Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwi Gracze Metina ...

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie zrobiłem ten temat żeby "porozmawiać" z prawdziwymi graczami metina2 którzy nie szukają servów z GM Mode On czy exp x999

Dzięki serwerom metina powstały żenujące dzieci ... Chodzi mi o takie które pytają się czy są jakieś serwery z expem x999 czy z GM Mode.Gracze stali się wybredni i zaczeli grać na serwerach PL.Przez co niektóre stały się po prostu neo kidami ( nie chcę tutaj nikogo obraźić)

Do prawdziwych Weteranów Metina2 którzy grali nawet na Longju2009:

Pamiętacie legendarne serwery takie jak Longju,Longju2 czy nawet Longju2009?

Dla mnie to były prawdziwe serwery na których można grać.

Dzięki plikom serwerowym gracze metina (na serv prywatnych) stali się wybredni i chamscy.

Trochę żałuję że robo12 udostępnił nam pliczki serwerowe ,ale tego już się nie da odmienić ^ ^

Proszę się o wypowiadanie na ten temat ,ale tylko ludzi którzy rozumieją moje uczucia co do chinskich serwerów prywatnych ^ ^

Proszę Mou/Mariana i kidów o nie zamykanie :}

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sebos przyznam ci rację ponieważ te wszystkie serwery z GM Mode itd popsuły Polskie społeczeństwo teraz nie doceniają bądź nie chcą docenić naprawdę dobrych serwerów z ratami poniżej 300. Ale cóż poradzić czas leci i ludzie się zmieniają w n3o (oczywiście nie wszyscy się zmieniają) niedoceniających klasyków które można nazwać Prawdziwymi Prywatnymi Serwerami Metina 2.

icecubea.png

Opublikowano

W sumie masz rację, patrząc teraz na przerażającą listę privów hamachi można spokojnie stwierdzić, że metin stracił sens, iż każdy może zrobić sobie "single player'a"...

Osobiście pamiętam newlongju czy też longjuyt2, to były serwery, mało neo (kochane chińskie znaczki ^^) i wiele pomocnych osób, były to serwery równej gry i bez pvp, w którym kto walnie 1 skilla wygrywa, aczkolwiek na hamachi to inna bajka.... GA daje raty 1000%, 1 dzień i każdy ma wszystko +9, skille P i tylko zadręcza GMów o jakieś zabawy.

Szczerze mówiąc coraz bardziej jestem przekonania, iż jeśli chcesz zrobić serwer na 2 dni ( a pobawie siem , pokarzem jakim jestem Pro elo elo gieem) nie edytując nic.

A co się tyczy GM mode, na początku to było fajne, każdy chciał zobaczyć "jak to jest", aczkolwiek przez napływ młodych ludzi i upadanie takich serwerów po paru godzinach plusy tej rozrywki zniknęły...

Jeśli teraz robisz prywata na hamachi, musisz mieć coś, aby każdego zainteresować, zobaczcie jak było z Insomnia, na początku każdy się rzucił, iż to był pierwszy tego rodzaju priv.

Opublikowano

ehh.. Pamiętam Newlongju ;d skille m1 ale każdy grał i nie narzekał ;P

A teraz... Każdy widzi co się dzieje

userbar03.png
Opublikowano

Tak ja również przyznaję wam całkowitą rację.Grałem na Longju2009,pamiętam odbanowywanie kont;p,również milo wpsominam czasy Newlongju.A teraz to 10 stron pod rząd na mpc to jakiś chłam hamachi.Wspominam równiez chwile kiedy załozyłem pierwszego hwanga na GoodMT2(bug IS),załuję że takie czasy minęły.

Nick na privach i hamachi A4

Opublikowano

W sumie ,na NewLongju zdobycie boga chociaż +0 było już powodem do kozaczenia ^ ^

Według mnie Metin2 stracił cały swój sens ,dlatego że serwery prywatne pl są po prostu do dupy.

Serwy na których mogłeś wbić skille na P były całkowitym zaskoczeniem ;] ,do tego dochodzi własny ORGINALNY CLIENT i te ich kochane krzaczki.

Do tego całe pliki serwerowe były całe odbugowane co oznacza że chinole naprawdę są kozakami ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@sebos

O ile dobrze pamiętam na newlongju nie było aż tak trudno o zbroje jak teraz.

A pamiętacie jak próbowaliście się zalogować do is przez kilkanaście minut żeby kupić KU xD

(bodajże pierwszy server z ku to był longjuyt2)

userbar03.png
Opublikowano

Też ciekawe jest to co ludzie widzą w serwerach, gdzie na start masz wszysto na P, 99 lvl i dostajesz 500kk---> zabawa po pachy?

Może plac zabaw pvp dla GA? Gra fajna dla osób, które skończyły pl i chciałby spróbować to co ma np. topka monastrya (oczywiście symbolicznie:P)

Opublikowano
ehh.. Pamiętam Newlongju ;d skille m1 ale każdy grał i nie narzekał ;P

A teraz... Każdy widzi co się dzieje

Masz Racje...To Byly Serwy Typu KingMt2 NewLongju szkoda ze juz takich nie ma ;/

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Opublikowano

No tak na NL to drop był niesamowity i nie trudno było o eq po banie.Przed banem jeśli ktoś miał stal to wielkie Gz,ponieważ była drogawa.A co do serwera z ku to mój pierwszy to GoodMT2.

