Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja nt. kolejnej sp - 7 karty specjalisty

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lukaszenko 502, powiedziales, ze "gf musi jakos zarobic" to nie jest prawda, bo aby bylo mozna dodac sp 7 do gry to musza wydac pewna sume pieniedzy.

PS. wszyscy powiedza, ze gf to gow*o

GF nie płaci za pliki w taki sposób. Twórcy gry zarabiają dzięki naszym pieniądzom, tj. część idzie do Gameforge i część do koreańskiego wydawcy.

Pliki są dawane za darmo, bo jakie korzyści miałoby Gameforge, gdyby musiało jeszcze płacić osobno za nie?

QtiV6xY.gif

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

obecnie wracam do gry magiem... chciałbym aby ta właśnie sp7 maga było bardzo nastawione na combo. aby miało jakiegoś hard buffa + może coś związanego z dużą ilością AoE dmg. Wygląd? nie mogę nic wymyślić. może świetliste DG z innymi skillami :D?

rbd2t1.png

Opublikowano

i wiadomo coś na temat wyjścia tego sp ?:)

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Nada sie do expu luk? I ile ma obszarowek jak tak to mozna wymienic? Oraz co daja bezdusznosc?

EDIT: Ten last jest taki slaby? Tylko beda 4 miecze spadywac? I ile jest non targetow?

Opublikowano

Też mi się wydaję że wyjdzie tego samego dnia co event (w sumie to lipa bo albo event albo sp się robi :D ) bo chyba po coś go przesunęli. Co do skilli to Encwel są na tyle leniwi, że większość tych ma dzięki z innych sp............... Dla przykładu demon hunter ma z dg i sina.

@myworld

Wystarczy wpisać w google i poszukac dokładnego opisu skilli (jest juz od dawna) i sobie sam zobaczysz, ale z tego co wiem to lukiem raczej ni poexpisz :D

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Obstawiam ze to GF płaci Entwell żeby zrobili coś z grą a kasę oni czerpią... Btw to prawda że jest już parę filmików nawet z samego rajdu ale słabej jakości >.>

GF płaci Entwell? Entwell płaci GF żeby trzymali w europie,człowieku jak nie wiesz to się nie wypowiadaj oni czerpią? oni tracą bo gdyby mieli samodzielnie wstawić to by wstawili do NosMarketu ;-; Enwell są leniwi? Może nie mają pomysłu na nowe skille? pomyślałeś?

Też mi się wydaję że wyjdzie tego samego dnia co event (w sumie to lipa bo albo event albo sp się robi  :D ) bo chyba po coś go przesunęli. Co do skilli to Encwel są na tyle leniwi, że większość tych ma dzięki z innych sp............... Dla przykładu demon hunter ma z dg i sina.

@myworld

Wystarczy wpisać w google i poszukac dokładnego opisu skilli (jest juz od dawna) i sobie sam zobaczysz, ale z tego co wiem to lukiem raczej ni poexpisz  :D

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

GF płaci Entwell? Entwell płaci GF żeby trzymali w europie,człowieku jak nie wiesz to się nie wypowiadaj oni czerpią? oni tracą bo gdyby mieli samodzielnie wstawić to by wstawili do NosMarketu ;-; Enwell są leniwi? Może nie mają pomysłu na nowe skille? pomyślałeś?

Też mi się wydaję że wyjdzie tego samego dnia co event (w sumie to lipa bo albo event albo sp się robi  :D ) bo chyba po coś go przesunęli. Co do skilli to Encwel są na tyle leniwi, że większość tych ma dzięki z innych sp............... Dla przykładu demon hunter ma z dg i sina.

@myworld

Wystarczy wpisać w google i poszukac dokładnego opisu skilli (jest juz od dawna) i sobie sam zobaczysz, ale z tego co wiem to lukiem raczej ni poexpisz  :D

Wow właśnie sam potwierdziłeś, że są leniwi pisząc że nie mają pomysłów i wgl trzeba być kreatywny do robienia dźwięków skilli? Mogli chociaż trochę je zmienić, a one są po prostu takie same. Co do wcześniej pisałem wyraźnie że "obstawiam" (p.s. tzn że tylko tak mogę myśleć), więc jak nie umiesz czytać to nie pisz. 

Co do sp słyszałem że mając być tydzień po evencie ale wątpię w to... chyba.. sam już nie wiem co mam o tym myśleć xD

Opublikowano

Tak czy siak ja juz mam kilka kk, zeby kupić to sp :)

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Tak czy siak ja juz mam kilka kk, zeby kupić to sp :)

wiesz że na początku bedzię kosztować w uj dużo?

Wgl wtf? dwa razy w tygodniu? przecież na koreańskim mają co dziennie po 3 razy.............................. oczywiście zapowiedz 2 dni przed i te polskie opisy xD...

No i oczywiście ku mojemu zdziwieniu ŁUCZNIK DOSTANIE DRUGĄ KARTE DO EXPA o.O!! Co się dzieję o.O

Opublikowano

to karta łuka będzie uniwerslana powiedzcie tak lub nie? I czy w packet logerze można już się zmienić w sp7? I co z nową mapą z mobami bo 0 nfo w newsie!! Odpowiedźcie :

Opublikowano

to karta łuka będzie uniwerslana powiedzcie tak lub nie? I czy w packet logerze można już się zmienić w sp7? I co z nową mapą z mobami bo 0 nfo w newsie!! Odpowiedźcie :

Tak. Jeszcze nie. Są dwie nowe mapy:

• Nieznana Kraina: Dwa razy dziennie na jedną godzinę w soboty i niedziele o wyznaczonej godzinie otwiera się portal do Królestwa Caligora.
  • Królestwa Caligora: Ten obszar podlega Caligorowi, złotemu tytanowi. Masz godzinę czasu na to, by puścić go z dymem. Jeśli Ci się to nie uda, zostaniesz wyrzucony z Królestwa Caligora.

Oczywiście źródło opisu map:

http://pl.nostale.gameforge.com/news/show/od-20-08-2014-odkryj-ciemna-strone-jako-prorok-lowca-demonow-lub-zwiastun-smierci

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...