Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwi Gracze Metina ...

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurde coś mi się nie chce wierzyć że wszystkim brakuje takich serwów... Założę się że połowa z was chce nabić posta lub po prostu za kozaczyć. Bo z kąd się wizieły NEO jak nie z MPC?

@TOPIC

Mi tam wszystko jedno... Ale zagrałbym na takim trudniejszym servku.

Pomogłem? Daj + Or 5

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kurde coś mi się nie chce wierzyć że wszystkim brakuje takich serwów... Założę się że połowa z was chce nabić posta lub po prostu za kozaczyć. Bo z kąd się wizieły NEO jak nie z MPC?

@TOPIC

Mi tam wszystko jedno... Ale zagrałbym na takim trudniejszym servku.

NEO przyszły na MPC z forów ludzi, którzy wybierając szablon na swoim forum, myślą że są mistrzami PHP ;)

Fw15x0y.png

Opublikowano

Nieee to ty chcesz nabić posta.

Metin niszczy kolegów i całe życie towarzyskie naprawdę nie polecam grac na takich serwerach to strata czasu.

Kiedyś grałem w Metina ale teraz tego żałuje, ograniczyłem się próbuje grać tylko 2 godziny dziennie i chce aby stare przyjaźnie znów wróciły.

Opublikowano

Zgodzę się z rozmówcami @up. Takie legendy jak NL czy 5imt2 to były serwery. Poziomem nieco zrównany z PL, te ulepszacze i zdobywanie eq... to były czasy... Niestety teraz każdy widzi co się dzieje. Wystarczy że jakies n3o (bez obrazy ;]) pobiera pliki serwerowe i jazda.. Stawia pierwszy lepszy serwer dodaje temat na mpc i szuka noobów swojego pokroju do gry... Fajnie że taki temat powstał leci 5 dla autora :rolleyes:

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Trochę żałuję że robo12 udostępnił nam pliczki serwerowe ,ale tego już się nie da odmienić ^ ^

A mi wcale nie żal tak jak innym aby po spamować... przecież jak by on ich nie wrzuciła na stronę to byście dalej myśleli że żaden polski serwer nie pociągnie 1h i 5 osób... xD

Lub że potrzeba zrobić wam lunchera aby odpalić serwer...

Ale mniejsza o to jak by on ich nie wstawił to wstawił by je ktoś inny...

Opublikowano

A mi sie wydaję ,że to ty tu spamujesz ;F . Nie rozumiem cie ? Wszyscy rozmawiają na temat 0 offtopu ,a ty cos mówisz "że chcemy nabić posta" ...

Warnik dla up'a sie należy (za offtop ofc.)

Opublikowano

Może możecie sie smiać ale Dla mnie najfajniejszy serwer to kxyt2 S1 tam stal dla woja miec to bylo coś xD niestety się coś zrypało i serwer off ;/ Grałem na longju2 to też był fajny serwer :P Pamiętam że kupiłem sobie magneta to było coś :P pograł bym sobie na takim serwie co jest troszke trudniej i sporo ludzi gra

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

powiem wam tak niech tworzą te hamachi z ratami po 999x eq +9 ale bynajmniej mniej n3o na normalnych serwach :) (bez urazy co do niektórych)

Pasjonat
Opublikowano

LongjuYT2 było, ale już OFF... Przyjamniej tam, nie dropiły ulepszacze z każdego moba. No i kowal spalał jak na PL, oraz potrzebował ulepszacze! Tam również ciężko było zdobyć stal. Stare czasy.... Ale teraz nie jest żle... Jeżeli wychodzą nowe serwery BETA, niektóre są dość ciekawe po becie.. Ale i tak nic nie przebije Longju2009,NewLongju2 itp. :)

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

Dobra to nie Spamimy tylko Czekamy na PL Newlongju 4 xD (bo 3 już był)

@offtop

Ziolek ty powracasz do MT2?

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Ahhh :(

Pamiętam 5imt2, NL, longju2, godmt2, vipmt2, 173mt2, longju2009 itd. wiele tego było...

Te serwery to było coś.

