Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] ProMC.pl 1.6.2 - ..:: Survival + polskie Gildie ::.. #REK. OTWARTA#

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Team Speak 3 ma małe problemy ;) do 2-3 dni myślę że będzie działał , oczywiście kanały gildyjne dla wszystkich :P

A jeżeli chodzi o forum pomyślimy, nie mieliśmy tego w planie :) Ale jeżeli przyda to się graczom to owszem.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie 29 minut do startu serwera :)

-

Wszystkie osoby które wzieły udział w konkursie musza być na serwerze, bo nie bede ich potem szukał jak kogoś wylosuje :P

Opublikowano

Losowanie odbędzie się o 19:00 , można jeszcze brać udział.

Tutaj napisze osobe która wygra.

Wylosowane osoby:

Elitarny21 ...

ParsonPL ...

Zgłosić się do Adminów

ps. diax set dla vipów usunięty - faktycznie mała przesada.

przepraszam jeszcze raz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer dla kasy czemu ? VIP vip ma prawie wszystko Diax set i expiarke zaawansowaną ( skoro zaawansowana to pewnie szybki exp ) taki vip w 1 dzień ma Diax seta i prot 4

Ja rozumiem że to jest VIP i on może więcej ale kurwa bez przesady Powinien miec żelaznego seta prot 1 diax narzędzia i mieczyk i bez tej expiarki

Zwykły gracz który tam gra nie ma szans z VIPem na PvP I to dla mnie jest żałosne dlatego tam nie będę grać

Nie hejtuje tego serwa ani go " nie polecam " bo jest w miare ogarnięty

Tylko ostrzegam ludzi którzy grając na serwie nie kupią vipa a nie lubia gdy VIP ma wszystko.

Powodzenia z serwem

PS

WildFire adminie Naucz sie czytać.... i przemyśleć logicznie to co ktoś pisze na czacie.

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Losowanie odbędzie się o 19:00 , można jeszcze brać udział.

Tutaj napisze osobe która wygra.

Wylosowane osoby:

Elitarny21 ...

ParsonPL ...

Zgłosić się do Adminów

ps. diax set dla vipów usunięty - faktycznie mała przesada.

przepraszam jeszcze raz.

Pozdrawiam.

Nie chce już VIPa wylosuj kogoś innego za bardzo sie zawiodłem na serwie i skłóciłem z adminami

A teraz głupio by mi było latać z VIPem po serwie

Ja podziękuje za gre na serwie

1315741014-U286260.png

Opublikowano

@Elitarny każdy uczy się na błędach, to że dałem diax set zostało już usunięte, wiec nie rozumiem twojego zachowania, jesteś poprostu wkurzony o to że nie czytałem chatu, ja nie jestem jakiś że mam 4 oczy żeby czytać wszystko co ty piszesz na chacie. Więc wyluzuj troszkę, ja też nie jestem profesjonalistą w tworzeniu serwera tylko zwykłym amatorem, wiec uszanował byś to.

Opublikowano

Ja to szanuje i rozumiem już nawet nie mogę napisać swojego zdania na MPC napisałem to co miałem na myśli rozumiem możesz mieć do mnie żal jakbym dopisał do tego

"Nie polecam serwa jest chujowy itp "

Ale tego nie napisałem

po prostu wkurwia mnie to że VIP ma więcej od zwykłego gracza bo ja lubie gry gdzie wszystko jest sprawiedliwe.

Ciesze sie że zmieniliście to.

Jeszcze sporo rzeczy sie nauczycie na tym serwie zobaczycie po kilku dniach grania jak gracze będą narzekać na te cuboidy że TNT i CREEPERY nie są w stanie rozwalić innej gildii.

Z normalnym pluginem z frakcjami jest o wiele więcej zabawy i łatwiej można znaleść jakąś wrogą frakcje

Mogę się założyć że po 1 tygodniu będziecie żałować że daliście te cuboidy.

