Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Fx Imba - ban.

ShellyPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostał bana na 3 dni, pisałem z nim na streamie to uznał mnie za śmiecia, gdy powiedziałem mu że nie może polaczyć i nie raz udowodnił swojego skilla, ale przez swój fjelm nie będzie szanowany. KOLEŚ MNIE ZA TO WYŚMIAŁ NA STREAMIE.

A po tym powiedział ; "No wiem, ja jestem takim człowiekiem który chce wygrwywać wszystko, JA TU JESTEM WSZYSTKIM, i wiem że ludzie specjalnie czasami działają mi na nerwy".

Więc moim zdaniem, ban jak najbardziej zasłużony. Tyle ode mnie.

Opublikowano

słaby troll

Najwidocznej to nie jest troll ;3

jaki to jest kur*a najlepszy polski adc zobacz Creatona

Ehh. Człowiek już swojego zdania nie może mieć. Ja na przykład uważam że on jest lepszym adc od Creatona a ty możesz że Creaton jest lepszy ;).

Opublikowano

Szczerze? Ban jak najbardziej zasłużony, bowiem człowiek ten nagminnie obraża innych graczy, flamuje oraz znacznie podnosi temperaturę w grze. To, iż jest znanym oraz mocnym graczem, który - IMO - nie ma ani krzty talent do nagrywania, nie oznacza, iż może sobie pozwalać bez kary na nazbyt wiele.

Opublikowano

Ah, jak mi się morda cieszy. Takich ludzi powinno się do Oświęcimia wysyłać [ tak, tak.. otworzyć na nowo ]. Gościu jest tak zapatrzony siebie, że to jest parodia. Ego ponad jego wzrost. Ja najbardziej będę się cieszył jak dostanie jeszcze jednego perma. Wtedy to nawet doładuje RP w ramach podziękowania za zbanowanie tego gnojka. Jeżeli dla Ciebie madgimb z diamentu V, z jakże wielkiego byłego teamu Fx jest najlepszym adc to wracaj do bronze, heja banana.

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Ej, wbiłem na jego stream.

Siedzi przed kamerką, trzeba patrzeć na jego ryj, a hajs będzie się zgadzał.

Jest ban, ale reklamy na streamie muszą być.

To ma być najlepszy adc ?

Jakieś gunwo.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Szczerze? Ban jak najbardziej zasłużony, bowiem człowiek ten nagminnie obraża innych graczy, flamuje oraz znacznie podnosi temperaturę w grze. To, iż jest znanym oraz mocnym graczem, który - IMO - nie ma ani krzty talent do nagrywania, nie oznacza, iż może sobie pozwalać bez kary na nazbyt wiele.

10 minuta bot lane 0/12 hmmm, ciekawe co byś ty zrobił jakbyś takich trolli miał co mecz.

Opublikowano

Dostał bana na 3 dni, pisałem z nim na streamie to uznał mnie za śmiecia gdy powiedziałem mu że nie może polaczyć i nie raz udowodnił swojego skilla, ale przez swój fjelm nie będzie szanowany. KOLEŚ MNIE ZA TO WYŚMIAŁ NA STREAMIE.

A po tym powiedział ; "No wiem, ja jestem takim człowiekiem który chce wygrwywać wszystko, JA TU JESTEM WSZYSTKIM, i wiem że ludzie specjalnie czasami działają mi na nerwy".

Więc moim zdaniem, ban jak najbardziej zasłużony. Tyle ode mnie.

Daj mi jakis dowod. Ss, cokolwiek. Takie bajeczki bez dowodow to nawet w przedszkolu nie wcisniesz. Do poki nie dasz dowodu w formie ss, twoj post dla mnie bedzie nieaktualny

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Dowód poproszę, inaczej temat uznany jako troll i wyrzucony do kosza.

Przy okazji, jeśli to prawda, to mogli mu dać perma, wkurza mnie ten gnojek, kto podpisuje tą petycję? boty?

Opublikowano

Kto to jest FxImba LOL? Bez przesady, jak dostał bana to powinien przyjąć na klatę i wyciągnąć z niego wnioski.

Przykład:

Opublikowano

Ah, jak mi się morda cieszy. Takich ludzi powinno się do Oświęcimia wysyłać [ tak, tak.. otworzyć na nowo ]. Gościu jest tak zapatrzony siebie, że to jest parodia. Ego ponad jego wzrost. Ja najbardziej będę się cieszył jak dostanie jeszcze jednego perma. Wtedy to nawet doładuje RP w ramach podziękowania za zbanowanie tego gnojka. Jeżeli dla Ciebie madgimb z diamentu V, z jakże wielkiego byłego teamu Fx jest najlepszym adc to wracaj do bronze, heja banana.

Ale ty jesteś głupi... Takich ludzi jak ty powinno się kastrować, aby głupota się nie mnożyła.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

10 minuta bot lane 0/12 hmmm, ciekawe co byś ty zrobił jakbyś takich trolli miał co mecz.

Ja? Nie płaczę, nie spinam tyłka, gdy okaże się, iż jedna osoba ma gorszy dzień i gorsze staty. Zdarza się to każdemu, nawet takiemu "diamentowi". Dodam od siebie to, iż proponuję zapoznać się ze znaczeniem słowa "troll", bowiem mylisz pojęcia.

Jeżeli jednak dalej trzymasz się przy swoim, to radzę pooglądać innych streamerów z diamentu, którzy - nie flamując - grają, nagrywają i czerpią z samej rozgrywki przyjemność.

