Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór na moderatora działu Metin2!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będę próbował 19.08 jak się parasol skończy :P

Powodzenia ;)

No i powodzenia przy wyborze owych opiekunów :)

Opublikowano

A do LoL'a nabór otwarty? Powodzenia, szkoda gamusa i usumy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dobry ruch :)
Gdyby nie moje powiazania z iMetinem chętnie złożyłbym aplikacje.
Czemu w newsach ? Zapewne potrzebują kogoś bardzo szybko, poza tym MT2 to jeden z największych działów MPC.

f.png

Opublikowano

Dobry ruch :)

Gdyby nie moje powiazania z iMetinem chętnie złożyłbym aplikacje.

Czemu w newsach ? Zapewne potrzebują kogoś bardzo szybko, poza tym MT2 to jeden z największych działów MPC.

Nie żebym popierał ideę Twojego aplikowania na kida, bo to od groma roboty i przez to mniej czasu dla iMetina, aczkolwiek serwer aktualnie nie koliduje z forum (zmieniono zasadę zakazującą uczestnikom projektów aplikowania) :)

Opublikowano

Dla mnie i tak najelpsze byly czasy 2011/2012 kiedy to np. Gamus , Marselo i x070x byli w metku , a nie jak teraz ... Hmm jak to ładnie nazwac "dzieci" . Szczerze ?

Wole jednego Fifola lub Gamusa w mt2 niz obecny team.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dla mnie i tak najelpsze byly czasy 2011/2012 kiedy to np. Gamus , Marselo i x070x byli w metku , a nie jak teraz ... Hmm jak to ładnie nazwac "dzieci" . Szczerze ?

Wole jednego Fifola lub Gamusa w mt2 niz obecny team.

Wiesz, z reguły po 18 zaczynają się wyjścia, imprezy, wymieniają Hot Wheels'y na Hot Girls'y. Zazwyczaj zostają na forum No-life'y , którzy większość z nich są administratorami, globalami, elitami, V.I.P., lub z rangą Banned. :P Więc już nikt z poważnych osób nie ma czasu na dział Metin 2 (poza Diabełkiem).

Ilu moderatorów poszukujecie?

Według tablicy - dwóch, ale i tak jej nie aktualizują.

Opublikowano

Mam nadzieję że nabór na kida będzie sprawiedliwy a osoba kandydująca będzie ogarnięta, miła i nie wyzywająca/obrażająca innych.

Kogo ja oszukuję XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mam nadzieję że nabór na kida będzie sprawiedliwy a osoba kandydująca będzie ogarnięta, miła i nie wyzywająca/obrażająca innych.

Kogo ja oszukuję XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wiesz, skrander się zmienił ! xD

652601399840421198520.png

Opublikowano

Niedługo news "Uwaga! Robimy kanapkę! Kto też chce sobie zrobić kanapkę niech pójdzie do kuchni i napisze o tym posta!".<br /> <br />Nie wiem co robicie z tym forum, ale mam nadzieję że wiecie co robicie :P<br />

<br /><br />Metin potrzebuje kida jako ze jest to najwiekszy dzial forum, czyli to jest wazne...
Opublikowano

to moze teraz:

Nabor na murzynow dzialu metin2

@edit

Pojebani jestescie totalnie jeszcze styl od lajka dajecie na moda mc bo mu na metinie nie wyszlo ;D beka z was jak on nie wie jak zrobic dirt w mc ...

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Spamujecie nie wiadomo po co. Jest nabór i jesteście zainteresowani to spadać składać podania.. Co do tematu to powinien być zamknięty żeby nie było tematów tego typu:

huh

Opublikowano

Ehh, pamiętam te czasy modowania metka co wszyscy byli prawie jak bracia :D A teraz taka patola się roznosi, że nie mam pytań.

Może kiedyś wrócę, jak będzie stara ekipa... ;)

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...