Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór na moderatora działu Metin2!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie i tak najelpsze byly czasy 2011/2012 kiedy to np. Gamus , Marselo i x070x byli w metku , a nie jak teraz ... Hmm jak to ładnie nazwac "dzieci" . Szczerze ?

Wole jednego Fifola lub Gamusa w mt2 niz obecny team.

Mało wiesz, dużo gadasz....

@topic:

Zapraszamy do aplikowania .

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję, że zostaną wybrane odpowiednie osoby.

Szukajcie osób, które mają jakieś pojęcie o metinie, żeby nie wyszło tak jak z jedną osobą - Moderator Niezbędnika Cheatera . . .

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Spamujecie nie wiadomo po co. Jest nabór i jesteście zainteresowani to spadać składać podania.. Co do tematu to powinien być zamknięty żeby nie było tematów tego typu:

Forum dyskusyjne, czyli możesz dyskutować na temat tego Newsa oraz spraw MT2, chyba że GM'i nie mają pojęcia co to offopic :)

Ehh, pamiętam te czasy modowania metka co wszyscy byli prawie jak bracia :D A teraz taka patola się roznosi, że nie mam pytań.

Może kiedyś wrócę, jak będzie stara ekipa... ;)

One nigdy nie powrócą bo rozmawiałem ostatnio z paroma osobami "ze starej ekipy"

czemu gamus został wyrzucony i Usama Su kocken ??

szkoda ich [*]

oj tam zaraz znicz, decyzja zielonego i nic z tym nie zrobisz ; ]

Ps. dzięki za popularnego na 1 stronie :P

Opublikowano

Mało wiesz, dużo gadasz....

@topic:

Zapraszamy do aplikowania .

Byłem tutaj więcej moderatorem niż ty. Znam ekipe z 2012 (tą normalną). Wiadomo że będziesz bronił swojego , ale nie masz praktycznie czego , bo każdy wie jaki jest obecny team i co się tam dzieje.

zarhih.jpg

Wg. już nawet wole Vanosha w teamie niż Cb , mimo to, że go nie lubie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Byłem tutaj więcej moderatorem niż ty. Znam ekipe z 2012 (tą normalną). Wiadomo że będziesz bronił swojego , ale nie masz praktycznie czego , bo każdy wie jaki jest obecny team i co się tam dzieje.

zarhih.jpg

Nie będę z tobą dyskutował ;-)

Jak masz coś do zarzucenia to zapraszam cię na pw.

Jak ktoś dostał degrada to nie bez powodu.

@Down

Mnie to nie obchodzi, ja pilnuje swojego nosa.

Opublikowano

Nie będę z tobą dyskutował ;-)

Jak masz coś do zarzucenia to zapraszam cię na pw.

Jak ktoś dostał degrada to nie bez powodu.

Rozwaliłeś mnie tym zdaniem.

Skoro tak ,to napisz to usamie :)

Dziwne że on cały czas pyta za co ma derada.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jak wyjebiecie cały team mt2 Marselu. Sama dzieciarnia jest.. od Zaraxa, który pisze posty gówno wnoszące do tematu (od tak, aby mieć posty) po jakiegoś Spaxora, który nie udziela się nic a nic w dziale, w którym jest moderatorem.

Może i mam konto 2k13 ale jestem tutaj od 2k8 i widzę co tutaj się dzieje. Kiedyś w teamie mt2 nie było tylu zawistnych ludzi, którzy tylko szukają haka na kogoś, aby tylko go udupić.

Jestem za wyrzuceniem gimbazy (mentalnej i pewnie też wiekowej) i dać na stanowisko kogoś kto ma pojęcie na temat tej gry bo sorry ale jeżeli dla was się liczą takie posty w dziale :

PYTANIE : szukam hacka na serwer linaresmt2

ODPOWIEDŹ (modka) : poszukaj w "DOWNLOAD"

No kurwa mać to jest śmieszne. Albo najlepsze jest jak ktoś chce dmg hacka na KONKRETNY serwer, a modek z dupy mu podaje link do dmg hacka na PL'a bitch plizzzz.

Nie muszę podawać linków do takich sytuacji bo na każdym kroku tak jest i założę się, że wielu to widzi..

Gdy przykładowo Gamus lub x070x byli modkami w MT2 to ich posty były rozwinięte i widać, że chcieli pomóc, a nie tylko nabijać posty : "ooo nabije posta będzie fejm na top9"

Patrzajta tutej :

http://www.mpcforum.pl/topic/1008864-pytanie-program-ktory-wydaje-dzwiek-gdy-ktos-do-nas-napisze/

Po chuj on pisze głupoty jak nie wie nic na ten temat? Taki program był.. JEBAĆ.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Co do tych 3 osób to nie miałem nic do gadania jeśli chodzi o degradacje. Decyzja Administracji.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Co do tych 3 osób to nie miałem nic do gadania jeśli chodzi o degradacje. Decyzja Administracji.

Decyzja Administracji, powiadasz? Napisz, że seldkowe humorki :/

Kto jak kto ale Gamus i Usama sumiennie wykonywali pracę. Może jakies zdarzyły się błędy ale zdarza się najlepszym. Ty też zaczynałes od metka i powiem szczerze to z początku spamowałes po to, aby kandydować na kidmoda ale to nie o Tobie mowa bo dobry z Ciebie GM ;D

Wredna, gdzie tu widzisz wyzywanie ? :P Już nie od dzis wiadomo, że dział Metin2 jest oblegany przez flamerów i wyznawców "ty huju zabije ci matke!!!11" - oczywiscie mowa o Publikacjach Serwerów :)

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Decyzja Administracji, powiadasz? Napisz, że seldkowe humorki :/

Kto jak kto ale Gamus i Usama sumiennie wykonywali pracę. Może jakies zdarzyły się błędy ale zdarza się najlepszym. Ty też zaczynałes od metka i powiem szczerze to z początku spamowałes po to, aby kandydować na kidmoda ale to nie o Tobie mowa bo dobry z Ciebie GM ;D

Wredna, gdzie tu widzisz wyzywanie ? :P Już nie od dzis wiadomo, że dział Metin2 jest oblegany przez flamerów i wyznawców "ty huju zabije ci matke!!!11" - oczywiscie mowa o Publikacjach Serwerów :)

Ty chyba mylnie interpretujesz słowo spamować.

To, że ktoś piszę mase postów na temat nazywasz spamowaniem?

Ciekawią mnie twoje posty :)

//bez spin

Opublikowano

Nie miałam na myśli działu, ale treści w tym temacie. Dziwi mnie, że społeczność MPC ma taką manie nazywania się "gimbusami", czy też "dziećmi" zwłaszcza, że 90% społeczności tego forum właśnie do tych kategorii należy. I nie mówię tego w formie obrazy, ale taka jest prawda. Nie jest to forum dozwolone od lat 18, więc proszę się nie dziwić, że wśród teamu są młodzi ludzie. Zwłaszcza, że tak jak szata nie zdobi człowieka, tak i wiek go nie określa.

Opublikowano

Zapraszamy do Aplikowania.

Spinami pokazujecie tylko, że nie dorośliście do chociażby garstki przyzwoitości.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

zarhih.jpg

A ja tu bylem kidem , hue hue :D

Tez wole Vanisha , ale co poradzic , czasy sie zmieniaja , team tez sie zmienia .

A jesli chodzi o degradacje to nic wielkiego , czasem sie dostawalo za zle nadanego warna , tak jak ja :D

Anyway , powodzenia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...