Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Argentus.pl

AveRa

Argentus  

403 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zwoj zmiany statusu w grze czy w is ?

• W Grze
      342
    • W item-shopie
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby włożyć kd masakry i luda do tej samej broni będzie trzeba iść na katakumby?

nie bedzie trzeba :)

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i co znowu bedzie trzeba spedzac jak na sieci xenoxa godziny na kopaniu rud, lowieniu perel, dropieniu ulepszaczy 180+? pazurow, amuletow itd?

Opublikowano

i co znowu bedzie trzeba spedzac jak na sieci xenoxa godziny na kopaniu rud, lowieniu perel, dropieniu ulepszaczy 180+? pazurow, amuletow itd?

pewnie że nie :)

Opublikowano

Serwer zajebisty , zapraszam na serwer bo naprawdę warto.

A twój to co Asfenie? <beka>

@AW jakas reklama jest?

1376081219-U980432.png

Opublikowano

Do kopania rud jest mapa,rudy leca z metinów po 30sztuk,na mapie znajduje sie 90metinów,co do innych ulepszaczy drop jest dosc dobry

Opublikowano

Beta być może sobota/niedziela :-)

A client kiedy będzie? I mam nadzieję że client będzie kompatybilny z win7/8 64bit :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Mam pytanie czy zamiast tych ostatnich zbroi(troche żmudne są zbroje cały czas taki same tylko inne kolorki) dodać 2lub3 takie epickie? 4x200k.jpg

4x230.jpg

Opublikowano

Tylko te zbroje co są jest ich z 15 i są takie same... i jaki ma być klimat jak są tylko inne kolorki i do tego oczojebne.. można dać parę zbroi innych.Nie muszą być te mogą być inne

@Edit dokładnie 13zbroi jest takich samych

Opublikowano

I uważasz, że danie zbroi które wyglądają średnio zmienią klimat gry? Osobiście nie podobają mi się te zbroje. Hammerowskie zbroje jak dla mnie i tylko tam pasują.

Opublikowano

Czytaj uważnie.. nie muszą być te zbroje mogą być inne tylko cały czas są te same i to ma być jakaś przyjemność, że robisz zbroje żeby mieć inny kolor.

Opublikowano

Czytaj uważnie.. nie muszą być te zbroje mogą być inne tylko cały czas są te same i to ma być jakaś przyjemność, że robisz zbroje żeby mieć inny kolor.

Które dają o 400k więcej HP + regenerację życia + odp. na magię. Kolor zmienia coś? Jak dla mnie wygląd zbroi i broni ma niewielkie znaczenie. Dla mnie zanczące jest bycie dobrym w PvP/PvM. To jest chyba priorytetem prawda? W przyszłości może zmienimy zbroje, ale na obecną chwilę, zostają takie jakie są :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...