Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

* WarOfRaces * [1.6.4] [RolePlay] [Gildie] [Questy] [Rasy] [Nowe Itemy] [Oblężenia zamków] [Pvp] [Bossy] [Instancje/Dungeony] [Skille/Klasy] Official

CrazyCrips

Serwer  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz ?

• Tak :)
      24
    • Nie :c
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dwa pytania. Czemu serwer jest pod 1.5.2 a nie 1.6.2 oraz czy do gry będą wymagane jakieś modyfikacje klienta? A po za tym kiedy możemy liczyć na start?

Opublikowano

1. Serwer jest pod 1.5.2, ponieważ prace zostały podjęte na tej wersji, gdy próbowaliśmy zmienić na wersje 1.6.2 to powstawało masę bugów w dalszym rozwoju serwera będzie 1.6.2 :) !

2. Jak jest napisane w tytule No-mods

Niestety nie możemy jeszcze ustalić daty startu. Jeżeli będzie ustalona to pojawi się informacja w prezentacji.

Opublikowano

Niestety takiego czegoś nie zrobię. Po prostu nie możemy jeszcze ustalić ile nam zostało pracy bo ciągle coś dochodzi :)

• 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

@Edit:

(w tym miejscu narzekałem na to że niema serwera)

dostałem nowsze info więc nadal czekam na serwer :)

Opublikowano

8 sierpień - napisał ze 2 tygodnie do startu anie miesiąc ... mamy 18 październik

tylko ja sadze ze to jest zabawne ??

sądzę ze to bd tylko zapowiedz

gdyby znalazł się ktoś kto wcieli ten plan w życie to mogę być pewny ze bd to jeden z najlepiej dopracowanych serwerów w Polsce :)

jeśli się mylę i serwer naprawdę jest robiony, to polecam plugin "Ships", nie wierze żeby graczom się nie spodobał, bo widzę po mapie ze jest dużo wody i się przyda, na pewno się wpasuje do serwera

Opublikowano

Ref@ ! - Już wszystko dobiega końca :) Zapraszam do komentowania ! + Chciałbym dodać, że serwer będzie stał na 1.6.2

Nie skończymy na zapowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...