Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwi Gracze Metina ...

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh privy metina sie zjebały kiedyś to były czasy najbardziej podobał mi sie YT2 78lvl stalka +9 bezduszene +9 każdego na silla rozwalałem ale potem go zjebali tereaz to połowa privów nawet miesiąc nie stoi

bdccLsFwED.png

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętam, że na Newlongju2 mieć konia, to było coś :) A bojowce to tylko prawdziwi wymiatacze mieli :) Pamiętam jak miałem zaciech, jak kliknąłem dropnięte z metina ku, a tu się okazało, że silne mi się na m2 wbiło :)

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

Ludzie grają na polskich serwach z nadzieja ze GM dadzą im 99lvl all skille P i pr0 eq ;p.

Sam mam swój serw ale i tak to forma zabawy, reszta serwow to bylo cos wiecej...

Pierwszy moj priv to chyba byl GodMT2 pamietam jak szukalem na jakis "tureckich" stronkach spolszczenia i chcialem juz na allegrowcu kupic xD.

Ale szybko przestalem grac. Next serw przelom to LYT2, pr0 bylem ;p prawie all skille na P, stalka +7 xD. Ale potem byl bug z moneta u handlary i zbugowala mi sie postac. Na tym sie skonczylo... Pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH graczy.

Opublikowano

Ja również wspominam Czasy NL2 , kiedy znalazlem pierwszy priv i męczyłem sie z tym obrazkiem co na internet exploler mozna bylo zrobic cos tam bylo ;p już nie pamietam kolegą zakładalem konta za 2,50 ;pp .

Fajny temacik powstał , można powspominać stare dobre czasy :)

04.08.2010 = 1 k wejść

:) .

03.09.2010 = 100 postów ;-)

->> Nacisnij na Sygnature , a twoim oczą ukarza sie darmowe passy do konta premium na RapidShare !

sygnaso.png

Opublikowano

mi najbardziej brak jest nl2 , extrememt2 i wingm to byly serwy :)

ake extrememt2 dziala i too chyba 3 serwery nawet

tylko stronka sie zmienila

http://mt2isgreat.unl.pl

Opublikowano

Najlepszym serwem na którym grałem było to longju2 najlepszy serw nikt nie kozaczył all +0 jak w metinie 2 pl ale super sie grało..

Pózniej dzieci neo znalazły bug no i off przez tydzien były problemy z rejestracją póżniej już off 4 ever no i dupa..

Longju byl 1 serwerem na którym grałem i robie własnie taki serwer na takich plikach bez zadnych bugów itp ..

sygna1c.png
Opublikowano
Ja również wspominam Czasy NL2 , kiedy znalazlem pierwszy priv i męczyłem sie z tym obrazkiem co na internet exploler mozna bylo zrobic cos tam bylo ;p już nie pamietam kolegą zakładalem konta za 2,50 ;pp .

Fajny temacik powstał , można powspominać stare dobre czasy :)

Hehehe, pamiętam że też sellałem konta. A najlepsze było to, że musieli płacić więcej jeśli chcieli zacząć z 30 lvl :P Choć zrobienie go zajmowało dwie minuty :)

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

Newlongju... ;) to były czasy, pierwsza grupka psów i 9 lvl xD. A teraz, to lepiej nie mówić te polskie privy na hamachi to naprawde porażka, piszesz do GM'a na pw "dasz cos" i za chwile latasz z 90lvl i eq all +9, i gdzie tu jest jakas radość z gry, z expienia, zdobywania eq ;/ . Czasy newlongju juz się nigdy nie powtórzą. JEszcze był prywatny serwer na którym cały czas każdy szukał linka do IS'a, również był fajny ^^ nie pamiętam nazwy niestety.

To tyle co mam do powiedzienia.

Opublikowano

Ja gram w privy tylko jak nie mam czasu expić na PLu, moim pierwszym privem był nl2 to był jedyny serw co mi się spodobał, a reszta nigdy mi się nie spodobała. Zwłaszcza tera jak można od razu mieć skille p i do 31 lvl jest wymagany 22pd to totalny załom, tera tylko neo grają na priwach (chociarz na plu też ich jest dużo).

Opublikowano

Ja też miło wspominam tamte czasy ;] Pierwszym moim serwerem był 5imt2, ahh te skille m1 i eq +6 max ;D Jak ktoś miał zwykłego konia to był Pr0, a bojowca to już w ogóle ;] Był to najlepszy serwer na jakim grałem, co z tego, że nie było zajebistego eq, skilli P itp, serwer miał klimat prawdziwego Metina. Taki klimat posiadał też NewLongju. Dzisiaj niestety wszystko się popsuło, robo12 zepsuł wszystko ;/ Dalej mielibyśmy zajebiste chińskie serwery. No cóż, było i już nie powróci ale wspomnienia zostaną, miłe wspomnienia ;)

pozdro

Pomogłem... podziękuj

;)

!!!FEEL THE DR1FT!!!