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Chyba masz małe doświadczenie na serwerach survi frakcje jako gracz

ja bym tam zrobil taką gildie że creepery o tnt nie rozwaliło by mojej gildi

teraz sobie wyobraź

cubiod 100x100 po środku na wysokości 200 y kwadratowa budowla wymiary 15x15 pietrowe oblewam to wodą potem np zabuduje to coblem a potem oblewam lawą i zabuduje to coblem znowu

creeper nie da rady bo za wysoko

no to zostaje armata albo cos tego typu ale nie rozwalą tego bo moja gildia czyli ten "KWADRAT" jest oblany wodą a dla twojej wiadomości, może tego nie wiesz jak jakiś blok jest za wodą tnt tego nie rozwali

I dzięki temu powstaje gildia której nie da sie rozwalić.

Kumasz ?

A gdyby był plugin frakcje to wystarczy pozabijać ich, power spadnie i przejmuje się /f claim i frakcja przejęta

Proste i Logiczne !!!

1315741014-U286260.png

Opublikowano

@Elitarny

Factions to całkiem inna pułka, niż to co my mamy. Niczego nie da się dopracować do perfekcji taka prawda, a jak ktoś potrafi to sobie da z taką bazą rade.

Opublikowano

Chcesz moge ci takie coś na serwie zbudować i zobaczymy czy dasz rade jak tak to osobiście pojadę do ciebie do domu i postawie ci Flaszke dobrej wódki.

ps

Daje wam tylko rady byście na przyszłość wiedzieli i nie mieli potem z tym problemów na serwie :)

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Imię:Kamil
Nick:KusiuMC
Od kiedy grasz w mc ?:Od 1.5_2.
Byłeś już gdzieś administratorem?:Tak,na wielu serwerach,także posiadałem swoje.
Znajomość komend: Podstawowe : 10/10 Zaawansowane: 8/10
Ile możesz grać na serwerze?:4-5h every day :)
Coś o sobie :?

Witam,nazywam się kamil,interesuję się sportem,gotowaniem,oraz interesuję się grami komputerowymi.Moim ulubionym posiłkiem jest pizza :D Ale też Lubie Placki ^^,i co tu o sobie ? nie wiem co was interesuje :) Pozdrawiam : KusiuMC
Podanie na moderatora,nie wiedzialem gdzie mam zlozyc to zlozylem tutaj :D
Opublikowano

Jeżeli chodzi o podanie dziękujemy za zgłoszenie, ale przyjeliśmy już osobę :) wkrótce przyjmiemy drugą, wolał bym dostać tą kopie na PW :)

Opublikowano

Chyba masz małe doświadczenie na serwerach survi frakcje jako gracz

ja bym tam zrobil taką gildie że creepery o tnt nie rozwaliło by mojej gildi

teraz sobie wyobraź

cubiod 100x100 po środku na wysokości 200 y kwadratowa budowla wymiary 15x15 pietrowe oblewam to wodą potem np zabuduje to coblem a potem oblewam lawą i zabuduje to coblem znowu

creeper nie da rady bo za wysoko

no to zostaje armata albo cos tego typu ale nie rozwalą tego bo moja gildia czyli ten "KWADRAT" jest oblany wodą a dla twojej wiadomości, może tego nie wiesz jak jakiś blok jest za wodą tnt tego nie rozwali

I dzięki temu powstaje gildia której nie da sie rozwalić.

Kumasz ?

A gdyby był plugin frakcje to wystarczy pozabijać ich, power spadnie i przejmuje się /f claim i frakcja przejęta

Proste i Logiczne !!!

yhy rozwalil by armatka ale nie taka co wyszczela 1 tnt tylka co wali 100 tnt na 30 sek a po 1 da sie rozwalic stone i inne przez wede tylko musi byc odpowiednia ilosc tnt ,niedotyczy obsydianu ale znajac ludzi to niewielka ich liczba pomyslala by o tym co ty ! a jesli nawet ta gildiia trobi to co ty napisales i zastosuje obsydian to przeciez to niejest tylko 1 gildia na serverze

Opublikowano

Napewno wbiję i zagram, ale teraz kwestia tego typu jak dostać tego Moderatora?

Podania jakieś trzeba złożyć?

Co należałoby do moich obowiązków?

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...