Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja nt. kolejnej sp - 7 karty specjalisty

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczyłem na boardzie nostale.pl że jutro sp7 będzie na Nostale SE a u nas to CHYBA w tą środę (wiem że na SE będzie jutro)

Opublikowano

łucnzik mi się najbardziej podoba bo męski to coś w typie "widom" albo "łowca czarownic" a dziewczyna z tymi włosami to czarownica - tak dla mnie wyglądają a mag męski :p zrobili z niego prawdziwego kamila bednarka :D

Opublikowano

Mam nadzieje, że łuk dużo obszarówek.

Btw co mowil Kubaman. Korea ma lepiej ,a gram tam i mam 20 lvl nie umiem tam expic wykonywać questow. Musialbym znac wszystko na pamięc .d

Opublikowano

Wow! Nie wiem czemu ale strasznie sie jaram tymi nowymi sp! Niestety widać juz ze łukiem to raczej sie nie poexpi ale fajnie ze dali mu lifesteala no i dziwi mnie nadal ten motyw z mieczem >.> jest juz pare filmików na yt i wszystko takie czarne w uj wiec ciekawe kto to porozroznia, aaa i ta w pizdu wielka klatka u maga rozwala xD

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ostatnio, kiedy siedziałem na fb  to zobaczyłem, ze nostale (angielskie) dodało nowego posta na temat " DARKNESS IS COMING.. END AUGUST 2014" a pod nim były komentarze "yea yea sp 7!" ,"sp7!!!!" itd. Pozwoliłem sb to przetłumaczyć i wyszło mi coś takiego : ciemność przyjdzie.. w sierpniu 2014. Tak więc.. jeśli pojawi się na nostale angielskim to i pewnie u nas po kilku dniach a moze i nawet tego samego!

PS dziwnie to napisałem ale moze zrozumiecie ;p

Opublikowano

Ostatnio, kiedy siedziałem na fb  to zobaczyłem, ze nostale (angielskie) dodało nowego posta na temat " DARKNESS IS COMING.. END AUGUST 2014" a pod nim były komentarze "yea yea sp 7!" ,"sp7!!!!" itd. Pozwoliłem sb to przetłumaczyć i wyszło mi coś takiego : ciemność przyjdzie.. w sierpniu 2014. Tak więc.. jeśli pojawi się na nostale angielskim to i pewnie u nas po kilku dniach a moze i nawet tego samego!

PS dziwnie to napisałem ale moze zrozumiecie ;p

Aktualizacje w Europie są tego samego dnia.

10494600_884623871554758_496331238525264

Opublikowano

leee, pod koniec??? Ale lipa :v Mogli by dać w wakacje bo więcej osób gra na glacy i byłby większy fun z tego no ale. Mam nadzieje że chociaż będą te sp grywalne nie to co poniektóre.....

Opublikowano

leee, pod koniec??? Ale lipa :v Mogli by dać w wakacje bo więcej osób gra na glacy i byłby większy fun z tego no ale. Mam nadzieje że chociaż będą te sp grywalne nie to co poniektóre.....

Niestety ale my zawsze jesteśmy "opóźnieni" 

Już nie mogę się doczekać ,mam nadzieję że łucznik nie będzie tak pokrzywdzony jak w sp6 :C

x

Opublikowano

Przetlumaczylem to tylko na wszelki wypadek, tak? Mój kolega napotkał w nv gm, ktory mu powiedzial, ze event letni rozpocznie sie 25 lipca (nwm czy jest to prawda). Prawie kazdy event trwa 3 tyg. tak wiec sp moze wyjsc pod koniec eventu czyli pod koniec sierpnia, tylko przypuszczam.

Opublikowano

Widzę, że to forum żyje własnym życiem. Ktoś z was zajrzał choć na forum nt? Są już filmy z pvp tych sp.

Ktoś wspomniał, że łucznik jest pokrzywdzony przez to, że dostał zwiadowce. Czemu tak uważasz? Zwiadowca jest genialną kartą do pvp, glacernonu. Bo się expic nim nie da? Od tego masz wk a jeżeli już tak bardzo chcesz element wody masz starego dobrego ranga.

Do pana wyżej. Sp są wprowadzane nie przez gf a przez entwell. Tak więc Twoja teoria jest błędna.

Opublikowano

Obstawiam ze to GF płaci Entwell żeby zrobili coś z grą a kasę oni czerpią... Btw to prawda że jest już parę filmików nawet z samego rajdu ale słabej jakości >.>

Opublikowano

To forum jest naprawdę przysłowiowe sto lat za murzynami.

Sp nie zdobywa się z rajdu. Polecam czytać board nt.

Och nazwałem tak bo innego określenia nie miałem? Btw czemu nie nazwać tego rajdem? Po prostu wstęp jest wolny i nie ma limitu do 15 osób... Jak za to też dostane % polecam administracji ogarnąć czy na pewno o tej samej grze mówimy ;))!

Opublikowano

Super, nie było piątego SP kilka lat, a po jego dodaniu nowe Karty Specjalisty dochodzą co roku

@Edit

Aha rly ? ja p******e co za tępy team 

Chyba dobrze że aktualizują NT i jest lepiej więcej nowości a nie żmudnie .

Tylko GF trochę przesadza z IS'em :/

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

lukaszenko 502, powiedziales, ze "gf musi jakos zarobic" to nie jest prawda, bo aby bylo mozna dodac sp 7 do gry to musza wydac pewna sume pieniedzy.

PS. wszyscy powiedza, ze gf to gow*o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...