Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] CoreBot - nowy bot do Tibii

CoreBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny bot, tylko ze padłem dwa razy.. Jedyny minus to mało porobionych waypointów dla takich leniwców np.jak ja.. nie da się z redbota skryptow odpalic na CoreBot?? Ale propsuje fajny projekt

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy bot jest czysty?? bo Virustotal wykrył 2 wirusy.

Czysty. ;)

Fajny bot, tylko ze padłem dwa razy.. Jedyny minus to mało porobionych waypointów dla takich leniwców np.jak ja.. nie da się z redbota skryptow odpalic na CoreBot?? Ale propsuje fajny projekt

Nie da rady chyba tak zrobić.

surprise motherfucker

Opublikowano

Proponuje założenie tematu przez twórce bota, gdzie każdy gracz mógłby wrzucać swoje stworzone skrypty wraz z waypoint'ami. :)

Bot naprawdę świetny, lecz niestety nie ogarniam Lua Scripts. Poświęcę jeszcze kilka minut na tego depositer'a, chyba że ktoś to ogarnął i mógłby pomóc, będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Proponuje założenie tematu przez twórce bota, gdzie każdy gracz mógłby wrzucać swoje stworzone skrypty wraz z waypoint'ami. :)

Bot naprawdę świetny, lecz niestety nie ogarniam Lua Scripts. Poświęcę jeszcze kilka minut na tego depositer'a, chyba że ktoś to ogarnął i mógłby pomóc, będę bardzo wdzięczny.

Przecież bot ma własne forum, tam wrzucane są skrypty, wpt. ;)

Znajdziesz też tam różne poradniki na temat bota.

surprise motherfucker

Opublikowano

Witam,moglby mi ktos zrobic skrypta, aby postac depositowala lub odnosila do banku gp gdy bedzie miala 10cap. Z carrion wormow w venore do rokyna (jest to jakies 20s.). Bylbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

W Downloadzie dostępna jest wersja 0.4.4 CoreBota, w której załatałem kilka bugów. Zalecam pobrać ją i jej używać, zamiast starej wersji 0.4.3.

Opublikowano

Witam moglby mi ktos zrobic skrypt LUA w ktorym bot bedzie sam lowil ryby a ja skillowal,a i jak bedzie mial ok. 10capa to zeby przestal.

Opublikowano

CoreBot został zaktualizowany do działania z najnowszą wersją Tibii 10.13.

Dostępny do pobrania na stronie:

http://corebot.net

Szybka aktualizacja. :)

Mam pytanie, czy istnieją jakieś większe bugi w bocie? I czy wszystko działa? (cavebot etc.)

surprise motherfucker

Opublikowano

Zgłaszam autorowi bota kolejne rzeczy, które dobrze by było poprawić:

- Rat cheese i Soft cheese wypadające z Corymów nie są traktowane przez bot jako jedzenie, zatem autojedzenie z plecaka lub z trupów nie działa na nie!

- Postać kierowana przez cavebot chodzi jakoś mało płynnie, co jakiś czas się na pół sekundy staje. Nie wiem w jaki sposób bot kieruje postacią, ale gdyby porównać dobiegnięcie do celu za pomocą cave bota i kliknięcie na mapie to z pomocą kliknięcia dobiegamy o wiele szybciej.

Nieco lepiej jest co do funkcji Reach czyli gonienia potwora, ale zdarza się też tak, że postać na 90lvlu ma problemy z dogonieniem Corym Vanguarda (ucieka na red hp), który jest na prawdę wolny. Jeśli mogę coś zasugerować, to do gonienia potworów bot powinien włączać funkcje gonienia w kliencie tibii, tak jak ma to miejsce w Red Bocie, funkcja ta działa dużo płynniej.

Jeśli potwór też nas goni, to generalnie nie ma problemu. Gorzej jednak, gdy zaczyna uciekać.

EDIT

Nie wiem też czemu w przyszłości ma służyć 10-sekundowe oczekiwanie na uruchomienie bota oraz prosokąt "Not registered (0)" w lewym, górnym rogu. Mam nadzieję, że bot będzie wciąż udostępniany bezpłatnie. Jeśli jednak się to zmieni, to, mimo, że bot jest na prawdę dobry, to będę musiał zrezygnować z korzystania z niego :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Bot dobry, tylko mało gotowych ustawień jest, niby nie jest trudne robienie tych cavebotów, więc można spróbować, na forum bota jest mało skryptcików do cave'a, niestety.

Opublikowano

matko czego ten bot mi spamuje exura gran nie ogarniam tego konkret wczoraj za 1 razem ustawilem ze jak ma mniej niz 95% hp wrzuca exure gran a teraz mi spamuje jak glupi, fajnie -.-

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Rekrut
Opublikowano

Polecam bota, narazie jest mało skryptów do niego ale jest przejrzysty i prosty w obsłudze. Mam nadzieję że nie dowalą za niego jakiejś kosmicznej ceny. Oby w ogóle nie był płatny :D

Opublikowano

Skad wezme tego bota pod wersje 9.83 bo najstarsza jest pod tibie 9.86 na ich stronie

HELP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...