Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AT II - Pytania, problemy.

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ja odpowiem bo Julka często zajęta :D

Nie było mało, czasu było aż wszystkie miejsca poszły.

Czyli po prostu nie było mało czasu na zapisy, tylko szybko wszyscy zajęli miejsca :P

Sorka, że się wtrącę, ale:

Tekst:

1. Mak1nMnieSzuka

2. SeterN

3. Murilz

4. Endymionek

5. Paweł_cs

6. Hajda

7. Wacek_21

8. b4rt4z

9. EpicSides

10. Ehelon

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Chyba nic więc pisać nie trzeba ? :)

1325621825-U261344.png
  • Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorka, że się wtrącę, ale:

Tekst:

1. Mak1nMnieSzuka

2. SeterN

3. Murilz

4. Endymionek

5. Paweł_cs

6. Hajda

7. Wacek_21

8. b4rt4z

9. EpicSides

10. Ehelon

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Chyba nic więc pisać nie trzeba ? :)

aa no to w takim razie przepraszam :ninja:

3t6EGVz.png

Opublikowano

Mogłam, ale nie musiałam.

I nie uważasz, że to śmieszne, że zapisy trwały tak krótko, a teraz ponad połowa pojedynków tekstowych to wygrane walkowerem, bo się jakieś laiki zgłaszały dla zabawy? Tu się nic nie wydarzyło ciekawego i ogółem klapa, ale więcej nie mówię, bo znów będzie krótka piłka wyluzowanej kobiety "Stało się, trudno." Już ostatnio był kompletny niewypał z tym tournamentem, ale ważne, że AT graficzne się udało, a na resztę, dosłownie, wyj*bka. ;-)

Nowicjusz
Opublikowano

I nie uważasz, że to śmieszne, że zapisy trwały tak krótko, a teraz ponad połowa pojedynków tekstowych to wygrane walkowerem, bo się jakieś laiki zgłaszały dla zabawy? Tu się nic nie wydarzyło ciekawego i ogółem klapa, ale więcej nie mówię, bo znów będzie krótka piłka wyluzowanej kobiety "Stało się, trudno." Już ostatnio był kompletny niewypał z tym tournamentem, ale ważne, że AT graficzne się udało, a na resztę, dosłownie, wyj*bka. ;-)

Ty sie zarejestrowałeś dopiero wczoraj więc dupa cicho.

1377272570-U868357.png

Opublikowano

Ale co miałam zrobić jak przez dłuższy czas do tekstu nikt się nie zgłaszał, a w paint i grafika były wszystkie zajęte miejsca. Tym razem nie zdążyliście, zawsze możecie się zapisać w następnej edycji.

Opublikowano

Ty sie zarejestrowałeś dopiero wczoraj więc dupa cicho.

Nie wykłócaj się tutaj, wielki znawco, bo tylko zaśmiecasz temat. Mała poprawka: nie "zarejestrowałeś się", tylko "zarejestrowałeś to konto." A to jednak wielka różnica, bo jestem tu od 2008 roku, wielki, stary wyjadaczu MPC. ;-)

Ale co miałam zrobić jak przez dłuższy czas do tekstu nikt się nie zgłaszał, a w paint i grafika były wszystkie zajęte miejsca. Tym razem nie zdążyliście, zawsze możecie się zapisać w następnej edycji.

Dla mnie, nie musisz nic robić, ale nawet "finaliści", którzy bardzo ciężko pracowali na dojście do finału (sarkazm) są nieco oburzeni tym wszystkim. Mnie tylko lekko wkurzyło Twoje podejście to tej całej sprawy, bo to jednak tournament, który w jakimś stopniu rozsławia fanart, czyż nie? :-)

Opublikowano

Nie wykłócaj się tutaj, wielki znawco, bo tylko zaśmiecasz temat. Mała poprawka: nie "zarejestrowałeś się", tylko "zarejestrowałeś to konto." A to jednak wielka różnica, bo jestem tu od 2008 roku, wielki, stary wyjadaczu MPC. ;-)

Dla mnie, nie musisz nic robić, ale nawet "finaliści", którzy bardzo ciężko pracowali na dojście do finału (sarkazm) są nieco oburzeni tym wszystkim. Mnie tylko lekko wkurzyło Twoje podejście to tej całej sprawy, bo to jednak tournament, który w jakimś stopniu rozsławia fanart, czyż nie? :-)

Zapisy były przez przeszło trzy dni. Ileż można czekać? Było nagłaśniane to w statusach itp. itd. To, że nie znalazłeś informacji nie jest winą organizatorów. Poza tym skąd oni mieli wiedzieć czy osoby, które się zgłosiły oddadzą pracę, czy jej nie oddadzą? Każdemu należy dać szansę.

Opublikowano

Czekałam dość dłuższy czas, aż ktoś się zgłosi do tekstu, wiem, że nie było do tej kategorii zbyt wiele chętnych. A teraz wąty, że ktoś nie zdążył? Przykro mi, ale Wy sami tutaj nie jesteście. + to nie temat do dyskusji, jak coś to zapraszam na gg/pw.

Opublikowano

Nie jest to zależne ode mnie. Chcę w dziale, aby była jakaś różnorodność - czyli nie będę robić co 2 miesiące tego samego turnieju.

Konkurs w FA możemy robić mniej więcej co 1-2 miesiące, aczkolwiek tak jak pisałam wcześniej - musi być jakaś różnorodność, więc nie mogę niestety powiedzieć kiedy będzie następne AT.

Opublikowano

Co wy? Ją winicie za to, że wam się nie chciało/nie było was w tym momencie żeby się zapisać? Ogarnijcie dupy i nie szukajcie dziury w całym...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Może i nie mogłem się wtedy zapisać, miałem wtedy ważne sprawy. No ale jakbyście nie mogli trochę poczekać przecież napewno znalazłoby się więcej osób chętnych do kategorii textu, z grafika mogliście już wystartować a z textem poczekać na wszystkich. Tyle ode mnie pozdro !

Opublikowano

Ból dupy off plox, Wam to nigdy nic nie pasuje, jak ktoś coś komuś nie pasuje to smutne, na prawde i na pewno całe forum żałuje, że nie wziałeś udziału w turnieju durny człowieku. Co oni CI mieli zrobić zapisy które by trwały miesiać? Ogarnij, dobrze jest, nikt nie narzeka tylko ty w tym swoim pustym łebku coś sobie ubzdurałeś, lecz się kurek, lecz sie.

@up

to znowu bylby płacz, ze ci juz maja a ci nie, poza tym caly czas to bylo informowane w statusach i nie tylko... na prawde, cale forum żałuje ze nie mogłeś wziac udzialu, serio...

Opublikowano

@up

to znowu bylby płacz, ze ci juz maja a ci nie, poza tym caly czas to bylo informowane w statusach i nie tylko... na prawde, cale forum żałuje ze nie mogłeś wziac udzialu, serio...

Żebyś się kurwa nie posrał po prostu się wypowiedziałem i tyle ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...