Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Druga edycja serwera HARDCORE mc.MyHard.pl, TeamSpeak3, Strona, Własne pluginy - 100 SLOTÓW

avastos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer świetny pomimo tego , że serwer ma tydzień to po godzinie 15 jest 100/100 . Miła administracja często grająca i ogarnięci gracze . Naprawdę polecam !

Opublikowano

Gewin widocznie musisz mieć problem z serwerem dns. Ale pociesze Cie. Wczoraj zamowilismy serwer dedykowany wiec po migracji na niego nie powinienes miec takich problemow :)

Ps. Przepraszam za literowki ale pisze z telefonu

cube4u.png

Opublikowano

O kurde to sobie poczekam :( A nie mógł bym zrobić coś innego z tym dns żeby działało ? :) A avastos mówił coś o jakimś cyferkowym ip nie dało by rady mi podać tego ? :)

Opublikowano

Dodaliśmy informacje o wchodzeniu na teren danej gildii, oraz informację o intruzie na terenie gildii.

Dodatkowo postanowiliśmy napisać plugin, który zapisuje co, kto, gdzie, jak i kiedy coś zrobił. Zapobiegnie to sytuacji typu: "Admin zginąłem przez laga, daj mi ub"

Zapraszamy do gry ; )

cube4u.png

Opublikowano

Właśnie przenosimy pliki na nową maszynę. O godzinie 18:00 startujemy na nowej maszynie z większą ilością slotów oraz netherem. Zapraszamy :)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...