Opublikowano

Ja nigdy nie zapomne newlongju2 był zajebisty ten kto gra to wie ale usuneli prze n30 na mh i sh

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

Newlongju to jest longju2,nie było serwera Newlongju2,a usunęli z braków funduszy,bo chinole nie kupowali SM.

Opublikowano

Oj pamiętam te czasy ,kiedy to się męczyłem nie z obrazkiem (mam dobre oko ^.^) ,ale zainstalowaniem spolszczenia xD . Longju09to był mój pierwszy priv serv ,zaraz po PL'u ^^ . Jezu pamiętam ,że wtedy Eq +4,6 max . Ulepszacze potrzebne i wgl. Jato grałem ok. 2000min xD .Ale co tam ,skoro mój pierwszy ;d .Wbiłem 71 lvl ,ale potem konto zbanowane ;F(dziękujmy polaczkom piszącym na wołaczu : Ban Polish Ip )Ja już nawet w płacz bo konto było zbanowane ,a akurat zmienilem na mentala wgl takie fajne skille xD Zaraz po tym dowiedziałem się ,że konto można odbanować no to do dzieła^^ .Męczyłem się zobrazkiem ok. 4 godz ^^.Trudne było ;( .Teraz ? 60 serverów hamachi i teraz który wybrac ? Wtedy to było 1,2 servy na krzyż i się grało .Albo jak wejdziesz jakiemuś polaczkowi na spot w v1 i tylko usłyszysz :won !!!!1!!!1

Proste i logiczne : Zadzwonić po policję xD i zgłosić o plikach [...] (Kaplica dla ne0)

Chciałbym by było jak dawniej .No aleco ? ;F . Sebos masz ode mnie + za taki temat :D

@Off : jeżeli coś żle napisałem (chodzi mi o tekst co się łączy) to sorka ,ale mozilla jest jakas zrypana ,a na Operze nie mogę się zalogować na kochanym mpc <3xD

Pozdrowienia dla N30 ;F

@Off2: Kończę z Metkiem ;( Postanowione na 1oo%

Opublikowano

ja pamiętam jak na 5imt2 całymi dniami stało sie pod rykiem i bugowało szkatułki.. to były czasy a nie to co tera..

Nick na all privach to Wymiatacz albo PlaX

zloty967.png

Opublikowano

Teraz tak moim zdaniem tylko Insomnia wyróżnia się wśród tych polskich śmieci (tzn lipnych serwów postawionych na hamachi) Ale nigdy nie zapomnę na NL bugu z pierścieniem Expa ^^

icecubea.png

Opublikowano

Mi najbardziej brak 5imt2, tego bugu z rybakiem i wgl ^^ nl2 było spoko, ale osiągnąłem tam dosyć sporo i też nudno po jakimś czasie było...

Ale takie legendy jak 09longju, vipmt2, 71mt2... omG ^^ Bany dla obcokrajowców, zabawa clientami, spolszczeniami, człowiek nie znał się na tym, cieszył się, że jest taki pro, że gra na privie ^^ I na niektórych te fmsy i jesionki co z psów dropiły, to już koniec świata, tak się cieszyłem jakbym nie wiem co dostał :P Wtedy to MrCybucH był naszym bukiem ^^ No i Godmt2... grałem tam dwa dni, ale i tak było super xD Bug IS, hwangi, zatrute i w ogóle ... ale skąd wziąść na to ID? Jak obsługiwać ten programik w Mozilli (Tasker czy jak mu tam nie pamiętam xD) ^^

Ach... Te czasy raczej nie powrócą, a szkoda, fajnie było... ale po pojawieniu longjuyt2, bo to był chyba pierwszy serwer 'lepszego' typu wszystko się zmieniło...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Ja juz bym wolal zeby zrobili znow NL2 tam nie trzeba bylo sie zabijac dlatego bo z metinow 75+ drop byl masakryczny i cieszacy oko dla gracza Metin2. A teraz widzisz metin to zaraz podbiega neo i kill bo ma eq +9 i kozaczy.NL2 byl najlepszy...

Opublikowano

ja powiem tak jak napisałeś w temacie ja zaczynałem przygode na privach najlepszym , najpopularniejszym servie newlongju 2 to był server żaden z dzisiejszych mu nie dorowna exp w miare ulepszacze bez , is nie było spol wiec nie bylo n3o bo mało który by sciągał taki plik okolo 520 mb nigdy nie zapomne jak dobiłem tam 90 i miałem stalke + 7 i bojowego +9 i chyba jeden z nielicznych miałem aure na m5 teraz wiekszosci Polakow przyzwyczaili sie do servow ; po 1. brak ulepszaczy 2. exp 600 + 3. najlepiej gm daje lvl i skile 4.ku w sklepach jedyny Polski server który w odrobinie odzwierciedlał server newlongju to jest Insomnia (chyba dobrze napisałem)

:D trochę się rozpisałem ale myślę ze warto to przeczytać

Opublikowano

@2x Up

Na NewLongju,Longju2 był IS ,ale mało polaków o nim wiedziało ^ ^

@Top

Widzę że temat się rozkręca ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...