Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po czyjej stronie jesteś ?

pajeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wpisałem Fubu w youtube i usłyszałem mutanta gadającego przez syntezator głosowy... Nie mam komentarza do tego.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Let's play'erzy którzy nagrywają metina , mają wlasne serwy (byli koledzy ale teraz sie poklucili).

Nie teraz, tylko wieki temu, fubu ojebał isamu i innych na kilkanaście tysięcy...

Opublikowano

TheNitroZyniak ma fajne rozmowy, za to go lubię (Nagrywa metina i MC, ehh...)
IsamuxPompa za to, że nagrywa fife i się świetnie wkurza przy nim (niestety nagrywa Metina i MC...)
Fubu nie mam zamiaru oglądać bo 95% to Metin
Miszcza nie oglądam
Kiecol czy tam kim on jest nie oglądam i nie chce nawet
Nymfa wydaje mi się nudna
No to chyba wszyscy kogo znam z Pompy Team (Fubu nie jest w PT) (y)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

FuBu z dawnych czasów był lepszy, teraz to nie ten sam gracz/osoba.

Zdecydowanie jestem za IsamuxPompa !!

Opublikowano

Znam obu i to nie byli koledzy.. Isamu nie cierpi Fubu ,ponieważ on jest złodziejem i rozwalił mu jego pierwszy serwer i właśnie stąd są te jego wszystkie wyzwiska typu "łubu dubu jebać Fubu. ". Nie jestem po niczyjej stronie bo na pewno isamu też ma swoje za uszami.

Opublikowano

Dlaczego tworzycie takie głupoty??

ISAMU, Fubu to przeszłość pokazał na co go stać kradnąc kasę i wgl , łubu dubu .

Daj mi jeden dowód, że okradł 19 latka na 30 tysięcy który był zwykłym Gm'em i ponoć tylko zainwestował 10k pln z czego mu się szybko zwróciło.

Jesteście zaślepieni pseudo ''zajebistością'' isamu :>

Łubu Dubu Jeb*ac Fu*bu Jak Soł Macz !

Tutaj mamy honorowy przykład dziecka isamu, jebac/jebac / nic nie wiedziec / obciagac isamu ile sie da / podstawowka/gimnazjum

Znam obu i to nie byli koledzy.. Isamu nie cierpi Fubu ,ponieważ on jest złodziejem i rozwalił mu jego pierwszy serwer i właśnie stąd są te jego wszystkie wyzwiska typu "łubu dubu jebać Fubu. ". Nie jestem po niczyjej stronie bo na pewno isamu też ma swoje za uszami.

1.Nie jest złodziejem ponieważ od fchuj wielu miesiecy 0 dowodów - zaraz coś ciekawego dopisze.

2.Nie rozwalił mu pompy - nie wymyślaj, nawet Twój bóg tak przecież nie powiedział :) Zniszczył mu server ktoś inny.

3.Wyzwiska jak to nazwałeś pt ''łubudubu jebac Fubu'' wynikają z idiotyzmu i niewiedzy 13 i 14 latków :)

4.A żebyś wiedział że dużo ma, bardzo duzo.

Adnotacja co do pkt1.

Dowody miały się ukazać na kanale małysza - wielkiego pokrzywdzonego ale zamiast dowodów były kiepskie filmy a nie dowody.

Oczywiście zaraz po tym jak jego kanał dostał multum subksrypcji od ludzi czekajacych na dowody, olał sprawe i postawił prywatny server a potem nastepny #hajs_z _gimbów

#19latek_stracił_30kpln_i_stawia_kolejnego_priva #dzieci_uwierzyły

Sprawa jest prosta

http://www.mpcforum.pl/topic/1059163-dyskusja-raviaeu/page-3

Czytajcie do końca :>

Oczywiście jeszcze miałem zostać pobity przez JP Armie i samego Isamu za to że wszem i wobec głosiłem prawdę o całym jego serverze + dowody itp, ale... dostałem masę zabawy widząc dzieci z mojego miasta, którzy wypisywali na fb ''mieszkam w tym samym miescie, pomoge ci!!!! serdeczne jp''

