Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam

Nie chcę nic mówić, ale Naszyjnik Mocy jest wzięty z gry Heroes III Might and Magic. Jest to artefakt zakładany na szyje..

@offtop skąd bronie 75?

yyy, to jest tylko ikonka, co Ci przeszkadza ?

j8d8.png

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer start 15:00

ts3 na ddosy wali jakis baran z pralki xD bo nam pada tylko 1 port 9987 potem znmienimy port na ts3 w każdym bądź razie cos z tym zrobie ^^

wg88.png

Opublikowano

Ponawiam

Nie chcę nic mówić, ale Naszyjnik Mocy jest wzięty z gry Heroes III Might and Magic. Jest to artefakt zakładany na szyje..

@offtop skąd bronie 75?

Na każdej mapie drop z każdego metka lub bossa dropi taka czerwona szkata ale ta szkata nie zawsze wypada z metka lub bossa i jak nią otwierasz to z niej lecą tylko bronie na 75 !!

ddz8gi.png

Opublikowano

Przeciez napisalem, ze tam nie ma zadnego buttona " Tak " ... -.-

Wyślij mi na PW, login, mail, KUP, hasło sam Ci zrobię a zaraz sobie zmienisz.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

yyy, to jest tylko ikonka, co Ci przeszkadza ?

To dla tego, że nie mają prawa bez ich zgody. Jeżeli się nie mylę to mają zastrzeżone swoje autorskie rzeczy :)

Opublikowano

Na każdej mapie drop z każdego metka lub bossa dropi taka czerwona szkata ale ta szkata nie zawsze wypada z metka lub bossa i jak nią otwierasz to z niej lecą tylko bronie na 75 !!

tak beta testerze ale bronie 75 i auto poty ^^

wg88.png

Opublikowano

To dla tego, że nie mają prawa bez ich zgody. Jeżeli się nie mylę to mają zastrzeżone swoje autorskie rzeczy :)

Ta, a GF czy tam Ymir posiada prawa autorskie do plików metina, a prywatne serwery powstają...

j8d8.png

Opublikowano

Gdyby nie gówniane 6/7 to było by zajebiście i by więcej ludzi zagrało .

Znowu ktos hejtuje , nawet nie grales i nie wiesz jak jest ,ja gralem na 1 odslonie i super 6,7 bylo dopasowane

Opublikowano

Nie idzie się zarejestrować , klikam wszystko i nic sie nie pokazuje ?

Ma ktos ten problem :D ?

ja mam to samo, cały czas wyskakuje to okno czy email jest poprawny daje ok i nic i tak caly czas, potem wyskakuje okno zeby zablokowac wyskakiwanie kolejnych okien, akceptuje i nic sie nie dzieje, niewiem o co kaman

Opublikowano

Też mam problem z emajlem a serwer Fajny Bardzo podoba mi się pomysł z tymi mobami w m1 :) i z tymi 6/7 Bonami :)

Ts3 chyba wam padl.

Opublikowano

Ja pier...jak klikniecie ok to już macie konto zrobione;)

Mimo że strona się nie przeładowuje to zalogujcie się normalnie na te co zrobiliście;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ludzie, wyskakuje wam okienko czy to poprawny e-mail czy coś? Klikacie tak. Wasze konto jest założone bez żadnego potwierdzenia.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

To nic ludzie jak sie pokazał ten email klikacie ok i sprawdźcie czy możecie się zalogować na stronie;p

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Dokładnie, również się nie mogę zarejestrować;/

Mam nadzieję że coś z tym zrobią przed startem^^

edit: faktycznie konta są porobione, ale swoją drogą mogli by dać coś w stylu "Twoje konto zostało utworzone pomyślnie" czy coś takiego, a nie tylko pytanie czy poprawny adres e-mail i nic wiecej;/

No nic, czekamy na start;)

P.S

Ludzie zanim zaczniecie płakać że nie gracie bo są bony na klasy i będzie trzeba robić 4x eq klasowe, to przeczytajcie prezke, lub "najlepszą odpowiedź", jeśli to nie pomoże i dalej będziecie hejtować, to przeczytajcie to jeszcze raz, jeśli i to nie pomoże, to macie racje - opuście ten serw - będzie o kilku noobków mniej;)

Opublikowano

nic sie nei dzieje ale konta juz macie wiem tez tak miałam ale spróbowałam sie zalogować to loguje mnie normalnie wiec jest to jakis mały bład : )

@ten niżej

konto da sie założyć lecz nic sie nie dzieje gdy klikniesz takie okienko ze email jest poparawny ale tak naprawde konto masz : )

i34ctnz6vxsh.png

Opublikowano

Da sie konto zrobić, wystarczy że klikniesz OK jak ci wyskoczy komunikat. Wtedy nic sie nie dzieje ale konto już masz.

Sygnaturki:

bez1l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...