Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] FREE SERVER MINECRAFT CAŁKOWICIE!

Argonas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

P.S. Tylko 5 slotów. Setflab oferuje 25 razy więcej po starcie ;)

Zresztą jak sie okazuje to oni nie maja nawet wlasnych serwerów tylko darmowe vps'y

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TeamSpeakUser Tyle że, on kopiuje nasz projekt krok po kroku. Nawet nie umiał napisać regulamin, więc podpatrzył go Sobie od nas.

Opublikowano

Boisz się konkurencji ? :D

Przyzwyczaj się, że inni będą tak Cię atakować. Ty chyba nie masz pojęcia o konkurencji?

Atakować chyba w temacie.

Spamisz żeby nabijać posty?

PROSZE OW YCZYSZCZENIE TEMATU!

baner.png

Opublikowano

Tyle że my też mamy za darmo i jest to całkowita kopia, bo ten nawet podpatrzył regulaminy i przepisał go z błędami jak 10 latek.

Opublikowano

@Up
Na hoy komus 100/125 slotow skoro najwiecej ludzi ktorzy stawiaja serwey za free to ludzie potrzebuja zeby pograc z kolegmai poprostu .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Tak sobie myślę nad tym formularzem rejestracji to pierdolnij kurwa jeszcze pole z numerem karty kredytowej i jej pin.

@up

Ale nasze po starcie będą publiczne ;) I tym razem bez haczyków.

100-125 slotów ciekawe na jakiej maszynie chyba kurde 30 rdzeniowej ...

nie wiesz ile je 100slotów chyba ramu i procka :)

10 klientów i dedyk wasz lezy odrazu...

Jeszcze coś a nasze nie są publiczne ?

baner.png

Opublikowano

Up no rozwaliłeś mnie chyba jak dasz 5mb ramu na slot to może ci dedyk wytrzyma ...

Troche to śmieszne jak można oferować 100slotów za free skoro to jest niewykonalne ?

Dostaniesz ddosa od takiej Pukawki i padnie bo kradniesz im userów .

z 5 tysięcy mc byś musiał dawać na taki hosting -.-

baner.png

Opublikowano

Co za dzieci omg!

@Argonas

dzisiaj mogę pomóc ci napisać Regulamin Nowy...

I dzisiaj będzie nowa strona pod portal, więc nie bój się o tamtych dzieciaków którzy myślą że mają coś więcej niż my, a tak naprawdę gów*o mają ;)

Opublikowano

Jakbyś zauważył to moja konkurencja, lol.

A teraz O Ag... coś....

1.Administrator tego hostingu jest nieogarnięty. Siedziałem na linuksach ok. 2 lata i mówi, że nie wiem co to serwery dedykowane.

2.Regulamin świadczy, że administrator jest dzieckiem/nastolatkiem z bogatą mamusią ~xmenmax

3.Pisanie samymi dużymi literami też świadczy o braku mózgu.

4.Usługa padnie po miesiącu, bo albo mama mu przestanie płacić ~xmenmax, albo nie będzie miał źródła dochodu. ~Ja

Pozdrawiam,

InshiPL.

i to mówi 14 latek :)

Kolego , masz 14 lat i grozisz mi policją no ciekawe. Jesteś ca cwany biore cytat

"Kozak w necie pizda w świecie"

baner.png

Opublikowano

up powiedz mi co to jest:) ?

Dzieciaczku ja sie z tb nie bd bawił w gierki wypierd*** na dwór latać z kolegami lub do piaskownicy :)

baner.png

Opublikowano

Hosting niestety upadl przez idiotow ktorzy atakowali nasze maszyny nie bedziemy sie w to bawili Przepraszamy nie udalo nam sie no coz bywa chcielismy wam cos za darmo dac niestety komus sie to nie podobalo Hosting zostanie zamkniety wszystkie dane zostana usuniete!

CLS!

baner.png

Opublikowano

LOL, mówiłem.

P.S. Skoro tak wiesz o hostingach i jesteś taki pro, to powinnieneś poradzić sobie z ddosami. IPTables się kłania.

Kubuśiu Zobaczymy twój hosting wiem kto mnie atakował 10gbps no Miałem się obronic na necie 100mb/s ciekawe...

baner.png

Opublikowano

@Argonas - wbij na GG, mam info dla Cb.

@kuba76 - na OVH bez płacenia za dodatkowego firewall'a hardware'owego możesz sie nabawić tym iptables'em. Gdy dostaniesz DDoS'a o "przepustowości" większej niż ma Twoje łącze to dedyk i tak i tak się wyłoży, bo pakiety chyba najpierw muszą na coś trafić żeby zostać przefiltrowane :) .

Swoją drogą nie wiem po co specjalnie [chyba, że ktoś ma chwilowo trochę wolnego miejsca na maszynie] stawiacie te darmowe hosty, bo wiem, że jak ktoś oferuje coś za darmo to zakładają na tym konta ludzie którym się nudzi i szukają dziur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...