Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Argentus.pl

AveRa

Argentus  

403 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zwoj zmiany statusu w grze czy w is ?

• W Grze
      342
    • W item-shopie
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa xenox s2 i pewnie drugi pawemol, nie zagram ze względu na to pvp

Drugi pawemol, drugie takie same bugi, pewnie też tyle samo dzieci... brawo, nie ma to jak wiedzieć wszystko 'z góry'. -.-

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mnie ciekawi pvp :D mógłby admin założyć najlepsze eq, kd i walnąć w postać jakąś i dać ss'a dmg tu ? :D

Już niedługo

Invitia.pl

Serwer Easy, zgrana ekipa, bardzo dobre zabezpieczenia

Już na dniach zapowiedź!

Opublikowano

Wszystko bedzie dokladnie sprawdzane. W razie zbyt ciężkiego PvP będziemy kombinować nad lepszym. KD nie będą usuwane. Dla wszystkich hejterow: Mój środkowy palec was pozdrawia. Nie graliscie a oceniacie. My ciągle nad serwerem pracujemy. Jak coś HA Korzysta z mojego konta, więc jak coś na wiekszosc pytań odpowie ;) Odpowiadam na te, co wiem.

Opublikowano

Wszystko bedzie dokladnie sprawdzane. W razie zbyt ciężkiego PvP będziemy kombinować nad lepszym. KD nie będą usuwane. Dla wszystkich hejterow: Mój środkowy palec was pozdrawia. Nie graliscie a oceniacie. My ciągle nad serwerem pracujemy. Jak coś HA Korzysta z mojego konta, więc jak coś na wiekszosc pytań odpowie ;) Odpowiadam na te, co wiem.

I bardzo dobrze, mam nadzieję że faktycznie robicie, jeśli tak to duży + dla was. ;)

Odczytaj PW proszę.

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Ooo mam pytanie następne.

Jak wygląda biolog po 160lvlu? (jeśli misje na zwoje zostały)

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Nasz zespół jest otwarty na propozcycje dotyczące zmian itp :) Jeśli ktoś ma jakiś ciekawe pomysł proszę przedstawić na pewno zostanie przeanalizowany:)

Ooo mam pytanie następne.

Jak wygląda biolog po 160lvlu? (jeśli misje na zwoje zostały)

Zadania zostaną przedstawione niebawem:)

.. bez isa to tam nie bedzie gry bo w v9 na 120 lvl nie ogarniesz ...

dlaczego bez isu tutaj nie bedzie gry ? a kto powiedzial ze od 120lvl bedzie v9 ? :)
Opublikowano

Witam.

Serwer się fajnie zapowiada , można powiedzieć ze xenoxMt3 , ale to dobrze xenox był fajnym serwerem dopóki administracja nie zaczeła sie nim nie zajmować . Myśle że dużo ludzi z chęcią przejdzie na ten serwer , gdzie łatwiej o eq i administracja nie śpijj . Będę grał w 100% . Polecam .

Opublikowano

Witam.

Serwer się fajnie zapowiada , można powiedzieć ze xenoxMt3 , ale to dobrze xenox był fajnym serwerem dopóki administracja nie zaczeła sie nim nie zajmować . Myśle że dużo ludzi z chęcią przejdzie na ten serwer , gdzie łatwiej o eq i administracja nie śpijj . Będę grał w 100% . Polecam .

Ja jak i reszta teamu będziemy się starać, żeby wam graczom jaknajbardziej dogodzić (Z elementami ograniczenia ;) Co za dużo to niezdrowo) Xenox był świetny, ale nudny. My wprowadzamy nowości, powiew świeżości ;)

Opublikowano

Ja jak i reszta teamu będziemy się starać, żeby wam graczom jaknajbardziej dogodzić (Z elementami ograniczenia ;) Co za dużo to niezdrowo) Xenox był świetny, ale nudny. My wprowadzamy nowości, powiew świeżości ;)

Oby to nie były słowa rzucone na wiatr, liczymy na to że tak naprawdę będzie. ;)

Wiecie może kiedy jakaś beta będzie?

