Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krystal Network - Czasy 2008/2009

Gość Kovery

Typ.  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wola?by? typ serwera

• Czysty, bez dodatków
    • Troch? urozmowaicen
    • Ca?kiem 'wypasiony'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu będzie 100lvl czy 110? bo na pierwszej stronie pisze co innego a tu co innego. Osobiście wole 100 i jak bd 110 to się zawiodę bo tego jest od cholery i alex się po prostu już ludziom nudzi, no ale wasz server- wasza sprawa. Tylko dajcie info bo nie wiadomo czy warto czekać...

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1) Czy zagraliście byście na takim serwerze, a jak nie to dlaczego?
Tylko takie serwery powinny istnieć.

2) Czy raty są wg. Ciebie odpowiednie?
Są w porządku.
3) Ile wg. was osób mogło by zagrać?
Stawiam że będzie w okolicach 200, jednak jeśli serwer się porządnie rozwinie, ilość graczy zdecydowanie wzrośnie.
4) Czy strona musi do was "mocno" przemawiać, abyście zagrali na serwerze?
Strona to wizytówka serwera, więc miło jakby była porządnie przygotowana, oraz działała najszybciej jak to tylko możliwe.
5) Czy reflektujecie na małe ulepszenia do takiego typu serwera? Nowe avatary, kilka nowych NPC, nowe, rekreacyjne mapy, itp.
Zależy jakby to wszystko wyglądało, avatary oczywiście, przydadzą się nowe, NPC - zależy od czego, jeśli będą użyteczne, to jak najbardziej. Rekreacyjne mapy, nie wiem na jakiej zasadzie miały by one wyglądać, ale cieszyło by mnie gdyby job odbywał się na specjalnej mapie bez mobów, takiej gdzie latają tylko thiefy, trady i hunty.
6) Czy według was BOT powinien być dozwolony. Jak tak, to może z nieszczęsnym IP LImitem, lub Green Bookiem?
Server legit nie będzie cieszył się popularnością, więc IP limit 2 plus GreenBook będzie w porządku. Jednak dla mnie, osobiście serwer w pełni legit jest najlepszym rozwiązaniem bo takiego nie ma.
7) Czy nowe utwory w grze (mniej więcej taka sama tematyka) preferujesz, zamiast starych?
Pewnie, zawsze coś nowego na starym silku!
8) Czy stare glowy są wg. was lepsze?
Bez różnicy jak mi sie ta broń świeci. Stara alchemia powinna jednak wrócić.
9) Czy tzw. Araby i Turki będą mogły grać, czy najlepiej zablokować ich? (Tak ja wiem, że ok 70% to gracze z tych rejonów, ale jeżeli mamy rzucać się mięsem, nie wiem czy warto.)
Pewnie, zrób serwer international, nie każdy turk i egipt jest zły.
10) Czy chcesz aby Constantinople Fortress istniało na capie 100?
W porządku, fajne może być ale trochę gorzej będzie z zarobkiem takiego fortu, bo zwyczajnie będzie nieudany. O ile w JG jest jakiś Cave, tak w Consta są same nowe postaci, nikt nawet karawan nie prowadzi bo i po co.
Opublikowano

0 ifno o sox dropie, cap 110, no nie wiem... china traci, wg mnie serwer marzenie to taki: bot 24/7 bo inaczej nikt nie gra, codzienne sprawdzanie sunow w depo i latanie FW, pvp i trade... Serw musi byc taki aby za duzo czasu nie poswiecac, 1-2h dziennie reszta bot. Ludziom sie nie chce farmic, robic itemkow, kombinowac, najlepiej jak powoli dropi z mobkow tak jak na starych ZSZC czy escro. Jak zrobisz taki serwer to bd mistrz! Najlepszy dla mnie byl serw na ktorym byly neithy i tam sie expilo noobkow za kase, wlasnie dzieki temu ze exp byl maly, gospodarka sie krecila a jak komus sie nie chcialo taxowac to na spota! Jak to wroci to i ludzie wroca;) Oczywiscie ONLY CHINESE!

Opublikowano

0 ifno o sox dropie, cap 110, no nie wiem... china traci, wg mnie serwer marzenie to taki: bot 24/7 bo inaczej nikt nie gra, codzienne sprawdzanie sunow w depo i latanie FW, pvp i trade... Serw musi byc taki aby za duzo czasu nie poswiecac, 1-2h dziennie reszta bot. Ludziom sie nie chce farmic, robic itemkow, kombinowac, najlepiej jak powoli dropi z mobkow tak jak na starych ZSZC czy escro. Jak zrobisz taki serwer to bd mistrz! Najlepszy dla mnie byl serw na ktorym byly neithy i tam sie expilo noobkow za kase, wlasnie dzieki temu ze exp byl maly, gospodarka sie krecila a jak komus sie nie chcialo taxowac to na spota! Jak to wroci to i ludzie wroca;) Oczywiscie ONLY CHINESE!

Po nicku sądze ze lubisz farmić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...