Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] FREE SERVER MINECRAFT CAŁKOWICIE!

Argonas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie jak wgrać na ten server plugin na /register oraz /sethome na 1.6.2 proszę o dokładną instrukcję gdzie i jak pobrać i gdzie i jak zainstalować 1.6.2 Daje max like za dobrą odpowiedź. Poprosił bym również plugin na rangi na 1.6.2 np admin vip svp :P

Opublikowano

Mam pytanie jak wgrać na ten server plugin na /register oraz /sethome na 1.6.2 proszę o dokładną instrukcję gdzie i jak pobrać i gdzie i jak zainstalować 1.6.2 Daje max like za dobrą odpowiedź. Poprosił bym również plugin na rangi na 1.6.2 np admin vip svp :P

Register - AuthMe/AuthX ( nie wymaga konfiguracji )

sethome , spawn ( essentials ) wymaga konfiguracji ( do rang )

Na rangi (Permissions ex ) Wymaga konfiguracji

Dość tego za 30 dni wracam na moje stare konto zbanowe za " ref link ". Proszę mnie nie banować , to moje konto zastępcze gdy bym chciał coś poszukać posprawdzać , pościągać różne programy , pomóc innym .

Opublikowano

Z register nie mam problemu bo jest jeden plik a w sethome jest plik spakowany a w nim jest kilka plików. To mam wrzucić ten spakowany czy rospakować i wrzucić te 4 pliki do folderu plugins?

PS.Argonas co z moim bukkitem?

Opublikowano

@Argonas Serwery Sprawują się doskonale lecz pytanie czy z tych 5 slotow będzie możliwość powiekszena ? np na 15-20?

poza tym na tym ftp to trzeba tylko wrzucic? samo sie podmieni czy wywalic cos? a jak wywalic to co?

i jeszcze jedno moze dwa , bedzie mozliwosc postawienia serwera metin2 ? (wiem troche glupie ale takie pytanko) i czy beda lepsze parametry serwerow?

ps.

Jestes Bogiem :! D

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

@Up zmień przeglądarkę mi zadziałało .

Serwer zostanie włączony. Odczekaj 45 sekund i sprawdź jego stan I TAK JEST CAŁY CZAS

Niby wgrałem authme czyli rejestracja a itak nie dziala;/

Opublikowano

MC ! wgraj xauth !!! lepszy ! mniej bugow itp ;)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

@up

Nie da sie musisz w plikach serwera ktore to sa w bazie ftp!

Edit

Wytlumaczcie mi o co chodzi z typami

jak prywatny to co dla siebie tylko ?

a publiczny to dla wszystkich? dobrze rozumiem ? jak źle to poprawcie mnie ide fapac chyba xD

531ms4.jpg

Opublikowano

NO to jak pomóż a i jeszcze jedno fajny ten twój plagin tylko jak próbuje wpisać /register haslo to mi cały czas wyskakuje /register password cały czas zmieniam hasła i nic

Opublikowano

musisz wpisac /register qwerty (to tylko przyklad) qwerty musisz powtorzyc to 2 razy haslo czaisz? i potem relog i wchodzisz i wpisujesz /login qwerty

531ms4.jpg

Opublikowano

MC prosze wyjdz z mpcforum i idz na youtube poszukaj poradnikow pomoga ci a tutaj to juz dla lepszych userow jest to forum niz ty .. ps kup slownik ortograficzny

Argonas odpowiedz na PW ;)

531ms4.jpg

Opublikowano

Piotrek zresetuj neta :) moze pomoze bo mi dziala bez zarzutow ;)

531ms4.jpg

Opublikowano

P.S. Tylko 5 slotów. Setflab oferuje 25 razy więcej po starcie ;)

skoro tak to

25*5 = 125 slotów ja mnożyć umiem ale ty pisać raczej nie .. :) wątpię abyście dawali 125 slotów ;)

531ms4.jpg

Opublikowano

A ja nie rozumiem.. o co chodzi z tym setflabem a serwerownia aragona ? Czlowiek chce wam cos dac za darmo co go to obchodzi ze jakis projekt taki sam jest ? On moze nigdy nie slyszal onim czyli dla niego to kopia nie jestem.

Ps.Jestes bogiem

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...