Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy serwer jail w Polsce. Reaktywacja. [II EDYCJA] Dobrze dobrane pluginy oraz ogarnięta administracja. Zautomatyzowane rangi.

Nnnoooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, nie twój czas na robienie serwerów.

Ty nawet regulaminu tutaj nie znasz, poszły raporty.

Weź idź z tym serwerem, zobacz ile ludzi się tutaj wypowiada a Ty nadal przyjąć godnie krytyki nie potrafisz, zamiast odpowiedzieć na nią, to tylko oceniasz co my potrafimy a co nie, popatrz trochę na te nasze posty.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no właśnie. Krytykować tylko umiecie.

Normalnie pierdo*!#@&łem jak to zobaczyłem.

A do czego są komentarze ? Chyba tylko do krytyki a ty dalej nie możesz wbić sobie tego do łba że twój serwer jest do dupy.

//edit

@UP

Również poszedł Report za jego nadmierne odświeżanie. B)

Opublikowano

Człowieku, nie twój czas na robienie serwerów.

Ty nawet regulaminu tutaj nie znasz, poszły raporty.

Weź idź z tym serwerem, zobacz ile ludzi się tutaj wypowiada a Ty nadal przyjąć godnie krytyki nie potrafisz, zamiast odpowiedzieć na nią, to tylko oceniasz co my potrafimy a co nie, popatrz trochę na te nasze posty.

Jak dorośniesz to wtedy pogadamy, bo po twojej wypowiedzi można tylko jedno wnioskować przyczepiłeś się tego serwera jak dziecko do kinder niespodzianki.

Opublikowano

Normalnie pierdo*!#@&łem jak to zobaczyłem.

A do czego są komentarze ? Chyba tylko do krytyki a ty dalej nie możesz wbić sobie tego do łba że twój serwer jest do dupy.

//edit

@UP

Również poszedł Report za jego nadmierne odświeżanie. B)

Ja pamiętam tw. serwer ;)) grudzień zeszły rok :P

Pozdro KaMakE - jako 2gi na wolności zaraz po Extaziku ;))

Opublikowano

Serwer po prostu do ,,dupy,,.Nic nie jest dobrze skonfigurowane,a administracja max 11 lat.

@up Tak Jail Craft Stary dobry serwer Jail.

Wszystko jest dobrze skonfigurowane, a administracja ma więcej lat od ciebie :)

Opublikowano

Haha .."Najlepszy Jail w Polsce" -.- Mapa do Poważania, Pluginy niedopracowane [Pluginem Jail jest wielki spam] Jeżeli to ma być Najlepszy Jail to jestem Ciekaw jak wygląda Najgorszy . . .

Opublikowano

Haha .."Najlepszy Jail w Polsce" -.- Mapa do Poważania, Pluginy niedopracowane [Pluginem Jail jest wielki spam] Jeżeli to ma być Najlepszy Jail to jestem Ciekaw jak wygląda Najgorszy . . .

Ciekawe jak mogą być pluginy nie dopracowane -_-

Opublikowano

Nnnooooo czy jak ty tam masz , ja jestem wlascicielem starej angielskiej sieci MineGuild , wiec jezeli ty chcesz sie sprzeczac co do serwerów zapraszaszam , twoj serwer to totalne dno , pluginy nie skonfigurowane , mapka nie ogarnieta , administracja daje mute za sprzeczke na 3miesiace co jest totalna przesada , nic unikalnego. a ty jeszcze masz tupet nazywac swoj serwer najlepszym jailem w polsce.. no chyba smieszny jestes , tak i mozesz wziasc to za krytyke gdyz to jest krytyka , komentarze sa od krytykowania oraz oceniania serwera , gralem tam 20min , ocenialem serwer i moja ocena? 2/10 :)

Nie Polecam , ale to zalezy od gustu + wymagan naszych.

Przepraszam za orto , mieszkam w angli chodze w angli do szkoly i pisanie po polsku sprawia male problemy ;)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Bardzo miło słyszeć od was tą krytykę, ale no cóż, jest to nasz pierwszy serwer jaki postawiliśmy więc, może dlatego. :) w przyszłości będziemy dalej się kształcić pod względem konfiguracyjnym oraz ogarnianiem spraw administracji. Może i jest dno, ale jako nasz pierwszy serwer oceniam go na ocenę pozytywną :)

Opublikowano

Nnnoooo weź przynajmniej nie kłam ze to wasz pierwszy serwer bo jest to wasz 3 serwer który pewnie jak poprzednie nie wypali

robiłeś spam swoimi tematami z 10 zrobiłeś ich o jednym serwerze co mówi samo za siebie ze jesteś nie ogar

serwer mogłeś przynajmniej poprawic a nie dawac to samo co na poprzedniej edycji

w pełni zgadzam sie z Quintonem

2/10 nq

Opublikowano

Nnnoooo weź przynajmniej nie kłam ze to wasz pierwszy serwer bo jest to wasz 3 serwer który pewnie jak poprzednie nie wypali

robiłeś spam swoimi tematami z 10 zrobiłeś ich o jednym serwerze co mówi samo za siebie ze jesteś nie ogar

serwer mogłeś przynajmniej poprawic a nie dawac to samo co na poprzedniej edycji

w pełni zgadzam sie z Quintonem

2/10 nq

To jest pierwszy serwer :) Tylko, że kilkanaście razy ulepszany itp. Cały czas robimy na jednym serwerze. Ogólnie całą przygodę ze serwerami mamy (licząc wszystko) z 3 miesiące. A że wy gracie tylko i wyłącznie w mc i nie macie innych gier, to się nie dziwcie, bo robię serwery też do innych gier.

Opublikowano

Jak fajnie. Dostałem bana , za to że admin nie umiał skonfigurować authme.. aby max 1konto . Mvahahah.

Według niego to bug ...

http://www21.speedyshare.com/PEnzv/download/2013-08-03-01.29.57.png

Haha, śmiechu warte. Weź lepiej wyłącz serwer, bo to jakieś gówno. W ogóle nie spolszczone ,a co najważniejsze - S.K.O.N.F.I.G.U.R.O.W.A.N.E!

Opublikowano

Po 1 na co ci spolszczone pluginy jak i tak kazdy znasz na wylot...

po 2 nie dziala serwer wiec co mam do chja oceniac

Opublikowano

ref. WSZYSCY UNBAN

Jak fajnie. Dostałem bana , za to że admin nie umiał skonfigurować authme.. aby max 1konto . Mvahahah.
Według niego to bug ...

http://www21.speedyshare.com/PEnzv/download/2013-08-03-01.29.57.png

Chyba w regulaminie masz napisane, że zgłaszać bugi do administracji, a nie wy sobie wszystko olejecie, żeby serwer chodził i każdy mógł mieć po kilkanaście kilofów. Btw. AuthMe zostało naprawione

Opublikowano

Nnnoooo wez nie klam ze to serwer jail jedyny w polsce bo jest ich jeszcze kilkanacie

Na dzień dzisiejszy jedyny, działający :)

Opublikowano

I jedyny najgorszy, pracę nad 25 edycją mojego serwera - tym razem Jail już ruszyły.

Nikogo tutaj nie obchodzi czy Ty prowadzisz inne serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...