Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyHardcore [Życia] [Frakcje] [Mody] [Automatyczny Sklep] [Epicka Mapa] [Rekrutacja Otwarta] [Administracja 18+] [I Wiele Więcej]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pograłem około pol godziny i musialem wyjść z serwera ponieważ zrespilo się obok mnie kilkanaście silver szkieletow ( w pol sekundy mnie zabili ) a od nowa nie chce mi się grac - wiece nie będę gral

na forum nie da się zarejestrować - nie przychodzi email z haslem ( gmail )

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Na pewno zagram tylko szkoda ze nie ma launchera bo jak ja nie lubie na zmiane wgrywac roznych modpackow az chyba sam sb napisze launcher ^^

Opublikowano

Jak nie lubisz to poprostu wyjdz a nie spamisz takimi tekstami ja moge napisac ze survival to dziadowa mapa bovw diax secie nic mi sie nie stanie a tak to mozna spasc i stracic itemy przez co sa emocje

Opublikowano

Wszystko ładnie , pięknie ... Ale cóż ... Mało osób :C. Tam ktoś pisał że go silver szkielety zabiły... Prosze cie ja 1 bez eq kamiennym mieczem na luzie zabijam a on tylko 0,5 serca bierze... Rozwaliłem trolla pirytowym mieczem bez eq na 15 FPS i co? Trudno nie jest... Wbijać na serwer bo mało luda :C

Opublikowano

Umiem zrobić własny launcher, lecz aktualnie nie mam prawie wgl. czasu :)

Jak będę mieć czas to wszystko zostanie zrobione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...