Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy serwer jail w Polsce. Reaktywacja. [II EDYCJA] Dobrze dobrane pluginy oraz ogarnięta administracja. Zautomatyzowane rangi.

Nnnoooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jedyny najgorszy, pracę nad 25 edycją mojego serwera - tym razem Jail już ruszyły.

Nikogo tutaj nie obchodzi czy Ty prowadzisz inne serwery.

Po prostu, napisałem dlaczego jest tak a nie inaczej :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh.. na początku - pierwsza edycja było dobrze, dużo graczy.

Teraz? napisałem, że typ wystawi ocene pozytywną, bo powiedziałem, że postawi ją dlatego, bo "wygral spleefa"

A co na to Admin? usunął mnie z listy losowania na vipa :>

Opublikowano

Usunąłem Cię z listy losowania na vip'a bo usunąłeś reklame.:) Proste i logiczne.

Opublikowano

ref

Eh.. na początku - pierwsza edycja było dobrze, dużo graczy.

Teraz? napisałem, że typ wystawi ocene pozytywną, bo powiedziałem, że postawi ją dlatego, bo "wygral spleefa"

A co na to Admin? usunął mnie z listy losowania na vipa :>

Po usunięciu reklamy, zostajesz automatycznie usunięty z listy losowań, inni jakoś nie robią takich przekrętów, ogólnie jesteś źle spostrzegane ze strony administracji, ponieważ chcesz za wszelką cenę pokazać, że ty wszystko wiesz lepiej.

Opublikowano

Wypierdalac z takim gownem, totalne dno.. A administracja to dzieci ponizej 13 roku życia..

Jak ty tu nawet nie grałeś, człowieku ogarnij się, to że posiadasz 14 lat, nie znaczy, że administracja musi być od ciebie młodsza -_-

Ogólnie chciałbym dodać, że wszystkie komentarze są od osób które dostały Mute/Bana/Kicka, za złamanie regulaminu. Oficjalnie na regulaminie jest napisane, grając na serwerze akceptujesz regulamin. Najbardziej podobają mi się hejterzy, którzy wejdą na serwer i zaczną masowa spamować lub przeklinać, oraz trollować innych graczy, a później mieć pretensje za co dostali kicka/bana lub mute, i pisać to w poście .... Niewiniątka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...