Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po czyjej stronie jesteś ?

pajeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IsamuxPompa, nie wstydzi się pokazać swojej mordki, ma tu konto, nie ma głosu jak FuBu, nie nagrywa tylko Let`s Playów z Metina, też z innych gier, nagrywa vlogi, unboxingi.

AxeePL.png

Opublikowano

Po niczyjej.

Chociaż jeżeli miałbym już wybierać to FuBu.Ma lepszy serwer, nie wieje tam nudą jak na Ravii i gra nie opiera się na dropieniu hematów 24/7.Mimo tych przekrętów z baryłkami wybrałbym FuBu.

Opublikowano

Mam wyjebane na te ich kłótnie.Lubię oglądać obu,jestem po środku.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Isamu ma racje ale wszyscy to wyolbrzymiają, FuBu wcale nie jest takim wielkim złodziejem. Stworzył serwer i czerpie z niego korzyści, nic takiego.

FuBu niby okradl kolege Isamu jakiegos malysz'a czy cos xD , na jakas wielka kwote 10k czy cos.

I takie tematy tworzy gościu co ma w sygnie "Tęsknie za starym MPC, wtedy to ludzie się palili do pomocy ;c...

Chujowy temat, a co do całej sytuacji to nie jestem w temacie ale po chuj się pchać między ich sprawy.

PS chuj wie kto to jest

Co ma sygna do tego tematu ? ; )

Moim zdaniem fubu byl kiedys fajny , isamu tez nie jest swiety i jego odcinki sa troche nudne

Odcinki od isamu wygladaja tak jak mowil fubu czyli :

Siema , pompa.Dzis wbijamy lvl 95 i kur*a będzie taka pompa że japier*ole

Ok , wbilismy 95 , pompa !

Jeb*ć fubu , nara , czolem , czesc , pompa.

Opublikowano

Wiem o FuBu trochę sporo.Gdy nagrywał filmiki "Co słychać na serwerze xxx" Na moim serwerze nagrywał go dwa razy,ponieważ były kontrowersje.W trakcie ich nagrywania prosił każdego,żeby zagrać na Balmorze,to da itemy na start itp.Czy Admin powinien takie coś robić? Każdy powinien mieć równy start.

Jestem za Isamu i NitroZyniakiem,który nagrał świetnego dissa.(prawdę mówiąc tylko zapowiedź dissa vol2.)

A co do kradzieży,na youtube można znaleźć wypowiedź Małysza,współtwórcy Balmory.Podobno najpierw dostawał 3000 zł miesięcznie z serwera,a nagle spadło do 200/300zł.

FuBu,który zajmował się finansami,stwierdził,że to jednak nie on się nimi zajmuje.

Opublikowano

<br /><br />FuBu niby okradl kolege Isamu jakiegos malysz'a czy cos xD , na jakas wielka kwote 10k czy cos.

Nie kolegę IsAmU, tylko swojego kumpla admina Balmory na 30k.Malysz najpierw wyplaty dostawal 10k a pozniej 200 zl<br />

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jak metin to obu jebać :)

a sam niedawno grałeś w metina na ravii hahahhaha

Opublikowano

Fubu to dzieciak bo takiego głosu nie może mieć :) zmienia se napewno.

isamux to jakis idiota on tylko klnie i z tą swoja "pompą"

Obaj żałośni

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...