Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Fx Imba - ban.

ShellyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To on gra w D1 czy B5 że go każdy może raportować? Na jego i jego fanboyów miejscu to bym się raczej cieszył, że Riot jest niekonsekwentny i nie potraktowali go jak choćby IWiilDominate. Bana za niewinność się nie dostaje, a zawracanie tyłka komukolwiek z RIot`u zdejmowaniem perma kiedy gość łapie bany za sharing kont i flame na kolejnym? To jest zwyczajnie niepoważne.

Konkurencja nie śpi tylko tyle ci powiem :)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znałem go wcześniej ale z ciekawości zobaczyłem jakieś filmy w jego archiwum i słowa na k i inne padają u niego bardzo często w stosunku do innych graczy. Oby dostał perma na kolejne konto tego mu życzę.

Jak kogoś interesuje moment zbanowania

http://www.twitch.tv/fximba/b/441153937

1:49:00 mniej więcej

Opublikowano

Konkurencja nie śpi tylko tyle ci powiem :)

Nie no oczywiście Creaton, HosaN i Makler nie śpią po nocach, tak się boją. Woolite, Puki style i Nzq już rzucili kariery ze strachu. A Yellowstar przeszedł na supporta Fnaticów nie dlatego, że ma wrócić Rekless, a dlatego że chcą Imbę. Bądźmy może jednak poważni, na tą chwilę gość gra nieźle i tyle, ale mówienie tutaj o konkurencji jest wręcz śmieszne.

Opublikowano

Co to trzeba miec we łbie by życzyć komuś śmierci i to w komorze gazowej. Kurwa, kondzio ty jestes jakims naziolem czy uj wie czym? hitlera chcesz? Puknij sie w łeb... Pradziadkowie w grobach mogą się przewracac w grobach, ale z powodu takich gimbow jak ty, co pierdolą takie farmazony...

@topic

Ban na 3dni to nic wielkiego ;) Petycja Dafuq o.O

Opublikowano

3 dni? Za ten flame powinni mu dać perma! Na niego sie w ogole patrzec nie da, Creaton wszystko przyjmuje ze spokojem, a Imba jak przegrywa to wszystkich blame'uje a jak wygrywa to tez wyzywa przeciwników...

Opublikowano

Co to trzeba miec we łbie by życzyć komuś śmierci i to w komorze gazowej. Kurwa, kondzio ty jestes jakims naziolem czy uj wie czym? hitlera chcesz? Puknij sie w łeb... Pradziadkowie w grobach mogą się przewracac w grobach, ale z powodu takich gimbow jak ty, co pierdolą takie farmazony...

@topic

Ban na 3dni to nic wielkiego ;) Petycja Dafuq o.O

TO NIE JEST PETYCJA NA IMMMMMBĘ TYLKO NA FX IMBA DUMBFUCKI.

Opublikowano

No tak wy przecież jesteście oazą spokoju i nigdy nie napiszecie złego słowa na idiotę który wbija się sam w 5 i robi 0/20. na Fx Imbie perma dostał za flame ale ten flame naprawdę nie był warty perma... On głównie flamuje tak że poprostu mówi do siebie (ew. Do widzów) a za to bana chyba nie ma nie? Minął rok od perm bana myślę że gdyby odzyskał stare konto napewno by się zmienił. Jest zasłużonym graczem (budował Polską scenę e-sportową w 2011r.) Aktualnie nie obraża graczy jak to robił kiedyś pisze głownie "Retarded" co nie jest jakoś bardzo obraźliwe. Czasem wpadnę na jego streama pośmiać się z jego faili i jest całkiem zabawny lecz wydaje mi się że jego ego za wysokie i nie znosi porażek.

Opublikowano

Jak widzę takich ludzi to myślę sobie, że przydałby się drugi Hitler który by rozpierdolił to zepsucie wśród młodzieży i przypomniał co to jest prawdziwe cierpienie!

Nasi dziadkowie i pradziadkowie się w grobach przewracają gdy to widzą! Tóż to jakaś kpina z ich poświęcenia oddali za nas życia a dzisiejsza młodzież się tnie ponieważ sprawia im to ''przyjemność'' i mają problemy z którymi nie mogą sobie poradzić! (14 latkowie) W dupach im się poprzewracało albo płaczą nocami bo sobie przypomnieli, że jakiś chłopak lub dziewczyna ich rzucili a przecież to była prawdziwa miłość!

