Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tęsknicie za szkolą?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PANIE!!! CO PAN MASZ DO NASZYCH ARABEK???

Nie tęsknie. Jeszcze miesiąc i znów trzeba wracać do budy ...

To ze wiekszosc to takie "kobiety" aka jestem najladniejsza a mam pryszczaty ryj i przydalaby mi sie wulkanizacja :> elo

61093c6efb.png

Opublikowano

Za lekcjami niezbyt ><
Może za niektórymi nauczycielkami(WUT?? Nie no ale niektóre były na prawdę spoko ;)) a przede wszystkim za dziewczynami haha ;D

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Nie tęsknię za szkołą, bo trzeba wstawać rano. ;/ Ale ogólnie nie martwię się chodzeniem do niej, bo fajnych mam nauczycieli i fajną klasę, więc luzik. :D

Opublikowano

Ja nie tęsknię za szkołą. Teraz się wysypiam, mam dużo wolnego czasu choć przez te 2 tygodnie będę tacie pomagał w pracy(za free ;p) Czemu nie tęsknię?

1.Zastanawiam się nad przejściem do technikum/budowlanki(szkoła niby dla tych z najgorszymi wynikami w mieście) a jestem w dobrym liceum chyba zostanę tu

ale boję się czy zdam 2 klasę bo jest ciężko z matematyką(mat-fiz). Aha na dodatek w 2 klasie będę miał 7 matematyk i 5 fizyk =ciągłe siedzenie w domu i robienie prac domowych... A więc nie ma za czym tęsknić! :D

Opublikowano

Za szkołą nie tęsknię,ale nie mogę się doczekać września z jednego względu

<3 GTA V <3

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Spoko każdy tęskni za szkołą. Jeszcze namy tylko niecały miesiąc, więc korzystajcie póki jeszcze są. Zajebiste jest to, że w pierwszym miesiącu mam gdzieś ze 4 sprawdziany.

@Hrabson

Ja się cieszę, że pracuję, bo mogę coś zarobić, a do szkoły za darmo zapieprzam 5 dni w tygodniu 1 km, słucham darcia mordy nauczycieli, obrywam ciągle przez odpowiedzialność zbiorową, bo mam takich idiotów, że umieją coś odpierdolić, a przyznać się nie umieją i cała klasa dostaje referat, wracam do domu bardziej zmęczony niż po robocie, nie chce mi się robić pracy domowej przez co robie ją do dupy, albo wcale i dostaje pały, albo słabe oceny. Cała polityka szkoły. Już wolę pracować niż chodzić do szkoły.

Opublikowano

Tesknie i to bardzo xD

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...