Zacząłem od 5imt2, szperałem po necie w poszukiwaniu prywatnego serwera do Metin2 (po tym jak na PLu ukradli mi konta), kiedy otworzyłem jakiś blog, pojawiły się linki i raty a ja nie wiedziałem co myśleć/zrobić, przeczytałem wszystko i zarejestrowałem się na stronce 5imt2 i pobrałem chińską instalkę i zalogowałem się, wszystko działało jak po myśli, byłem uradowany expem, dropem, w pierwszy dzień (gdyż grałem zaledwie godzinę) wbiłem 36 lvl, zrobiłem ribka na +9, zadzwoniłem do kumpli i powiedziałem im o serwie i jak mi się tam powodzi... :( Nigdy tego nie zapomnę!!! Póki gram w metina to był najlepszy serwer: 5imt2 ! bug ze szkatami... Było kilka serwerów i wszystko jedno, na którym się grało bo każdy był lepszy od PLa, a teraz jest ponad 60, które robią jakieś dzieci... Co ja bym dał żeby tamte czasy wróciły... Jeszcze miałem mojego laptopa (który się spalił) i na nim pocinałem, a i pamiętam jak zacząłem grać na NL, od razu z jakimś chińczykiem kontakt złapałem... Stare dobre czasy zepsute przez kogo?? Nas samych!!

Pozdro i dzięki za temat

I nikt już o tobie nie pamięta...

Opublikowano

Dżizas wy to wiecie jak zrobić spam ^ ^

Przypomniało mi się jak na Longju2009 dropnełem stalkę i zjarałem ją tego samego dnia na +7 ;/ To były czasy ...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

nie nie chcemy zadnego newlongju4 na hamachi bo to nie to samo nie ma tego klimatu 137mt2 vipmt2 longju2009 to byly servy i nl2 takze to byly czasu jak na vipmt2 ktory byl moj 2 server (nl zamkneli tuz po moim starcie z metin 2 priv) siedzenie 2-5h w dt albo v2/red las zeby dropnac kase zeby bylo na boga albo stal zbieranie na bodzia a nie magiczne metale albo te ryzyko kowala jak bym mogl to bym sie cofnol w czasie bo juz nie ma prawdziwego metina 2 i juz nie bedzie <zaluje> :(

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Mmm. Metin2PL 2007r. do 2008 do puki można już było normalnie ściągać Metin2 to były czasy... Pamietam nawet jak z GoToSleep'em zaczelismy grac. Ale jakis czas temu sprzedal konto dlaczego? Chyba kazdy wie dlaczego:)

Pozdrawiam,

Opublikowano

Ja pamietam jak pierwszy serwer to był chyba NewLongju lub NewLongju2 Ulepszacze ;] i brak magicznych metali :D

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Ja pamietam jak pierwszy serwer to był chyba NewLongju lub NewLongju2 Ulepszacze ;] i brak magicznych metali :D

pierwszy server to był longju2 <_<

Pasjonat
Opublikowano

ja pamietam longju2009 tam to byl drop. stalki mi lecialy niezle :D ale poszedlem do atla i nie wiedzialem ja wyjsc (na spol :D). gralismy z kolega, zrobilem nowe konto. poszlismy na metki do lasu i miale aure m4 :D ale w koncu serwer padl :D

userbarwb.png
Opublikowano

taaaaaaaaaaa 09l extra serwer ^^ hmmm NL też rlz ;P ale te new juz nie mają takiego klimatu ;p

@up z tą aurą to ci nie wieże^^

Mój nick : OlejeCiTwarz, ogólnie co z twarzą związane *.*

Opublikowano

Rzeczami z is-u nie da się handlować -,- ...

@feax

Mi Chodziło o pierwsze serwery w mojej karierze " Prywatne Serwery Metin2 " :D

A teraz.. jakiś nobek se zrobi serwer i cwaniaczy.... -,-

Wszystko na łatwizne teraz -,- ehh.. szkoda że tak sie porobiło -,-

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

1 priv na jakim grałem?Newlongju...To był serwer :) .Na psach w 5 minut dało się nabić 31lvl , a potem już trudniej..Pamiętam jak kolega mój miał RIB +9 i FMS +9.Każdy polak skille m1.Chiński klient.Potem zzyt2.Grałem tam z tydzień ale mi się tam znudziło.Potem DWyt2,175you na końcu bety,175GS,CheatingMt2 Beta.Longju3 Reloaded także fajny privek na becie był może były te hwangi i szkaty ale mieć item na +9 to trzeba było się namęczyć z dropem ulepszaczy :)Pamiętam jak jakiś niemiec mnie podexpiał bo dość ciężko było wbić ten 50lvl :).Potem usuneli szkaty przez polskie n3o :( .Miłe wspomnienia z NL i Longju3-Reloaded.Jeszcze był SDLongju S1.Teraz nie ma takich privów na których trzeba się namęczyć na item +9 czy high level :(

NewLongju is The Best...and off 4ever :(

Teraz koniec z privami na jakiś czas...Będe grał na Metin2.US

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Starczy już tego^^ Nie wiedziałem, że metińczycy są tacy sentymentalni :) Może kiedyś się doczekamy takich serwów... Na razie trzeba czekać. Close

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...