Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Argentus.pl

AveRa

Argentus  

403 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zwoj zmiany statusu w grze czy w is ?

• W Grze
      342
    • W item-shopie
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy się patrzy na te kd +9 i kd elitarne to aż odrzuca żeby zagrać na tym serwerze ... Serwer był by hitem gdyby na serwerze w ogóle nie było kd albo jak by były tylko bez tych elitarnych i +9 tylko max + 7 czy 6 !

A drugą rzeczą by było ładne jak by się nie trzeba było trudzić z ulepszaniem tylko łatwe ulepszanie !

Na razie nie zagram przez kd -.- jak by się coś zmieniło na lepsze to z miłą chęcią bym zmienił zdanie :).

co do dropu myślę że nie bedzie trzeba się trudzić,ponieważ drop ulepszaczy jest dość spory :)

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiedz mi czy edytowaliscie ulepszacze na 120+++ ?

bo jak np ja mam dropic 120 niezdarek i 60 cierni na eq to wole w ogole w metina nie grac

Serwer ma pare dodanych nowosci ktorych nie posiadal xenox.

Mianowicie bardzo wpadlo mi w oko "pety"
Czekam na start ;)

Opublikowano

Hah :P Szkoda ze bronie robi się z tych od 75 lvl.. I znowu BS będzie lepszy -.-... Elitarne KD w sumie mogą zostać... Nie wyglądają źle.. Tyle że bym może jeszcze bardziej powiększył hp? Bo jak pvp ma wyglądać tak jak na xenox .. 2 skille i dead,...

Zbieram like ;x

Opublikowano

powiedz mi czy edytowaliscie ulepszacze na 120+++ ?

bo jak np ja mam dropic 120 niezdarek i 60 cierni na eq to wole w ogole w metina nie grac

Serwer ma pare dodanych nowosci ktorych nie posiadal xenox.

Mianowicie bardzo wpadlo mi w oko "pety"

Czekam na start ;)

Nie wiem czy edytowali, ale drop jest zwiększony, więc w razie czego nie będzie tak tragicznie z nimi. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Drop jest o wiele większy. W razie jakby dropilo za mało, zwiększyć go o jeszcze trochę nie stanowi problemu ;)

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy będzie open ?

Tak mniej więcej: pare dni, pare tygodni ?

Beta będzie w ciągu najbliższych dni, data startu serwera (już normalnie, nie beta) przewidziana na bodajże 17.08.

//AveRa nie gniewaj się czy coś za to, że piszę za Ciebie. :D Tylko Ciebie czasami nie ma a ja wejde i błyskawicznie odpiszę.

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Nie wiem jak mozna grac na takim czyms ;p przeciez to sa pliki xenoxa i pozmieniane kilka rzeczy, postoi 2 dni i sie wypierdoli o ile w ogole wystartuje. Jesli ktos chce zrobic serwer dla graczy to robi go od zera, a zaloze sie ze ten serwerek przygotowywaliscie 2 tygodnie? moze 3. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem jak mozna grac na takim czyms ;p przeciez to sa pliki xenoxa i pozmieniane kilka rzeczy, postoi 2 dni i sie wypierdoli o ile w ogole wystartuje. Jesli ktos chce zrobic serwer dla graczy to robi go od zera, a zaloze sie ze ten serwerek przygotowywaliscie 2 tygodnie? moze 3. Pozdrawiam

Jest pozmieniane większość rzeczy, ponaprawione bugi, raty inne, drop większy...

A ale ma prawo Ci się nie podobać, owszem... dlatego idź na swojego Asti*ma. <3

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Chciałbym ciebie poinformować że tutaj z mpc forum nikt nie zrobił plików od 0 także wiesz.a co do serwera na pewno wystartuje:-)

Opublikowano

Hah :P Szkoda ze bronie robi się z tych od 75 lvl.. I znowu BS będzie lepszy -.-... Elitarne KD w sumie mogą zostać... Nie wyglądają źle.. Tyle że bym może jeszcze bardziej powiększył hp? Bo jak pvp ma wyglądać tak jak na xenox .. 2 skille i dead,...

Istnieje coś takiego jak ABS :)

Opublikowano

są ulepki?

Tak pod wieczór zostaną pokazane wszystkie ulepszacze na serwer i co potrzeba na zbroje/bronie/biżuterie

Opublikowano

Każdy będzie wolał iść na xenoxa bo jest pewność, ze nie padnie, chyba, że byście zrobili takiego xenoxa jak było do eq 180 lub 145 to by grało w kurwe ludzi, na chwile obecną nie polecam bo pomysł podpierdolony z xenoxa xD

Opublikowano

Każdy będzie wolał iść na xenoxa bo jest pewność, ze nie padnie, chyba, że byście zrobili takiego xenoxa jak było do eq 180 lub 145 to by grało w kurwe ludzi, na chwile obecną nie polecam bo pomysł podpierdolony z xenoxa xD

Właśnie że nie, na Xenoxie jest więcej niewyżytych dzieci, administracja totalnie olewa wszystko, pełno bugów itp... a tu raty inne, trochę lepiej z dropem i dodanych kilka rzeczy. ;)

I tak w ogóle... każdy podpier*ala pomysły od każdego. B)

PS. L2P, 1/2 z was to kidy tam.

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Właśnie że nie, na Xenoxie jest więcej niewyżytych dzieci, administracja totalnie olewa wszystko, pełno bugów itp... a tu raty inne, trochę lepiej z dropem i dodanych kilka rzeczy. ;)

I tak w ogóle... każdy podpier*ala pomysły od każdego. B)

PS. L2P, 1/2 z was to kidy tam.

Skoro takie kidy to zapraszam na tsa ^ ^

Co do servera, ale nikt nie robi DOKŁADNIE TAK SAMO jak na innym serverze a wy zajebaliście WSZYSTKO z xenoxa, gwarantuje, ze ten server padnie po 10minutach, juz napisałem do kogo trzeba ^_^

Opublikowano

Skoro takie kidy to zapraszam na tsa ^ ^

Co do servera, ale nikt nie robi DOKŁADNIE TAK SAMO jak na innym serverze a wy zajebaliście WSZYSTKO z xenoxa, gwarantuje, ze ten server padnie po 10minutach, juz napisałem do kogo trzeba ^_^

'Kidy' mentalnie, chodzi o zachowanie, nie o wiek. :)

Wy? Jakie wy? Ja w teamie nie jestem to raz, dwa, co DDoSami straszysz? Czy Pawełkowi powiesz że serwer na jego plikach jest robiony?

@antywarn

Wiadomo już mniej więcej kiedy beta? xD

//down

Dzięki za info. :)

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

'Kidy' mentalnie, chodzi o zachowanie, nie o wiek. :)

Wy? Jakie wy? Ja w teamie nie jestem to raz, dwa, co DDoSami straszysz? Czy Pawełkowi powiesz że serwer na jego plikach jest robiony?

@antywarn

Wiadomo już mniej więcej kiedy beta? xD

To na kiego chuja sie udzielasz jak nie jestes w teamie co za pusty pedryl.. <_<

A do kogo napisałem to sie nie interesuj bo kociej mordy dostaniesz.

aw: będzie 6.7?

Opublikowano

To na kiego chuja sie udzielasz jak nie jestes w teamie co za pusty pedryl.. <_<

A do kogo napisałem to sie nie interesuj bo kociej mordy dostaniesz.

aw: będzie 6.7?

wystarczy przeczytac zapowiedz ..tam jest odpowiedz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...