Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Fx Imba - ban.

ShellyPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

flame = cos poszlo nie tak bez powodu sie nie flami..

ja co mecz mam trolla ale jezeli mam go w jednym meczu to wiem ze w ktoryms bedzie w przeciwnym teamie, tak trzeba do tego podejsc..

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Dać wam maść na ból dupy ?

Wy flejmicie i dostajecie bana ale płaczecie, że taki Imba nie dostaje jak w każdym flejmi.

Ja wiem co innego flejmić dla siebie, zgnoić typa że jest taki siaki i owaki, krzyknąć sobie na tym streamie, ale nie wyzwać na czacie.

Imba sam powiedział że flejmił dużo, przedtem banów nie dostawał. Poprostu teraz pojechał po bandzie, i w końcu trafiło to do trybunału.

Przytocze tzw: "Đisa" Który przedtem flejmił jak posrany, a nigdy nie dostał bana ( są filmiki typu - Controling Beast #3 czy coś w tym stylu ) gdzie są pokazane urywki streama, gdzie On flejmi, po tym jak napisał że obiecuje poprawe.

Polak to jest polak, On zawsze musi dążyć do tego, że jak On zrobił źle lub cokolwiek i oberwało Mu się za to to inna osoba TEŻ musi dostać po dupie.

Ale ludzie, powiedzcie Mi o co wy sie spinacie? NIECH SOBIE FLEJMI, nikt nie karze wam go oglądać / interesować się nim .

Ale NIE my dostajemy, On nie jest kimś lepszym On też musi dostać, dostawać itp itd.

Opublikowano

nie jest popularny, zwykły polaczek który flejmuje każdego. "niby" najlepszy adc z polski hehe.

Pro player się odezwał z wood V ;3

Opublikowano

Jeśli ostro flejmił to powinien ( i dostał bana ) dostać bana.

Wg mnie petycja to niesprawiedliwy pomysł to perm to perm, niezależnie kim on jest i na jakim poziomie gra.

1377785094-U989527.png

Opublikowano

Zamiast grać w Lola to ogladają jak jakiś debil gra.. Flejmował - kara, kogo obchodzi kim on jest ?

Opublikowano

Szkoda, że dostał bana. Mimo to uważam, że był zasłużony, bo zdażało mu się niekiedy obrażać innych graczy. Zastanawia mnie tylko jedno, otóż dlaczego nagle teraz wszyscy fani imby z resztą jak i on domagają się odbanowania głównego konta imby dając za przykład, że się zmienił. Przecież ten ban na smurfie tylko podkreśla, że on się nie zmienił i ban na główne konto należał się.

Opublikowano

Najwidocznej to nie jest troll ;3

Ehh. Człowiek już swojego zdania nie może mieć. Ja na przykład uważam że on jest lepszym adc od Creatona a ty możesz że Creaton jest lepszy ;).

Ale żeś qrwa dojebał... Nie może być ,,Wg. mnie lepszy'' Albo jest lepszy albo gorszy zrozum, nie można powiedzieć ,,jest lepszy wg. mnie''

@TOP: Ban zasłużony jak najbardziej. Jego Stream'a się nie da oglądać.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Zapewne napiszę to co już zostało wielokrotnie napisane, zasłużył na tamtego perma i na tego bana, tworzenie petycji by odbanować tamte konto "bo się zmienił" (co swoją drogą wcale żadnym argumentem nie jest) jest po prostu głupie, gdyż dostał na drugim koncie bana więc wyraźnie widać że wcale się nie zmienił, i od razu uprzedzę że nie mam żadnego idola, po prostu wolę grać sam i samemu się doskonalić, czasami obejrzę jakiś film z LoL'a ale większość to jest po prostu samodzielna nauka.

Opublikowano

Zamiast grać w Lola to ogladają jak jakiś debil gra.. Flejmował - kara, kogo obchodzi kim on jest ?

Debil xD dziwne jest to że ogląda go 1500+ osób. fuck logic

Ale żeś qrwa dojebał... Nie może być ,,Wg. mnie lepszy'' Albo jest lepszy albo gorszy zrozum, nie można powiedzieć ,,jest lepszy wg. mnie''

@TOP: Ban zasłużony jak najbardziej. Jego Stream'a się nie da oglądać.

No własnie może być ktoś według ciebie lepszym a gorszym tak jest też z Ronaldo i Messim w umiejętnościach są tak samo doświadczeni a jedni mówią Messi lepszy inni Ronaldo lepszy...

Opublikowano

No własnie może być ktoś według ciebie lepszym a gorszym tak jest też z Ronaldo i Messim w umiejętnościach są tak samo doświadczeni a jedni mówią Messi lepszy inni Ronaldo lepszy...

A ilu ogląda Dyrusa, Voyboya i innych. Ba więcej osób niż Imbe oglądało Rocka grającego w LoLa. Przy nich on ma jakąś marginalną oglądalność. Kwestia odniesienia.

Jedyny problem w tym, że ty twoim zdaniem od obu lepszy jest Grzesiu Rasiak czy inny Saganowski. Imbe przy odrobinie życzliwości można zaliczyć do TOP 10 polskich ADC, ale choćby pierwsza 5 to już zupełnie nie jego liga.

Opublikowano

No to jakiś retard z Brązu VI jest Wg. mnie lepszy niż Dyrus... Qrwa to są umiejętności! Albo się gra lepiej albo gorzej. Nie ma,, Wg. mnie lepszy''. Rozumiem Muzykę, bo tam jest gust. Może Ci się bardziej podobać styl gry tego, ale tamten będzie lepszy chociaż ma inny styl gry.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...