Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] ProMC.pl 1.6.2 - ..:: Survival + polskie Gildie ::.. #REK. OTWARTA#

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej mam 14 lat i chciałbym startować na moderatora :)

Nick:SzpaKuu

Mikrofon:Jest :)
Teamspeak3:Również
Dlaczego Ty, a nie ktoś inny?:Jestem bardzo uczciwym człowiekiem dla mnie liczy się tylko ROZGRYWKA i DOBRA ZABAWA.Chcę zostać moderatorem ponieważ wbiłem na ten serwer i chyba troszke tej zabawy brakuje (bez urazy) Serwer jest ogolnie dopracowany pod każdym względem.Myślę ,że jestem jedyny w swoim rodzaju ,ponieważ u mnie liczy się tylko Zadowolenie graczy serwera oraz nie jestem takim typem gracza ,który zdobędzie tutaj moda tylko po to ,żeby zaimponować kolegom.Myślę ,że będę się idealnie nadawał do tego stanowiska :)
Ponieważ serwer przypadł mi do gustu chciałbym mu pomóc pod względem zapraszania graczy.Będę na niego zapraszał znajomych oraz robił reklamy na innych Forach.Chciałbym ,żeby ten serwer był ciągle pełny (sloty) i mam nadzieję ,że dacie mi taką szansę ,żebym tego dokonał :) .
Opublikowano

Siemanoo.!

do niedawna byłem członkiem administracji serwera, dokładnie moderatorem..

sytuacja radykalnie się zmieniła...

Zoostałem zdegradowany...

ale może od początku:

Doszedłem do ekipy mocno niedopracowanego serwera, który jednak miał potenciał..

Zmieniłem wiele rzeczy, takich jak strasznie kiczowaty VIP Room czy nowa wieża pvp (stara wyglądała jak gunwo)

Moja praca nie została jednak doceniona (opiszę to zaraz)

Pomagałem także w konfiguracji jak i doborze pluginów, oraz to głównie ja ogarniałem serwer oraz odpisywałem na wiele pytań

Byłem jednak tylko moderatorem i nie mogłem wiele, więc admin stwierdził, że gdy dokończy permissions (gdy już nie będę miał dostępu do gm i /give) będę mógł stworzyć własną gildię.

Postanowiłem więc założyć multi - hutermoxx - oraz stworzyć gildię, wszystko było ok...

Gdy BigMEN odebrał mi już możliwość używania /gm /give postanowiłem zacząć grać na normalnym koncie - [moderator]trickshooter

W trakcie przerzucania itemków z konta na konto dostałem degre za, UWAGA!, granie na srv z godmode i fly

-.-

yym.. gratuluje profesjonalizmu

Zmieniając temat - pokażę wam jak funkcjonuje ten serwer:

#Craftowanie siodła/pancerza dla konia - małe problemu - brak pluginu - administracja nie potrafi nawet użyć mojego gotowego kodu cRecipes..

#Eventy , szczególnie OX - 1x na rozpoczęciu - pytania w stylu: czy można kupić VIP'a? ..

#pseudo system automatyczny system vip'ów - jeszcze ani razu nie zadziałał

#Uproszczone tagi obok nicku - gotowy plugin z Bukkit.pl

#Elitarny mówi - VIP ma za dużo | BigMen mówi - racja, niech vip ma żelaznego seta i enchant na 22 poziom..

#Stara expiarka działa za wolno, a nowa za szybko - niech w ogóle jej nie będzie..

#Administracja? - pewnie na vanishu bawi się w swojej gildi z op..

#TS? - co z tego że ktoś siedzi 30min w "sprawie do administracji" - ee, tam, posiedzi 40..

#Super system, dzięki któremy dropią butelki z ex'pem - jasne! po prostu nie umiemy zrobić dropu normalnego xp..

#Część administracji nie ogarnia nawet takich rzeczy jak flagi..

#Permissions - mod nie moze nic - admin ma op

#Administracja:

Bigmen - wbija i coś robi

WildFire - wbija, czasami coś robi

KapecXD - yyy.. znam bigmena

zbysiu172- jestem adminem bo budowałem mape na freebuildzie - mnie się nie pytaj

+++

Sytuacja z dzisiaj:

Admin (turbo36 - konto srv) wbija na wojne VAFF vs WE..

zbiera itemki które wypadają z padających ludzi po czym stwierdza, że był killerem na wojnie..

+++

yyy...

szczerze nie polecam

spec.

Opublikowano

Mam rozumieć że masz dalej tak mówić na nasz serwer z powodu tego że straciłeś rangę moderatora z powodu brania itemów, używanie fly i godmode, w celu normalnym graniu w trybie Survival.

