Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Druga edycja serwera HARDCORE mc.MyHard.pl, TeamSpeak3, Strona, Własne pluginy - 100 SLOTÓW

avastos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Serwer świetny i naprawdę wykonany profesjonalnie, grało mi się na nim bardzo przyjemni

i pewnie jeszcze nie raz na nim zagram. :) Polecam serwer każdemu kto lubi Hardcore lub chciałby zagrać na serwerze skkf lub podobnym ale niema konta premium,

zapraszam was wszystkich do wspólnego ubijania się nawzajem na serwerze, chociaż na serwerze wcale nie brakuje graczy. ;)

Opublikowano

Serwer świetny i naprawdę wykonany profesjonalnie, grało mi się na nim bardzo przyjemni

i pewnie jeszcze nie raz na nim zagram. :) Polecam serwer każdemu kto lubi Hardcore lub chciałby zagrać na serwerze skkf lub podobnym ale niema konta premium,

zapraszam was wszystkich do wspólnego ubijania się nawzajem na serwerze, chociaż na serwerze wcale nie brakuje graczy. ;)

Dziękujemy za miłą opinie :)!

Opublikowano

Fajny serwer :D jedyne co mogli by zmienić to materiały na stworzenie gildii trochę dużo tego ale przynajmniej jest co robić :D . POLECAM :D

Opublikowano

Szkoda, że serwer jest postawiony w d... Mam takie opóźnienia, że masssakra!! Ale spawn jest okej!

Już nie powinno być żadnych lagów, więc zapraszam na serwer.

Uczeń
Opublikowano

Widzę, że pojawiają się nowe filmy z serwera, prezentacje te podobają mi się na tyle,

iż chyba nagram coś własnego ;)

zapraszam na serwer! niech się rozwija ;D :D

Opublikowano

Co się dzieje z serwerem i stroną ? ;/ Tylko mi nie działa ?

Serwer działa cały czas, jeśli nadal nie możesz się połączyć odśwież sobie dns'y, powinno pomóc. Natomiast jeśli, nadal nie będziesz mógł się połączyć, podam Ci cyferkowe ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...