Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

* WarOfRaces * [1.6.4] [RolePlay] [Gildie] [Questy] [Rasy] [Nowe Itemy] [Oblężenia zamków] [Pvp] [Bossy] [Instancje/Dungeony] [Skille/Klasy] Official

CrazyCrips

Serwer  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz ?

• Tak :)
      24
    • Nie :c
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AzurekGT pomagam mu w tym serwerze więc wiem że to nie jest tylko zapowiedz. Jeszcze tydzień (To zależy od Właściciela, ale pewnie za tydzień będzie) i zapewne będzie gotowe. Właściciel chce aby nie było żadnych bugów, wszystko było zbudowane oraz wszystko było dopięte na ostatni guzik, to chyba warto jednak poczekać Mam Rację ?

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Ostatnio wykryłem dużo bugów związanych z itemami / potworami. Właśnie kończe je robić od nowa + jak wspomniał CrazySpecial ,, Właściciel chce aby nie było żadnych bugów, wszystko było zbudowane oraz wszystko było dopięte na ostatni guzik, to chyba warto jednak poczekać Mam Rację ? ''

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Na wstępie tego postu chciałbym zaznaczyć, że bardzo przepraszamy za OGROMNE ( 5 miesięcy ... ) opóźnienie w starcie serwera. Jest to spowodowane tym, że 2 miesiące temu komputer na którym były pliki serwerowe zepsuł się. Po uruchomieniu komputera okazało się, że pliki serwerowe nie były do odzyskania i od tamtej pory staraliśmy się jak najszybciej odtworzyć pliki serwerowe. W związku z tym, że pisanie skryptów questów jest bardzo długie nie byliśmy w stanie wystartować z serwerem na czas. Jednak aby wam to wynagrodzić serwer wystartuje zaraz po nowym roku z większą ilością contentu np: Skille / klasy / Exp - Zony.

To by było na tyle. Myślę, że nowe zmiany wam się spodobają i liczę na wasze wsparcie.

Pozdrawia Administracja *WarOfRaces*

Opublikowano

Ref... Niestety aktualnie hosting nie ma maszyn. Najprawdopodobniej OBT odbędzie się 10.01/13.01 Piszcie swoje pomysły w komentarzach lub na pw co jeszcze chcielibyście ujrzeć na serwerze.

Opublikowano

Jak wspomniałem serwery są zapełnione na hostingu... Czekam na wiadomość od administracji. Proszę być jeszcze te kilka dni cierpliwym :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...