//600 post <3

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Oby to nie były słowa rzucone na wiatr, liczymy na to że tak naprawdę będzie. ;)

Wiecie może kiedy jakaś beta będzie?

//600 post <3

Jakaś bedzie na 100%, ale kiedy to cięzko stwierdzić. Ja w każdym razie będę niemalże codziennie online. Tu, w grze, forum, dla chcacego nawet GG czy Skype podam (W sumie na profilu jest) byleby każdemu pomóc w każdy możliwy sposób ;)

Opublikowano

chętnie zagram,xenox był bardzo fajny ale popsuty przez administrację serwera jedyne co mnie wkurzyło to te kd do +5 ;/

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Emm... jeszcze jedno pytanko. ;)

Kiedy strona będzie dostępna?

//down

Czyżby z bossów/metków/questa? ;3

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Wydaje mi się dobry , na pewno wbije. :D

Czy pd będzie dropić z tysiaków?

Prawdopodobnie nie. Co do PD mamy pewien plan ;)

Opublikowano

Nasz zespół jest otwarty na propozcycje dotyczące zmian itp :) Jeśli ktoś ma jakiś ciekawe pomysł proszę przedstawić na pewno zostanie przeanalizowany:)Zadania zostaną przedstawione niebawem:)dlaczego bez isu tutaj nie bedzie gry ? a kto powiedzial ze od 120lvl bedzie v9 ? :)

Obojętnie jaki poziom będzie aby wejść na v9 to i tak bez isa nie udupisz. Wiem po xenoxie. Same bony na v9 nie wystarczą. Bez eliternego kd nie udupisz. Lvl tutaj nie gra roli. Możesz nawet od 150 zrobić ale i tak bez kdków elit nie oganiesz. V8 all spota ogaraniałem bodziakiem a v9 nie. Co lajlepsze WP do expa jest najgorszy. Jeżeli ktoś ma zagrać WPkiem to niech gra bodym. Przetestowałem te 2 klasy i body najlepszy, szybko spota uwala + buff

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Emm... jeszcze jedno pytanko. ;)

Kiedy strona będzie dostępna?

//down

Czyżby z bossów/metków/questa? ;3

Strona za kilka dni a wraz z nią data beta testów.

Jutro będzie dostępny oficjalny kanał teamspeak.

Opublikowano

Strona za kilka dni a wraz z nią data beta testów.

Jutro będzie dostępny oficjalny kanał teamspeak.

Ooooo, to dobrze. ;)

Obojętnie jaki poziom będzie aby wejść na v9 to i tak bez isa nie udupisz. Wiem po xenoxie. Same bony na v9 nie wystarczą. Bez eliternego kd nie udupisz. Lvl tutaj nie gra roli. Możesz nawet od 150 zrobić ale i tak bez kdków elit nie oganiesz. V8 all spota ogaraniałem bodziakiem a v9 nie. Co lajlepsze WP do expa jest najgorszy. Jeżeli ktoś ma zagrać WPkiem to niech gra bodym. Przetestowałem te 2 klasy i body najlepszy, szybko spota uwala + buff

Buff 273 int, WP z EQ (traumy nie trzeba, wiem po sobie) i spot na prawie full hp. ;3

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Jak dla mnie server Bomba. Myśle że tutaj nie bd Itemków z Navicata lub innego zdzierstwa:D Na server wbije.

@Przetestujcie dobrze bugi np. z metkami że 2 lvl idzie, YangBug itd.

Bo resetów nie cierpie:)

Opublikowano

Jak dla mnie server Bomba. Myśle że tutaj nie bd Itemków z Navicata lub innego zdzierstwa:D Na server wbije.

@Przetestujcie dobrze bugi np. z metkami że 2 lvl idzie, YangBug itd.

Bo resetów nie cierpie:)

YangBuga nie ma, za metka nie leci po 2lvl, tylko czasami po 20% itp. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

nie rozumiem dlaczego Ty piszesz o xenoxowej atlantydzie :) u nas moby bedą słabsze dla waszej wygody:)

co do itemów z navi czy innego tego typu rzeczy oczywiście ,że nie bedzie! tak samo jak i żadnego rozdawania ekwipunku graczom!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...