10[x]

20[x]

40[x]

80[x]

160[x]

320[x]

640[x]

Opublikowano

Mój pierwszy priv - VipMT2... Z wszystkiego miałem radoche.. lol jesionek! jak zajebiście 1 dzień i ribek! LOL słoneczna +4! omg skill na 17 wszedł SZOK! a już szczególnie ze spolszczenia :) nie mogłem spać, trzęsłem się jakbym miał padaczke i czekałem do rana aż kompa włącze i kliknę "VipMT2 by XXXXXXX"... Wspominając tego serva prawie sie wzruszam ;) Potem pojechałem na 3 dniową wycieczkę, wróciłem .. błąd podczas łączenia się z serwerem =( Przez 3 dni nie mogłem dojść do siebie... No ale jakoś po wakacjach przypomniało mi się o jego kopii - KingMT2. 3 osoby online - 1 koreańczyk, ja i ShAMaNbuff czy jakoś tak ;p Śmieszne po wszyscy 3 szamani healerzy, tylko chyba szamanbuff dragon (gracza proszę o kontakt lubiłem go :D). No ale po 3 dniach padł. Koniec serwerów z takim dropem! Zaczęły się czasy metin35... ach, 1 serwer Europejski i to nawet z KU! No to wbijamy :D Po tygodniu znudził mi się ;/ Potem era ZuiAiPK, potem PIERWSZY UDOSTEPNIONY SERWER BETA-TESTOWY ZZYT2 ! Na MPC były 53 osoby online w temacie zzyt2 - 1 strona spamu na minute.

http://www.mpcforum.pl/topic/53487-problemy-z-serwerami/page__hl__zzyt__st__700

Były lepsze tematy ;) No i potem serwery z militarami (masakra) + hamachi. KONIEC. Dobre czasy się skończyły ;/ Szkoda, że nikt nie ma plików serwerowych z VipMT2/KingMT2 ;(

Opublikowano

No to i ja dodam cos od siebie. ;) Jak widzicie czasy w metku sie zmieniaja. Ja przygode na privach zaczalem pozniej od Was <<ZPMT2>>. Jak na pierwszy serwer prywatny dla mnie to bylo cos. Exp, drop, eq - po prostu masakra. Ale pozniej niestety hacked i po grze ;/ <<z czasem takze reset postaci jak sie pozniej dowiedzialem>>. Pozniej juz zabawa w stawianie wlasnego serwera <<tylko i wylacznie dla kumpli>>. Wiadomo, ze wsrod znajomych najlepiej sie gra. Ale ile mozna pograc majac wszystko. Z czasem mi sie to znudzilo i wrocilem na PL. <<S11 Nebhepetre Sura BM - obecnie 70lvl>>. PL jakby nie patrzec, najlepszy serwer z mozliwych <<bugi bugami, ale masz co wspominac>>.

Teraz troche nawiazujac do neo. Ich nie da sie zmienic. Oni graja tylko w jednym celu. UTRUDNIANIE GRY. Dla nich podstawa jest wbicie sie na spot, kradzieze, hacki, wyzwiska itp.

Przykladowa rozmowa z neo:

Neo; - Podexpish??

Gracz; - Nie.

Neo; - Noob!!!!

Teraz cos o dzisiejszych serwerach. Teraz znalezc jakis dobry serwer prywatny to cud. Zeby taki byl to trzeba by bylo nie wiem czego. Mozna w sumie zalozyc samemu, ale na hamachi to lipa. Dedyk + net + komp = serwer. Ale to sa niestety koszta. Dzieciaki wola otwierac serwy na hamachi z ratami 1000% czy nawet wiecej. I po co to?? Gdzie tu satysfakcja z gry. Gdzie przyjemnosc?? <<chociaz nie wiem czy ta gra daje jakas przyjemnosc, ale to taka przenosnia>>. Nie wiem co jest ciekawego w tym, ze GM da mi stal +9 czy jeszcze cos innego. Zrob to sam, to bedzie wyczyn.

Tak na zakonczenie. Mozna zalowac, ze pliki serwerowe dostaly sie w nasze rece. Dzieci robia serwer i kozacza tym ze maja GM <<przy czym w wiekszosci przypadkow nawet serwera sami sobie nie postawili>>. Ale takie sa realia metka ;/ Mozna powiedziec jedno. Nie pozostalo nic innego, jak zebranie kasy i postawienie normalnego polskiego serwera prywatnego MPCMT2. Byłbym za tym jak najbardziej za!!! Teraz pozostaja tylko checi.....