Opublikowano

co mówić?

który z # jest nieprawdą

jakie givanie, a poza tym cała sytuacja jest opisana wyżej - nie możesz zaprzeczyć..

nie chciało ci się czytać??

pogrążasz się..

nara.!

Opublikowano

Nie że nie chciało mi się czytać, stwierdziłem że szkoda nerwów dla takiego człowieka ;)

i dziękuje że próbujesz nam ddosować serwer.

Opublikowano

Mam rozumieć że masz dalej tak mówić na nasz serwer z powodu tego że straciłeś rangę moderatora z powodu brania itemów, używanie fly i godmode, w celu normalnym graniu w trybie Survival.

fajna składnia:

"w celu normalnym graniu survival"

P.S.

to, że serwer to kupa to jedno

ale z ddosami JA nie mam nic wspólnego :)

POLECAM SIĘ NA PRZYSZŁOŚĆ :*

Opublikowano

Admin (turbo36 - konto srv) wbija na wojne VAFF vs WE..
zbiera itemki które wypadają z padających ludzi po czym stwierdza, że był killerem na wojnie..

O nie tu nap powinniscie dziekowac bylo ich 5 a was 3 napoczatku wbili wam na siedzibe i ich rozwaliliscie ale poszli po 2 eq i was rozniesli i kampili w waszej bazie to przybieglismy wam pomoc bylo 5 na 2 (ja i wild) ale co to jest za klepa jak jest 5 i uciekaja a nas 2 i ich gonimy i rozbiegli sie jak mrowki a wy mogliscie spokojnie na bazy wrócic a to eq to byly niewypaly w robieniu pro 4 i diaxy leaca wystarczajaco szybko zeby to eq zrobic ."Zbiera itemki" po zabiciu graczy chyba to jest dozwolone ? moze i ja niezabilem kazdeko ale wild napewno a ja mu pomagalem bo on ma wieksze umiejetnosci w pvp

"TS? - co z tego że ktoś siedzi 30min w "sprawie do administracji" - ee, tam, posiedzi 40.."

Ciekawe kto jak ktos wejdzie na sprawe dla admina to jest przerzucany na nasz kanal czyli adminow i jak powie jaka jest sprawa to mu pomagamy a jesli wszedl i nic nie odpowiada no to go spowrotem tam przezucamy wiec na niewmawiaj ze na ts nic sie nierobi ....

"pseudo system automatyczny system vip'ów - jeszcze ani razu nie zadziałał"

Jesli moge Bigmen ,muny byl na serwerze i mowil ze mu sie cos zwalilo za przeproszeniem a my mamy strone i co 30 min ja odswiezamy i dajemy tego vipa i tam widac kto kupil czy tylko nas wkreca

"WildFire - wbija, czasami coś robi"

Dobra ten koleszka siedzi wiecej od cb i sie zna lepiej od cb on a ty jak zrobile s ta wieze to mogli sie bic za wieza on zrobil wiekszosc dla tego serwera jak i bigmen oczywiscie

Dobra to ja na tyle mialem aby o gildii pisac ze niby pozbieralem ity ale sie troche rozpisalem ale jak tak czytam to mnie krew zalewa .... ze niby ty robisz najwiecej a my nic .. pozdro

Opublikowano

@up

a może ty robisz najwięcej..

Wild może się zna, ale się opierdala i tylko gra na koncie z op na survivalu

@wojna

nikt was o pomoc nie prosił - wojna to wojna

a wy wkurwiliście tylko i nas i WE

@vip

czyli system nie jest automatyczny, a wy patrzycie czy ktoś wysłał sms - profesjonalizm

@ts

ELFCIO wieczorem ponad 30min czekał, aż ktoś go zauważy..

Opublikowano

Czlowieku ja nie robie najwiecej wild caly dzien siedzi i odpisuje ale onn na starcie ogarnol tyle co o tym pojecia niemasz

system vip czekal 30 min bo wtedy cos siadlo i niechcialo dawac w automacie a dzis juz wszystko dziala a w wojnie to tak bluznila wasza gildia ze niechcialo sie patrzec "Wypier***** z naszej bazy " i takie inne a jak by wam skrzynki rozwalili to bys sie na mnie krzyczal

Opublikowano

Z powodu iż crafting pancerzu dla konia i siodłem na naszym serwerze nie działa przez bardzo ważny plugin, zmuszeni byliśmy do zrobienia /kit siodlo które jest dostępne dla każdego co 8h.

Zapraszam również jutro na event o godzinie 11:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...