Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] CoreBot - nowy bot do Tibii

CoreBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak sie zalogowac do tego bota? :C

Trzeba mieć uruchomionego aktualnego klienta Tibii, postać może być już zalogowana lub nie, to nie ma znaczenia. Następnie uruchamiamy CoreBota, w okienku z podaniem emaila i hasła zostawiamy wszystko tak, jak jest, czyli free/free i klikamy Login, czy tam OK (nie pamiętam, jak nazwałem przycisk :D). Czekamy kilka sekund i mamy uruchomionego bota.

Pozdrawiam, Core.

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwsza wersja bota do użytku publicznego ukazała się 31-03-2013, czyli ponda 4 miesiące temu, od tego czasu żaden z użytkowników nie skarżył się na bana, a aktualnie bota używa po kilkadziesiąt osób dziennie. Ponadto, w bocie zastosowane są mechanizmy losowych odstępów czasowych pomiędzy czynnościami, losowe wartości HP/Many przy których bot się leczy/pije potiony, chodzenie po losowych kratkach w Cavebocie, dzięki czemu bot nie chodzi zawsze tą samą drogą, co bardzo zwiększa bezpieczeństwo użytkowania bota.

Pozdrawiam, Core

Opublikowano

Pierwsza wersja bota do użytku publicznego ukazała się 31-03-2013, czyli ponda 4 miesiące temu, od tego czasu żaden z użytkowników nie skarżył się na bana, a aktualnie bota używa po kilkadziesiąt osób dziennie. Ponadto, w bocie zastosowane są mechanizmy losowych odstępów czasowych pomiędzy czynnościami, losowe wartości HP/Many przy których bot się leczy/pije potiony, chodzenie po losowych kratkach w Cavebocie, dzięki czemu bot nie chodzi zawsze tą samą drogą, co bardzo zwiększa bezpieczeństwo użytkowania bota.

Pozdrawiam, Core

Jak bd dorównywać ibotowi, xenobotowi z chęcią przejdę z red na core ;)

Opublikowano

Polecam Camtasia Studio ;)

To kiedy nagrasz filmik? :P

Na razie dodałem jakiś filmik z testów funkcji Avoid Wave - jak bot radzi sobie z zabiciem smoka i unikaniem jego Wavea. Wprowadzę jeszcze kilka poprawek i nagram filmik z całości działania bota, tzn. Biegania po waypointach, Targetingu, trzymania dystansu od celu, Lootingu, depositera, potion reffilera, etc.

@UP

Prawdopodobnie coś źle ustawiłeś. Ważną sprawą w używaniu bota jest to, że Battlelista musi być otwarta.

Pozdrawiam, Core.

Opublikowano

Wygląda to bardzo ciekawie, widzę, że szybko się rozwija więc może coś z tego być :) życzę Ci powodzenia i w przyszłości możliwę że potestuje twojego bota

banner.gif

Opublikowano

Powiem tak, bot jest prosty w obsłudze ale strasznie ale to strasznie mi muli kompa, tibia mi klatkuje także wole zostać przy Tibia Auto lub RedBot. Mimo wszystko szacun za bot'a. Sam myślałem nad tym aby przez wakacje popracować nad botem. Ale nie mam ochoty na programowanie, w szkole mi wystarczy męczarnia. Pozdro

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

@UP

Dzięki. To fakt, aktualnie bot zużywa dość dużo zasobów i jeśli ktoś ma np. słabszy procesor to bot może nie zawsze chodzić płynnie. Będę starał się pracować nad optymalizacją w przyszłości.

Opublikowano

@UP

Dzięki. To fakt, aktualnie bot zużywa dość dużo zasobów i jeśli ktoś ma np. słabszy procesor to bot może nie zawsze chodzić płynnie. Będę starał się pracować nad optymalizacją w przyszłości.