To chyba wszystko ode mnie ;]

Opublikowano

@up

Nikt sie nie spodziewał :) Teraz kazdy tylko "wbijajtcie na muj nowy pro super zaczypisty z eq +9 serwer mt2 na hamaczi!11!!!!!11one!oneone"

A takich prawdziwych polskich privow jest moze 2,3... Zreszta mozna i by bylo stworzyc priva podobnego do NL(exp, bez KU dosc latwo o itemki) Jeden taki serwer polski nawet jest. Insomnia. 2 tyg. i nawet jeszcze 80 nie ma :P

31436.png
Opublikowano

przez te priv serwy nawet na pl'u skille na P nie robią już na mnie takiego wrażenia jak kiedyś ;DD

a co do wspominania o serwerach to pamiętam Longju3 otóż był to pierwszy chiński priv na jakim grałem xDD

beznazwy1kopiag.jpg

lc4.gif

Opublikowano

Oh. Stare dobre czasy z NewLongJu mmm. Miałem bojowca i 2x Skille G ^^ Chyba jako jedyny polak eq mniej więcej: Stal+7 (DT RULEZ xD) Bojowy +6 itp.

Sebos masz rację szkoda, że pliki serwerowe zostały opublikowane tutaj :(

NP. Za nim tutaj były pliki serwerowe to miałem jako jeden z pierwszych z polaków serwer bez Hamachi

Teraz chętnie bym pograł na NewLongju ... Oddał bym wszystko zeby tylko zagrać choć 1dzien na NL :)

Pozdrawiam, Napisałem to Co mi siedzialo w glowie od dawna ^^

Opublikowano

Też się wypowiem co tam :P

Osobiście pierwszym moim privem był bodajże Longju2 grałem długo

Cieszyłem się jak idiota :P

Nie było KU u rybaków czy tam kogoś.

Szedłeś dropić na generały FMS'y to leciało pełno.

Później trzeba było wbić na +9

Nikt nie miał bonów.

Mało jaki obcokrajowiec miał skilll G a co dopiero P.

Vipmt2 też był świetnym serwerem.

Jeżeli grę się zna na wylot staje się ona nudna.

Największym osiągnięciem było LongjuYt2 każdy wbijał żeby mieć skill G/P

Teraz to z tym expem jest do bani.

Nie ma wspólnych wypraw na Ripa itp.

Świat M2 się zmienił nawet Pl nie przypomina starego dobrego Pl'a

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Dokładnie na Longjuyt2 było dobrze. Pamiętam grałem w shinsoo (byłem w najmocniejszej gildii polskiej). Chodziłem w Smoczej bodajże +6/7 <wstyd>. 3xG wojownik body^^. Pamiętam jak ciężko było się zalogować tyle było ludu.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

DisaneMT2 ~ na chwile obecną najlepszy polski serwer, stoi na dedyku a nie kompie jak insomnia, pracuje tam (według mnie najlepszy twórca serwerów w polsce Zonni^^).

Insomnia jest taka "fajna" dlatego że zonni brał udział w jej tworzeniu, teraz jest on jednym z twórców Disaine ~ dedyk, serw godny uwagi, tam osiagniecie skilli na g bedzie powodem do dumy : ).

jak cos zapraszam wszystkich serdecznie na Disaine do shinsoo mój nick NeW, gram z boyem4538 robie gildie, jeśli chcecie zagrac z nami to nic trudnego, szeptaj w grze.

kalik.png

Opublikowano

Dokładnie na Longjuyt2 było dobrze. Pamiętam grałem w shinsoo (byłem w najmocniejszej gildii polskiej). Chodziłem w Smoczej bodajże +6/7 <wstyd>. 3xG wojownik body^^. Pamiętam jak ciężko było się zalogować tyle było ludu.

Było, było good :) Ja nie wbiłem więcej jak 82 lvl xD wtedy jeszcze grać nie zbyt umiałem xD

Gość Mounthains
Opublikowano

Troszkę spamerski temat, ale ok...

Wiecie co jest u mnie najgorsze?

Jakiś kolo zrobił serva więc pomyślę że wbiję na sieci:

Wbiłem...

10 sec później "oo Mou !! Zdejmij mi warna/ bana !!"

Niedawno wbiłem sobie na PL-a myśląc że będzie a tu dupa. oo Mou !! Jaki lvl? Ile grasz?

Kiedyś na newlongju się grało pięknie, nikt mnie nie znał ^^

Bywalec
Opublikowano

najlepszy serwery to vipmt2,longju2009 i longjuyt2sf szkoda ze off;///

Po drugie dla chinoli nie ma roznicy gdzie graja... czy na zzyt2 czy na fkyt2 beda grali i tak bd mieli eq +9 i skille na P

Opublikowano

A ja sie pochwale na 5imt2 mialem stale+7 i parte+7 tapniecie m5^^^ nick alanxD.Wlasnie te serwery byly najlepsze i moze longju2009 ale dla mnie 5imt2 forever

A tak z tym newlongju to nie przesadzajcie gralem w shinsoo bojowy+6 stal+6 I byl tam polak ze zlodziejem,boga+9 4 skille na P;]

Opublikowano

@Mou, zmień nick :)

@Topic Każdy wspomina, ale to i tak niezbędne. Jednakże pamiętam stare czasy, newlognju,longju2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...