Rozpierdolić to wszystko! Powinni zaznać prawdziwego cierpienia. Skończyło by się to wszystko i byłby spokój na następne 80 lat. To wszystko wina rodziców i napływającej kultury z ameryki. Polskie tradycję zanikają... Dzisiaj w środku nocy kulturalnie i w spokoju sobie śpię (3-4 nad ranem) i słyszę krzyki pod moim blokiem patrzę za okno a tam grupa (13-15 latków) którzy piją alkohol i niemiłosiernie się wydzierają... Brak mi już do tego sił i taki Imba nie różni się od nich wiele... Jest rozpieszczonym gównem zasługującym jedynie na zamknięcie w komorze gazowej lub śmierć...

Jakim trzeba byc debilem by zyczyc drugiemu czlowiekowi smierci , po tej wypowiedzi zyczyl bym ci tego samego ale nie jestem taki pojebany bys cierpail gdy cie spalano lub gazowano , lepiej zebys poszedl do psychologa bo twoja wypowiedz jest tak pojebana jak ty . Zastanow sie co ty napisales zyczac smierci 2 czlowiekowi , zapewne jestes jebany no lfiem co nie potrai sie bawic nie mowie o alkoholu ani innych uzywkach bo bez tego da sie dobrze bawic , ale pewnie siedzisz sam w domu i wkurwia cie to ze ty nie mozesz a inni moga sie bawic , udowodniles tutaj jaki jestes pojebany mowiac zeby byly czasy hitlera , nic dziwnego ze jestes no lifem skoro masz takie pojebane mysli i nic dziwnego ze nie masz przyjaciol . Wszystko ci pewnie przyszkadza nawet jak dzieci graja w noge dobrze ze nie masz takiej wladzy jak hitler bo boje sie pomysliec co by sie juz teraz dzialo . .. Za takie cos skaral bym cie na dozywocie pisac by wszyscy 14latkowie byli zagazowani .... Ja mam 16 lat i nigdy nikomu nie zyczyl bym smierci , pewnie nie jestes za bardzo wychowany bo ukazujac to pokazujesz ze twoi rodzicie uczyli cie byc seryjnuym morderca , otoz moi rodzice dobrze mnie wychowali i z prawami religi i wiem ze zabijanie to grzech . a wierze w boga i nie chce isc do piekla .

Ciekawe czy jak wy byscie mieli co mecz gracza ktory jest widzem ktory go trolluje i specjalnie deda by imba przegral , zastanawia mnie to jak kolega Dis nie dostal jeszcze bana flamujac 100% bardziej niz imba

Opublikowano

Ah, jak mi się morda cieszy. Takich ludzi powinno się do Oświęcimia wysyłać [ tak, tak.. otworzyć na nowo ]. Gościu jest tak zapatrzony siebie, że to jest parodia. Ego ponad jego wzrost. Ja najbardziej będę się cieszył jak dostanie jeszcze jednego perma. Wtedy to nawet doładuje RP w ramach podziękowania za zbanowanie tego gnojka. Jeżeli dla Ciebie madgimb z diamentu V, z jakże wielkiego byłego teamu Fx jest najlepszym adc to wracaj do bronze, heja banana.

Przynajmniej wbije ten diament V nie tak jak ty, śmieciu ;)

Ja? Nie płaczę, nie spinam tyłka, gdy okaże się, iż jedna osoba ma gorszy dzień i gorsze staty. Zdarza się to każdemu, nawet takiemu "diamentowi". Dodam od siebie to, iż proponuję zapoznać się ze znaczeniem słowa "troll", bowiem mylisz pojęcia.

Jeżeli jednak dalej trzymasz się przy swoim, to radzę pooglądać innych streamerów z diamentu, którzy - nie flamując - grają, nagrywają i czerpią z samej rozgrywki przyjemność.

HAhhahahahhahah. 6 MINUTA BOT LANE 0/10 - GORSZY DZIEŃ hehehh widać ze brąz.

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

Weź wyjdź chłopcze najlepszy polski adc? Chyba Cię kurwa posrało>?

A petycje? To chętnie zrobię ale o perma!.

Już w jednym temacie pisałem że chuj nas kurwa imba interesuje nie będę się powtarzał

Może ciebie nie, i nawet lepiej. To mi powiedz po co jest te forum geniuszu. Fuck logic.