Dokładnie bo bot, jest naprawde prosty w obsłudze i to duży +, ja mam Windows'a 7 32bitowego, Dual Core E2200 2x 2.20ghz, 2gb ram ddr2. Także mi scina, jeśli ktoś ma słabszy procek ode mnie i mniej ramu nie ma sensu odpalać go. Pozdrawiam i czekam na nowe aktualizacje,a najbardziej na optymalizacje :)

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

Niestety słaba optymalizacja, dużo bugów dotyczących cavebota, targetingu i lootingu. Szczerze powiedziawszy na obecnym poziomie nie zrobi furory aleeeee mam nadzieje ,że w przyszłych miesiącach coś się poprawi i może dojdzie do poziomu iBota.

Opublikowano

Bot jest bardzo dobry ,lecz nie ma w nim bardzo potrzebnych opcji takich jak: Auto Banker,Auto Leczenie,wg. bot przechodzi przez ogien,nie czasami wchodzi do dziur,wchodzi na drabiny,schodzi,Auto potowanie jest troche nieogarniete. Wiem ze bot sie dopiero rozwija,lecz jakbys mogl to w przyszlosci cos z tym zrob , byl bym ci bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Jak sytuacja z botem? Często są aktualizacje?

Jest tutaj ktoś, kto dłużej go używa i może wyrazić opinie? ; p

@edit

patrząc na filmik, to bot źle się nie sprawuje :>

surprise motherfucker

Opublikowano

Bot fajny ponieważ Polski i jest on na najnowsze tibie. wiadomo dopiero co wyszedł więc spodziewajmy się bugów autor pewnie po to go dał aby zobaczyć jakie są bugi i w przyszłości je naprawić,

Corebot jest dla mnie identyko jak Elf :F tylko inne rozmieszczenie ikon i parę bugów. wiadomo że elf to najlepszy bot na świecie :D gdyby był pod najnowszą tibie to cipsoft bo dostał do bani :D dziennie chyba. po 20k banów by szło ale ty zrobiłeś dobry myk z tym losowym hp. chociaż w elfie można zrobić na to skrypt tak samo jak na inne czynności
:)

Pozdrawiam Natan i życzę mega furrory mógłbyś robić nieraz konkursy jak już wyjdzie bot np.

Konkurs reklamy bota. ten co najlepiej zareklamuje dostaje bota za darmo (jeśli będzie płatny)

wtedy bot sam siebie będzie reklamował
:)

albo konkurs na najlepsze wpt itd .

xmMfHrm.png
Opublikowano

Corebot jest dla mnie identyko jak Elf :F tylko inne rozmieszczenie ikon i parę bugów. wiadomo że elf to najlepszy bot na świecie :D gdyby był pod najnowszą tibie to cipsoft bo dostał do bani :D dziennie chyba. po 20k banów by szło ale ty zrobiłeś dobry myk z tym losowym hp. chociaż w elfie można zrobić na to skrypt tak samo jak na inne czynności

Elf nie używał losowego czasu, i był połączony z klientem tibi (auto inject) co dawało mu największe możliwości ze wszystkich tibijskich botów ale przez to był wykrywalny -.-

Opublikowano

Jak dla mnie bot jest dobry, tylko co mnie martwi to zużycie CPU, zjada więcej niż sama tibia. Więc na razie nie używam tego bota dopóki autor nie wprowadzi możliwości wyłączenia całkowitego HUD'a.

Jeżeli chcesz mi pomóc :

pxl3.png
Wejdź na link zarejestruj się i zaakceptuj e-mail zajmie to Tobie maksymalnie 5 minut, a mi pomoże
Dziękuje!

Opublikowano

Witam. Dziś ściągnąłem bota. Niestety nie działa on u mnie poprawnie (Nie leczy mnie, nie działa spalanie many). Cavebot wydawal sie byc ok/CO robic? w leczeniu wydaje mi sie ze wszystko poprawie zaznaczylem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz powiedzieć co mam przez to rozumieć ?

jakąś ,,skróconą" instrukcję?

Wejdź w Hotkeys i ustaw tam mana poty, czary czy co tam chcesz, i wtedy ustaw bota.

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...