Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyHardcore [Życia] [Frakcje] [Mody] [Automatyczny Sklep] [Epicka Mapa] [Rekrutacja Otwarta] [Administracja 18+] [I Wiele Więcej]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czytałeś pliki: instalacja.txt? Chyba nie.

Nie mogę umieścić modów mo'creatures i bibliocraft w paczce bo są one chronione prawami autorskimi i w pliki instalacja.txt dałem to tych modów link, oraz napisałem jak je zainstalować.

Opublikowano

Widocznie źle je zainstalowałeś :)

Napisz dokładnie jak to zainstalowałeś i co zainstalowałeś (które mody wgrałeś dodatkowo)

Opublikowano

Serwer działa cały czas, o wszystkich przerwach technicznych itd. będę informować tutaj, jak i na forum serwera. :)

Także będziecie wiedzieć kiedy serw będzie off.

Opublikowano

Ahh, okej.

http://scr.hu/123p/f2xm9 Masz może pojęcie przez co to jest?

Pobrałem Bibliocraft z linku z pliku txt ba wersję 1.5.2 i coś szwankuje.

W linku w pliku txt jest wersja Bibliocraft 1.2.3 a na serwerze 1.2.1 wygląda to troszkę na mało logiczne gdy tu i tu jest co innego.

Opublikowano

Zmieniłem już link w pliki txt.

Właśnie wrzucam clienta ze zmienionym txt, jak skończy się wrzucać to zmienię link.

Zgłaszajcie wszystkie błędy do mnie, a postaram się je jak najszybciej naprawić.

Edit: Przypominam że rekrutacja do teamu serwera jest otwarta! Podanie prosimy składać na forum.

Opublikowano

Niestety z racji że ostatnio rozpocząłem pracę nad tworzeniem gry Fantasy World (możliwe że nawet będzie mmorpg), to nie będę zbyt często na serwerze.

Najczęściej będę rano i wieczorami. :)

ps: ciesze się że serwer wam się podoba, mimo wielu niedopracowanych rzeczy jeszcze, lecz niedługo wszystkie błędy zostaną naprawione.

Edit: W 1 poście tematu jest już link do clienta ze zmienionym plikiem txt, w którym dałem bezpośredni download do Bibliocraft 1.2.1

Opublikowano

@up nie mogę dać całkowitej paczki ponieważ tamte 3 modyfikacje są chronione prawami autorskimi (tzn. że autor tych modyfikacji nie zezwala na udostępnianie ich w paczkach modyfikacji)

Jeśli masz jakiś z tym problem to niestety, ale pisz do autorów modyfikacji, nie do mnie.

Edit: W momencie gdy na serwerze będzie 15+ graczy odbędzie się event, z ciekawymi nagrodami.

Opublikowano

Nie mogę wbić na serwer

Proszę o pomoc

Co muszę zrobić ?????????????????????????

żeby wejść !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ktoś wie ??????????????????????

Jinii Help

banner-3.png

Opublikowano

Przeczytaj pliki "instalacja.txt"

Musisz zainstalować 3 modyfikacje samemu, linki do tych modyfikacji dałem w pliki txt który znajduję się w paczce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...