnie do gustu i nie wyjdzie na pierwszy lepszy nie ogarniety. Nie mam jakos za specjalnie wiecej do powiedzenia o sobie...

Opublikowano

Nick z MC: LolSiemanko

Jesteś ogarnięty: Oczywiście, zawsze i wszędzie.

Poziom orto: 9,5

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan)

Witam, nazywam się Igor, nick w mc : LolSiemanko. Chciałbym zagrać na waszym / twoim serwerze poniewaz lubie wspolpracowac, oraz grac na serwerach typu KM. Jestem ogarniety i lubie grac z przyjacolmi. Chcialbym tez zagrac z kolegą o nicku xPolishMe

Opublikowano

Nick z MC: Lex

Masz premke?: Już nie

Jesteś ogarnięty: Pewnie

Poziom orto: (9.99/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Kiedyś jeszcze grałem na tej pixelowej, pamiętam jak mi kondi pomagał przy budowie zamku może mnie jeszcze pamiętasz kondi heh :D

Mam zamiar se na serwie pograć jeszcze bo są wakacje i wgl, mają mi net naprawiać niedługo to se może pogram.

PS: Na jakiej wersji jest serwer bo musze nowego mc dorwać bo mi sie nowy launcher coś zepsuł.

zu439g.jpg

Opublikowano

Nick z MC:EnyoPL

Masz premke?:Tak ale nieche mi się instalować modów więc gram na minecraft by zyczu

Jesteś ogarnięty:Tak

Poziom orto: (/10) Więc potrafię utrzymać poziom ortografi ale uważam że internet nie jest od tego żeby się uczyć polskiego, Więc nie zwracam jakiejś szczególnej uwagi na ortografie żeby pisać jak najszybciej

bo liczy się przekaz nie ortografia więc 7/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Mam na imię Marcin .Pochodzę z województwa Lubelskiego.Interesuje się muzykąi piłką nożną. Moji youtubowi idole to Mc Sobieski I Multigamplayguy. Potrafię pomagać ludziom i dażę innych szacunkiem.

Opublikowano

Nick z MC:MineQuattro

Masz premke?:Nie

Jesteś ogarnięty:Tak

Poziom orto: (/10):9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan):Nazywam się Piotrek,interesuję się komputerami, ale z zawodu zostane elektronikiem, ponieważ taki kierunek sobie wybrałem w technikum. Szanuję pracę innych oraz staram się pomagać innym.

Dlaczego akurat ten serwer?

Zachęcił mnie sam opis widać, że chcecie dla graczy jak najlepiej i popieram to.Mam nadzieję, że się dostane pozdrawiam. :3

Opublikowano

Nick: wilk355

Orto:8/10

Coś o sobie:Mam na imie Hubert. W minecrafta gram juz ponad dwa lata. Interesują mnie servery typu kwadratowa masakra poniewaz kazdy tam sie poznaje i pomaga sobie na wzajem. Bardzo chciałbym zagrać na waszym serverze (o ile jest ogarnięty).Lubie pomagać innym osobą. W razie czego moge wytłumaczyć co i jak jeżeli ktos nie rozumie. W razie przyjęcia podania prosze o jak najszybsze dodanie mnie na server ;)

Opublikowano

Nick z MC:Dardeken

Masz premke?:Mialem ale zchakowali (nie)

Jesteś ogarnięty:Ta

Poziom orto: (6/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:-

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Hubert1200 @ Twoje podanie , rozpatrzę w raz z Właścicelem.

TworcaSerwow @ odrzucone.png - Powód : Brak w punkcie " Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...