Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielskie wydanie gry Margonem - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema macie jakies dodatki ?

Margoextend

nudny troche jest

Czemu? Uzasadnij?

Ja zdecydowanie wolę angielskie. Jest przyjemniej, nie ma chordy dzieciaczków, które rage'ują bo ktoś coś im zrobił

Opublikowano

uuu, chyba wracam do Margo, kiedyś, dawno temu grałem na Telawelu, na razie ciekawe wrażenia z gry, tyyyle się zmieniło ;o

tylko się gubię w questach początkowych

ile są już te strzałki?

Opublikowano

uuu, chyba wracam do Margo, kiedyś, dawno temu grałem na Telawelu, na razie ciekawe wrażenia z gry, tyyyle się zmieniło ;o

tylko się gubię w questach początkowych

ile są już te strzałki?

Strzałki są tylko na angielskim. Jak długo to nie wiem, ale chyba od początku

Opublikowano

Trochę Ciężko mi się połapać, ale to przez tą przerwę w grze. Poza tym wiele rzeczy się zmieniło jeszcze w wersji ang?

Opublikowano

dopiero zaczynam swoją przygone z margonem i cięzko mi sie jest połapac z questami na pl ale spróbuje na ang może będzie lepiej mi się grało

Opublikowano

Angielska wersja?

SUPER, ALE... Zawsze musi być jakieś ale.

Gra tam bardzo mało ludzi, przyjemnie się expi. Świetnie zrobione i ułatwione są questy.

Tylko jest 1 ogromna wada... 1/5000 na lege z Elity II? Gdzie na PL masz 1/2000. Na PL szuka się herosów aby zarobić, tam szukanie herosów nie ma sensu. Dlaczego? - 80% na pustego herosa.

sasawf.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko fajnie, ale te legi ciężko :P Herosy lepszy loot mogłyby mieć xD

Herosy mają teraz 100% loota :D. Ogólnie co raz lepiej na tym margo, tylko te polaczki co po polsku piszą ._.

Opublikowano

Wie ktos czy działają tutaj dodatki? Mi sie nie chce załadować lista.

Opublikowano

Ma ktoś podobny problem ? otóż podczas grania co jakiś czas wyskakuje mi komunikat Error : 504 - Gateway Time-out , wyczytalem że to coś z serwerem i trzeba poczekać i problem zniknie ale minęły dwa dni i ciągle to samo a przez to praktycznie grać się nie da.

Opublikowano

A jakie są szanse na item, bo widzę, że zwykłe lotają częściej niż na PL'u i nie jestem pewien ale lepiej chyba też uni lotają (Z goblinków 5uni w 10minut) Prosze o odpowiedź !!!

Opublikowano

wiecie moze dlaczego na mozilli firefon ani na chrome nie moze mi sie wyswietlic lista z dodatkami? co mam zrobic?

Jakiś błąd Ci wyskakuje czy w ogóle się nie pojawia?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem taki problem jak wy (ten z lagiem i f5) ale po jakimś tygodniu sam się rozwiązał.

Obecnie gram na Cronusie 65 lvl trop. Gdyby ktoś chciał pograć współnie, skleić gildię czy coś to piszcie na pocztę w grze lub tutaj.

"Kto zna swoją głupotę, nie jest wielkim głupcem"

Opublikowano

angielska lepsza, przez małą ilość ludzi i szybszy resp to expi się genialnie i tak jak wcześniej było mówione nawet na najpopularniejszym servie elitki nie są oblegane