Opublikowano

Imba nie jest lepszy od creatona ? z czego to wiem creaton potrafi grac tylko ezrealem i vayne , zbanuja mu te postacie lub pickuja i juz nie ma czym grac bo innymi nie potrafi , a imba? Imba gra wszystkimi adc i caly czas staty po 10/0

Zamiast reportowac imbe powinni dziekowac ze wieksza czesc meczy carruje ... bo naprawde wyciagal team z takiego gowna ze juz myslalem ze to jest gg a on to wyciaga i wygrywa . Jeszcze jak ktos tu pisal ze imba nie mowi co ludzia maja robic i co zle zrobili to sie myli, imba zaczna mowic czemu tego nie zrobil i jak to ma zrobic jak juz kolezka przegina pale to napisze do niego tylko retarded to wszystko ... Ja osobiscie nigdy nikogo nie rpeortuje no chyba ze leave , bo flame w grach powinien byc dozwolony to przeciez jest rywalizacja kazdy musi pokazac na co go stac a jak juz kolezka pisze ze jestes jebanym noobem to masz sie starac zeby tak nie myslal masz mu pokazac ze jestes zajebisty .

Opublikowano

Jak widzę takich ludzi to myślę sobie, że przydałby się drugi Hitler który by rozpierdolił to zepsucie wśród młodzieży i przypomniał co to jest prawdziwe cierpienie!

Nasi dziadkowie i pradziadkowie się w grobach przewracają gdy to widzą! Tóż to jakaś kpina z ich poświęcenia oddali za nas życia a dzisiejsza młodzież się tnie ponieważ sprawia im to ''przyjemność'' i mają problemy z którymi nie mogą sobie poradzić! (14 latkowie) W dupach im się poprzewracało albo płaczą nocami bo sobie przypomnieli, że jakiś chłopak lub dziewczyna ich rzucili a przecież to była prawdziwa miłość!

Rozpierdolić to wszystko! Powinni zaznać prawdziwego cierpienia. Skończyło by się to wszystko i byłby spokój na następne 80 lat. To wszystko wina rodziców i napływającej kultury z ameryki. Polskie tradycję zanikają... Dzisiaj w środku nocy kulturalnie i w spokoju sobie śpię (3-4 nad ranem) i słyszę krzyki pod moim blokiem patrzę za okno a tam grupa (13-15 latków) którzy piją alkohol i niemiłosiernie się wydzierają... Brak mi już do tego sił i taki Imba nie różni się od nich wiele... Jest rozpieszczonym gównem zasługującym jedynie na zamknięcie w komorze gazowej lub śmierć...

Ja pierdole o_0 Koleś ogarnij się do psychologa trzeba z tobą iść bo masz jakieś chore myśli. Naprawdę życzyłbyś komuś śmierci tylko dlatego bo ma 14 lat i go dziewczyna rzuciła i on to przeżywa? A sorry ty kontakt utrzymujesz tylko z jedną "dziewczyną" swoją mamą ;) Z twojej wypowiedzi wychodzi że jesteś jakimś grubasem bez życia! Serio ... Człowieku ogarnij się to że jakieś gówniarze piją sobie piwo to ich sprawa oni przynajmniej będą mieli jakieś wspomnienia a ty co kurwa? Jakie będziesz miał wspomnienia? Że wyszedłeś z brązu? Ja bym swojemu największemu wrogowi nie życzył śmierci co dopiero 14 latkom co jeszcze nie wiedzą co to życie a ich psychika sie rozwija i nie kiedy im odpierdala to jest normalne... Zastanów się czasem co ty piszesz bo za to co tutaj napisałeś jak bym cię spotkał to ty byś doznał prawdziwego cierpienia śmieciu. Nie wiem czy to troll czy nie ale jeśli to nie jest roll to do psychologa zapraszam ;). Naprawdę jesteś chory psychiczne jeśli życzysz komuś cierpienia i śmierci bo się nie szczęśliwie zakochał.

Opublikowano

Byłem u psychologa skierował mnie do psychiatry mam wizyty co dwa miesiące.*

Nie wiecie ile mam lat więc proszę mnie nie obrażajcie.

Każdy ma prawo do wygłaszania swoich poglądów jeżeli wasze nie zgadzają się z moimi to napiszcie swoją opinie a nie wyzywajcie...

Ja napisałem jedynie to co myślę a wy mnie za to obrażacie? Jeżeli jesteście tacy mądrzy to sami napiszcie co o tym myślicie.

Opublikowano

No chyba cie cos pojebało jesli myslisz, ze masz prawo wygłaszac neonazistowskie teksty.