Opublikowano

Co jak co, ale mojego podpisu na tym nie dostanie. Skoro flame'ował to teraz niech poniesie konsekwencje, takie bany znikąd się nie biorą, a wszyscy gracze powinni być traktowani równo, niezależnie od skilla czy fejmu. Zresztą ta petycja i tak nie ma szans, bo ludzi z Riotu nie obchodzi kim Imba jest, ważne jest tylko to w czym zawinił i dlatego dostał karę taką a nie inną, a 3 dni to i tak nie jest żadna tragedia, przez ten czas powinien nieco ochłonąć.

Opublikowano

Ja walę --------.--------- nie jestem fanem imby, oglądam go dopiero drugi raz a wiem od was więcej. Na 3 dni dostał bana na swoje konto, na którym grał obecnie (immmmmba), a petycja jest o odbanowaniu jego głównego konta Fx Imba, na którym ma perma.

Opublikowano

Prawidłowo, tak kończą polaczki które przenoszą się na westa. Według mnie powinien dostać perma bo nazwać kogoś ślepym raz na 100 gier to jeszcze ujdzie ale nie taki flejm jaki on robił. Pewnie zaraz ktoś mi odpowie, "co Ty byś zrobił gdyby cały Twój team miał 0/20?", wtedy odpowiem że należy takim udzielać rad i przedłużać grę do late game gdy każdy będzie miał full build.

Nie bronię Imby chodź go oglądam i szanuję , ale odpowiedz sobie sam czy nigdy nie flamowałeś graczy ?

Jeżeli nie to gratuluje wytrwałości .

Dzięki ale mnie to nawet nie denerwuje, to tylko gra :D
Opublikowano

Prawidłowo, tak kończą polaczki które przenoszą się na westa. Według mnie powinien dostać perma bo nazwać kogoś ślepym raz na 100 gier to jeszcze ujdzie ale nie taki flejm jaki on robił. Pewnie zaraz ktoś mi odpowie, "co Ty byś zrobił gdyby cały Twój team miał 0/20?", wtedy odpowiem że należy takim udzielać rad i przedłużać grę do late game gdy każdy będzie miał full build.

Nie bronię Imby chodź go oglądam i szanuję , ale odpowiedz sobie sam czy nigdy nie flamowałeś graczy ?

Jeżeli nie to gratuluje wytrwałości .

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Najlepszy polski ADC Fx Imba dostał bana na 3 dni. Możemy zrobić petycje aby dostał unbana link:

http://www.petycjeonline.com/odbanowanie_fx_imba

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

Weź wyjdź chłopcze najlepszy polski adc? Chyba Cię kurwa posrało>?

A petycje? To chętnie zrobię ale o perma!.

Już w jednym temacie pisałem że chuj nas kurwa imba interesuje nie będę się powtarzał

Opublikowano

Imba najlepszy polski streamer:D sam go codziennie ogladam;p

dostal na swoje konto diamond V bana na 3 dni, na fx imba (d1) ma perma.

Opublikowano

Imba najlepszy polski streamer:D sam go codziennie ogladam;p

dostal na swoje konto diamond V bana na 3 dni, na fx imba (d1) ma perma.

no widocznie nie za darmo -.- za boostowanie (za to dostał, nie?) na obydwa konta perm się należy

nie wiem kto uważa, że najlepszy streamer wgl kamerka 3x większa niż minimapa wgl nie wie chyba jak ustawiać czy jak

nie lubie jego streamów

@nie za boostowanie tylko flame ;d i dobrze ^^

Hejo

Opublikowano

Czy najlepszy streamer to nie wiem, ale jest bardzo śmieszny i przyjemnie sie ogląda. Jak dla mnie gra tez całkiem dobrze, a bana dostał, bo sie stado gimbazy rzuciło i pomyślało.... "zreportujmy imbę będzie fajnie"

Opublikowano

Jak widzę takich ludzi to myślę sobie, że przydałby się drugi Hitler który by rozpierdolił to zepsucie wśród młodzieży i przypomniał co to jest prawdziwe cierpienie!

Nasi dziadkowie i pradziadkowie się w grobach przewracają gdy to widzą! Tóż to jakaś kpina z ich poświęcenia oddali za nas życia a dzisiejsza młodzież się tnie ponieważ sprawia im to ''przyjemność'' i mają problemy z którymi nie mogą sobie poradzić! (14 latkowie) W dupach im się poprzewracało albo płaczą nocami bo sobie przypomnieli, że jakiś chłopak lub dziewczyna ich rzucili a przecież to była prawdziwa miłość!

Rozpierdolić to wszystko! Powinni zaznać prawdziwego cierpienia. Skończyło by się to wszystko i byłby spokój na następne 80 lat. To wszystko wina rodziców i napływającej kultury z ameryki. Polskie tradycję zanikają... Dzisiaj w środku nocy kulturalnie i w spokoju sobie śpię (3-4 nad ranem) i słyszę krzyki pod moim blokiem patrzę za okno a tam grupa (13-15 latków) którzy piją alkohol i niemiłosiernie się wydzierają... Brak mi już do tego sił i taki Imba nie różni się od nich wiele... Jest rozpieszczonym gównem zasługującym jedynie na zamknięcie w komorze gazowej lub śmierć...

Opublikowano

Czy najlepszy streamer to nie wiem, ale jest bardzo śmieszny i przyjemnie sie ogląda. Jak dla mnie gra tez całkiem dobrze, a bana dostał, bo sie stado gimbazy rzuciło i pomyślało.... "zreportujmy imbę będzie fajnie"

To on gra w D1 czy B5 że go każdy może raportować? Na jego i jego fanboyów miejscu to bym się raczej cieszył, że Riot jest niekonsekwentny i nie potraktowali go jak choćby IWiilDominate. Bana za niewinność się nie dostaje, a zawracanie tyłka komukolwiek z RIot`u zdejmowaniem perma kiedy gość łapie bany za sharing kont i flame na kolejnym? To jest zwyczajnie niepoważne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...