Nie chce mi się więcej pisać, z debilami tak się nie da wygrać :P

Pozdro

Nowicjusz
Opublikowano

Isamu tylko i wylacznie wybil sie dzieki hejta na FuBu (tak wypromowal Ravie) za czym stoi teraz 2/3 gimbusow. Prawdzie mowiac wiekszosc na pewno nie wie jak bylo naprawde tylko jeden przez drugiego snuja jakies domysly/filmy na YT etc.

Opublikowano

Szczerze to nie jestem za żadnym z nich.

Ps. w ankiecie masz błąd "h*j" przez "Ch" jak już coś :)

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Moja ocena leci dla FuBU choc jesst deb+ile to jego odcinki ogladalem jako pieerwsze .

Ahh te czasy..

Opublikowano

Dlaczego tworzycie takie głupoty??

Daj mi jeden dowód, że okradł 19 latka na 30 tysięcy który był zwykłym Gm'em i ponoć tylko zainwestował 10k pln z czego mu się szybko zwróciło.

Jesteście zaślepieni pseudo ''zajebistością'' isamu :>

Tutaj mamy honorowy przykład dziecka isamu, jebac/jebac / nic nie wiedziec / obciagac isamu ile sie da / podstawowka/gimnazjum

1.Nie jest złodziejem ponieważ od fchuj wielu miesiecy 0 dowodów - zaraz coś ciekawego dopisze.

2.Nie rozwalił mu pompy - nie wymyślaj, nawet Twój bóg tak przecież nie powiedział :) Zniszczył mu server ktoś inny.

3.Wyzwiska jak to nazwałeś pt ''łubudubu jebac Fubu'' wynikają z idiotyzmu i niewiedzy 13 i 14 latków :)

4.A żebyś wiedział że dużo ma, bardzo duzo.

Adnotacja co do pkt1.

Dowody miały się ukazać na kanale małysza - wielkiego pokrzywdzonego ale zamiast dowodów były kiepskie filmy a nie dowody.

Oczywiście zaraz po tym jak jego kanał dostał multum subksrypcji od ludzi czekajacych na dowody, olał sprawe i postawił prywatny server a potem nastepny #hajs_z _gimbów

#19latek_stracił_30kpln_i_stawia_kolejnego_priva #dzieci_uwierzyły

Sprawa jest prosta

http://www.mpcforum.pl/topic/1059163-dyskusja-raviaeu/page-3
Czytajcie do końca :>

Oczywiście jeszcze miałem zostać pobity przez JP Armie i samego Isamu za to że wszem i wobec głosiłem prawdę o całym jego serverze + dowody itp, ale... dostałem masę zabawy widząc dzieci z mojego miasta, którzy wypisywali na fb ''mieszkam w tym samym miescie, pomoge ci!!!! serdeczne jp''

Nie chce mi się więcej pisać, z debilami tak się nie da wygrać :P

Pozdro

Ja nie jestem za żadnym z niech, kiedyś oglądałem filmy Fubu były ciekawe, teraz już nie po prostu nuda.. Ty widzę kolego stajesz po stronie Fubu.

Opublikowano

Chujowa ta drama, co do tematu to wybieram hmm. FuBu on przynajmniej potrafi się powstrzymać od tych kurew. Isamu (chuj, kurwa, pompa, czarny cześć ppmpa) co to za tresc materiału... Jednak kiedyś za nim przepadałem ale to czasy z dolara.

Opublikowano

Ja nie jestem za żadnym z niech, kiedyś oglądałem filmy Fubu były ciekawe, teraz już nie po prostu nuda.. Ty widzę kolego stajesz po stronie Fubu.

Nie. Poprostu nie cierpie tego jak isamu wpierdala glupoty dzieciakom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...