Jebane gimby moderatorzy..

Opublikowano

skoro wszczynał flame to ban mu się należy. po za tym widać że to jakiś nou lafj ;f siedzi teraz na live czarny ekran z linkami do petycji i czegoś jeszcze i smutna muzyczka w tle. wtf ten typ powinien iść się leczyć : o

btw. jak komuś się nudzi to niech wejdzie na jego czat i napisze "imba nie powinien dostać bana" i zaraz dostaniecie milion wiadomości o tym jak chujowi jesteście o tym że masz wypierdalać że jesteś jebanym hejterem itd itd :D polecam, świetna zabawa :D

Opublikowano

Jak to jeszcze parę minut będzie tak wyglądać to tam wlezie jakiś admin twichta i Imba skończy jak Gonciarz, a nas czeka tutaj kolejny temat z kolejna petycją o odbanowanie.

Opublikowano

No więc słuchajcie WIELCY ZNAWCY PANA IMBY !

1. Po pierwsze i najważniejsze, imba ubiega się nie o unbabna tego konta na, którym grał teraz czyli "iMMMMMba" tylko o konto "fx imba".
2. Po drugie imba sam powiedział, że ten ban na 3 dni jest zasłużony bo fakt, flejmował.
3. Wcale go nie bronię tylko piszę jak jest bo 90% osób nie ma zielonego pojęcia o co chodzi w tej petycji a wypowiada się na ten temat jakby była w tym wszystkim bardzo obeznana.
4. Zgodzę się, że imba flejmuje, ale on już taki jest. A co z PhantomL0rdem? Przecież on też flejmuje jak chory i co? Czasami dochodzi nawet do 25k widzów. Po prostu niektórych śmieszy to jak ktoś się tak spina i nie wyzywa kogoś anonimowo na forum.
5. No i skoro wiecie, że on cały czas flejmuje to musicie go oglądać, hm ? Nie podoba się- nie oglądać. A taki temat to chyba osoba, która zazdrości czegoś imbie ( nie wiem czego) może taki temat założyć.
Dziękuję i życzę miłego dnia !!!

Opublikowano

Powinien dostawac bany tak jak każdy normalny gracz i nikogo nie obchodzi... Tak samo topka z westa (ocelote) ciagle flamuje i jakos bana jeszcze nie ma. To są normalnie gracze, niczym sie nie roznia, czy jak wydostaniecie bana ktos pisze petycje? Wiec cicho niech odczeka, co ma.

Opublikowano

No więc słuchajcie WIELCY ZNAWCY PANA IMBY !

1. Po pierwsze i najważniejsze, imba ubiega się nie o unbabna tego konta na, którym grał teraz czyli "iMMMMMba" tylko o konto "fx imba".

2. Po drugie imba sam powiedział, że ten ban na 3 dni jest zasłużony bo fakt, flejmował.

3. Wcale go nie bronię tylko piszę jak jest bo 90% osób nie ma zielonego pojęcia o co chodzi w tej petycji a wypowiada się na ten temat jakby była w tym wszystkim bardzo obeznana.

4. Zgodzę się, że imba flejmuje, ale on już taki jest. A co z PhantomL0rdem? Przecież on też flejmuje jak chory i co? Czasami dochodzi nawet do 25k widzów. Po prostu niektórych śmieszy to jak ktoś się tak spina i nie wyzywa kogoś anonimowo na forum.

5. No i skoro wiecie, że on cały czas flejmuje to musicie go oglądać, hm ? Nie podoba się- nie oglądać. A taki temat to chyba osoba, która zazdrości czegoś imbie ( nie wiem czego) może taki temat założyć.

Dziękuję i życzę miłego dnia !!!

4. flejmuje ale nie w grze, wyzywa ich mówiąc to, rzadko się zdarza aby flejmował w grze.

Opublikowano

Kto to jest FxImba LOL? Bez przesady, jak dostał bana to powinien przyjąć na klatę i wyciągnąć z niego wnioski.

Przykład:

do tego filmu tam jest imba w 1:56 tam jak oce pisze cancer cancer to imba doje*** amumu got cancer .

Temat to nie jest troll to jest prawda mozna wejc na jego stream i zobaczyc

kxAyLut.png

Opublikowano

Mam nadzieję że go nie od banują na każdym streamie wyzywa każdego kto popełni błąd jest pełen pychy i uważa się za Boga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...