Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielskie wydanie gry Margonem - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też macie takie lagi? Mnie ciagle cofa i chyba zagram na PL :D

Może masz przeciążone łącze internetowe? Angielskie Margo lepsze od PL'a ;-).

//Wyczyść ciasteczka, powinno pomóc. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Dziwne, ale na PL również mam straszne lagi, cofa mnie i ciągle po 2-3 min rozłącza mnie z serwerem... Wyczyściłem kompa, ze skanowałem, usunąłem pamieć podrączną i ciasteczka, instalowałem jeszcze raz Mozzile i Chrome i dalej to samo, mam neta 10Mb/s Netia, w innych grach nie mam takich problemów Cs czy taern chodzi jak w zegarku, w cmd sprawdzałem ping dla margonem.pl i było 47ms... A jakieś pół roku temu margonem chodziło mi normalnie żadnych lagów... :/

Opublikowano

Error 504 gateway...

ciągle mam ten błąd, dodam że na pl-u nic takiego nie ma miejsca więc to nie wina przeglądarki neta itd

Może wyczyść cookies?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gram na tym margo od czasu do czasu, stwierdziłem że tam jest trudniej niż na .pl tam exp niższy i cena itemków na polskim itemek z zulusów chodzi ponad 2k a tam za 650, to mnie odpycha od tej gry :(

Arcymistrz
Opublikowano

Gram na tym margo od czasu do czasu, stwierdziłem że tam jest trudniej niż na .pl tam exp niższy i cena itemków na polskim itemek z zulusów chodzi ponad 2k a tam za 650, to mnie odpycha od tej gry :(

W angielskiej wersji wszystko dopiero się rozkręca. Nie aż takiej marży w cenach, jak na PL'u, bo nie gram tam tylu ludzi. Exp jest lepszy, bo jest mniej ludzi, jednak ilość ludzi też jest minusem. Jest trudniej, ale warto. 

Opublikowano

Ja w angielskie margonem przestałem grać od razu po zmniejszeniu wartości itemków. Już wolę te rzadsze looty, ale 5 razy więcej warte. Gdyby nie ta zmiana, to był nadal grał w angielskie margonemy.

Arcymistrz
Opublikowano

Ja w angielskie margonem przestałem grać od razu po zmniejszeniu wartości itemków. Już wolę te rzadsze looty, ale 5 razy więcej warte. Gdyby nie ta zmiana, to był nadal grał w angielskie margonemy.

Administracja przyznała się, że popełniła błąd. Po zwiększeniu lootu i wartości ceny po tygodniu powiększyły się pięciokrotnie i małe lvl nie miały szansy na zakup czegokolwiek. 

Sam mam 131 i ledwo co mam się z czego utrzymać.

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest chętny na bicie przewodnika/e2 alias, tarmus, razuglag - Cronus Xantoz - Jak zbierze się więcej chętnych założymy jakiś klanik ;)

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem że jest Angielska wersja...

Jedno wiem na pewno bardziej strona główna gry zaskakuje niż Polska :)

Opublikowano

Mam tropiciela 74 lvl na Cronusie chętnie dołączę do jakiegoś klanu. :)

"Kto zna swoją głupotę, nie jest wielkim głupcem"

• 1 miesiąc temu...
Rekrut
Opublikowano (edytowane)

Zacząłem coś grać na Husarii, mam 23 level, ale na razie w miarę szybko idzie. Jak ktoś chce pograć, pogadać czy cokolwiek to nick Kiss Of Death albo PW tu.

@Edit

Przemiły rodak http://prntscr.com/4m77lq

Edytowane przez Yia
Opublikowano (edytowane)

Wczoraj zacząłem grać na Husarii, mam już 18lvl, pomógłby ktoś ^^? Jak zrobić postać na Cronusie? Nick: xKrzyslaw

Edytowane przez KrZy5l4w

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Wczoraj zacząłem grać na Husarii, mam już 18lvl, pomógłby ktoś ^^? Jak zrobić postać na Cronusie? Nick: xKrzyslaw

Cronus jest serwerem globalnym (mogą zarejestrować się na nim wszyscy oprócz polaków) ;)