Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AT II - Pytania, problemy.

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm dzięki za odpowiedz ale nie skorzystam z tej oferty z powodów chrześcijańskich ;p (Kto zrozumiał like ;d)

Opublikowano

Hmm dzięki za odpowiedz ale nie skorzystam z tej oferty z powodów chrześcijańskich ;p (Kto zrozumiał like ;d)

"Kto zrozumiał like" ŚMIECHŁAM. xD

Btw. co z tą weryfikacją prac z Painta? ;f

Opublikowano

Uznałam, że użytkownicy nie będą się bawić w jakieś podrabianie prac i zrobią to uczciwie w paint. ;) Pozwoliłam tylko używać te podstawowe opcje, takie jak są w paint na xp'ku. Jeśli na jakiejś pracy zauważe, że zostały użyte jakieś inne narzędzia to praca nie zostanie przyjęta. :P

Opublikowano

Emm..jeśli ktoś by zdecydował się zrezygnować z udziału w kategoria Grafika to chętnie zajmę jego miejsce.

Nie zdążyłem na czas się zapisać i jedyne co to mogę liczyć na rezygnację kogoś.

W razie czego PW bądź GG :).

egq3SFm.png

Opublikowano

Mam pytanie Julka, jeśli korzystam z jakiś materiałów np. jakiś render lub stock to trzeba też go wysyłać? Czy dawać link tylko, czy wgl nic nie dawać?

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Co do tekstów, dozwolone są wulgaryzmy? A jeśli nie to można je cenzurować chociaż?

Moim zdaniem nasączając tekst wulgaryzmami psujesz jego głębię i jest wiele zamienników,które możesz pod to wstawić :)

Jedynie gdy przekazujesz jakieś emocje pisząc nie wiem coś emocjonalnego typu Diss lub jakąś życiówkę w której chcesz wykrzyczeć coś wtedy to ma taki pozytywny odbiór :) Bynajmniej ja mam takie zdanie :>

Pytanie od mnie :

Czy przykładowo w finale będzie możliwość nwm nawinięcia czy coś w ten deseń np. life na ts3?

Opublikowano

Pytanie: pojedynek na sygnaturę. Dozwolony jest format .gif (ruchomy, nie stateczny)?

Opublikowano

a moje z ' bo moge ' ?

czasem poziom prac jest tak zróżnicowany, ze nie chce mi sie pisac nic wiecej xD

A potem będzie, że nie ma równouprawnienia ;_;

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, dlaczego było tak mało czasu na zapisy ? Z tego co wiem ostatnim razem było więcej. I kiedy to będzie znowu ?

Może ja odpowiem bo Julka często zajęta :D

Nie było mało, czasu było aż wszystkie miejsca poszły.

Czyli po prostu nie było mało czasu na zapisy, tylko szybko wszyscy zajęli miejsca :P

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...