Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tęsknicie za szkolą?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sie boje, ze bede musial sie spotykac z tymi malpami 5 dni w tygodniu a pozostale dwa dni beda zjebane przy komputerze .

Opublikowano

Boje się matury ;[

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

hahahahahah tęsknić hahahaha, jak ktoś tęskni za szkołą to znaczy że chodził tam by spotykać się ze znajomymi. Ja nie tęsknię, bo teraz jest jeszcze lepiej! Spotykam się ze znajomymi o dowolnej porze i to w dodatku nikt nie stoi nade mną i nie krzyczy "NIE ROZMAWIAJ!". Jest zajebiście, mam tęsknić za sprawdzianami i darciem ryja ? No chyba nie :D

Opublikowano

Idę do nowej szkoły, więc sam nie wiem czy się bać czy cieszyć. A za starą szkołą nie tęsknię, lecz za klasą tak ;f

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Boję się, że będę musiał iść do zawodówki.

Byś się uczył,to byś problemów nie miał.Tak btw,boisz się zawodówki? Czego masz tam się bać? Nie zdasz :D?

A tęsknić,to tęsknię troszkę,bo został mi prawdopodobnie tylko rok ;<

Opublikowano

Szkoła jest chujowa, tyle w temacie .. mamy siedzieć godzinami jak jest tyle rzeczy ciekawszych do roboty xD

( Naszczęście ja szkołę praktycznie mam już za sobą :) )

Opublikowano

Tęsknić za szkołą nie, za to za kolega trochę :)

Wiem ,że fajnie wstawać o 13, grać na PC, jeździć rowerem jak to w wakacje, ale dobrze też posiedzieć na przerwie z kolegami.

Ja osobiście NIE idę do nowej szkoły, więc za bardzo obawiać nie mam się czego.

Opublikowano

Ja jedynie za dość częstymi, zajebistymi sytuacjami w klasie :)

Za nauką nie muszę tęsknić, bo mam poprawkę z matmy to uczę się teraz :(

Opublikowano

Ja mam praktycznie już 4 miesiąc wakcji, i ani troche nie tęsknię za szkołą.

Do tej pory przez całe wakacje ani razu nie pomyślałem o szkole, dopiero pierwszy raz pomyślałem gdy przeczytałem ten temat. :D

Opublikowano

Jasne że tak ! a najbardziej za cyckami pewnej nauczycielki .

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja właśnie też nie idę do innej szkoły, bo jeszcze mi został ostatni rok gimbazy i właśnie tego się boję. Nie żebym nie zdał, bo zdam na pewno, ale uczę się do dupy i będę musiał iść do zawodówki. Za kumplami też nie tęsknię, bo nikt mnie nie lubi. Z resztąnie wiem po jakiego chuja to piszę.

Opublikowano

Ja właśnie też nie idę do innej szkoły, bo jeszcze mi został ostatni rok gimbazy i właśnie tego się boję. Nie żebym nie zdał, bo zdam na pewno, ale uczę się do dupy i będę musiał iść do zawodówki. Za kumplami też nie tęsknię, bo nikt mnie nie lubi. Z resztąnie wiem po jakiego chuja to piszę.

Wiem co czujesz... zawsze możesz iść na siłke ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

▌───▐..▄───────────────▄▓░░▓▓────▐ ▌───▐.░..▓────────────▓▓░░░▓▌────▐ ▌───▐.▌░▓..──────────.▓░░░░▓─────▐ ▌────▓.▌░░▓.▄.......▄...▓░▓.─────▐ ▌────▓..▌░▓..░░░░░░░░░░▓.░▓▌─────▐ ▌─────▓.....░░░░░░░░░░░░▓..──────▐ ▌─────▓..▓░░░░░░░░░░░░░░░▓.──────▐ ▌─────▐.▓░░░░░░.▓░░▓.░░░░▓.▌─────▐ ▌─────▓.▌░▓.▓▓..▓░.▓▓▓▓▓░▓.▌─────▐ ▌─────▓▓░▓......▓░▓...▓▓▌░.▓─────▐ ▌────▐▓▓░.▄▐▓▌.▓░░▓.▐▓▌▄▓░..─────▐ ▌────▓.▓░▓.▄▄▄.▓░░▓.▄▄▄.▓░..▌────▐ ▌────▓.▌░▓.....▓░░░▓...▓▀░▓.▓────▐ ▌───▐▓.░░░▀▓..▀░░░░░─▀▓▀░░▓.▓────▐ ▌───▓..░░░░░░░░▀▄▄▄▄▀░░░░░░▓▓────▐ ▌───▓.▌░░░░░░░░░░▐▌░░░░░░░░▓▓▌───▐ ▌───▓.░░░░░░░░░▄▀▀▀▀▄░░░░░░░.▓───▐ ▌──▐.▌░░░░░░░░▀░░░░░░▀░░░░░░.▓▌──▐ ▌──▓.░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░..▓──▐ ▌──▓.░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓.▓──▐ ▌──..░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░.▓──▐ ▌──.▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▐▓▌─▐ ▌─▐▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░.▓─▐ ▌─.▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓─▐ ▌─.▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▌▐ ▌▐.▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░..▌▐ ▌░░░░░░░░░░░.░░░.░░...░░.░░░░░░░░▐ ▌░░░░░░░░░░░..░░.░.░░░.░.░░░░░░░░▐ ▌░░░░░░░░░░░.░.░.░.░░░.░.░░░░░░░░▐ ▌░░░░░░░░░░░.░░..░.░░░.░░░░░░░░░░▐ ▌░░░░░░░░░░░.░░░.░░...░░.░░░░░░░░▐ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Opublikowano

Teraz idę do nowej szkoły i jestem ciekaw kogo będę mieć w klasie i jak będziemy się dogadywać.Nowi koledzy, nowe dupy i nowi nauczyciele :(

Opublikowano

Nie tęsknie za szkoła bo kto by chciał słuchać nauczycieli nawijających rzeczach które cie nie interesują np. fizyka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...