Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy technologia rozwinie się mocno za 50 lat ?

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno się rozwinie, ale niech szlag trafi technologie. Ważne, żeby ktoś normalny w Polsce doszedł do władzy, by załatać dziurę w budżecie, by dogonić gospodarczo inne państwa.

Opublikowano

Dzięki wierze technologia się rozwija . Ludzie wierzą że można zrobić coś czego wcześniej ludzkość nie była w stanie ogarnąć ze można zrobić coś takiego ! Przykładem jest Leonardo da Vinci .(chyba tak się to pisze) technologia rozwija się i to bardzo szybko. Nikt nie jest w stanie ogarnąć tego że za xxx lat ludzi będą się teleportować . Nie wierzysz ? Inni w to wierzą i jest to możliwe.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać by ujżeć Call of Duty: Modern Warfare 24. W tamtych częściach biorąc pod uwagę obecne zmniejszanie mapy będzie pewnie 1 respawn dla 2 drużyn i 1 małe pomieszczenie xD

Opublikowano

jedyny fakt jaki mnie cieszy to ten ze za 50 lat nie bedzie dzisiejszych moherów :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Ja tam myślę że się rozwinie, pralki będą prasowały, samochody latały :D Założę się że w Polsce zostanie tak jak jest :)

Opublikowano

Oby bo chciałbym poruchać na odległość.

Tak na prawdę to za 50 lat będzie jedno wielkie gówno, za 50 lat skończy się najważniejsze dla człowieka ogniowo którym jest paliwo :) i wtedy będzie gówno a nie rozwój.

Zaraz jakiś niedorajda napisze mi, że są elektryczne samochody etc. ale jak kurwa wyprodukują to jak wszystko, powtarzam wszystko się opiera na transportach a transport na energii które daje paliwo.

Więc nasza przyszłość jest nie ciekawa, skończą się dotychczasowe złoża paliwa i zostaną te co nie są jeszcze zdobyte ! a więc po pomalutku ceny będą rosnąć a stawki będą mniejsze i tak dobiegnie koniec naszego istnienia.

W dzisiejszych czasach wszystko się opiera na paliwie, bez tego cofniemy się na " kunie " .

; *

Opublikowano

Możliwe że będzie technologia pozwalająca na o wiele dalsze podróże w kosmos, odnajdziemy coś w dalszych zakątkach naszego układu słonecznego co pozwoli nam udoskonalić różne technologie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...